The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.

Yrityksen verkkosivusto

  • Pääsivusto
  • Pääsivusto
  • Pääsivusto
  • Pääsivusto
  • Pääsivusto

Liiketoiminta-alue

Tämän yrityksen postaamat kuvat

Tähän yritykseen liittyvät hakusanat

  • Juusto
  • tuorejuustot
  • pienzan pecorino
  • sardinialainen pecorino

Lisätiedot

Avainluvut

  • 11 – 50
    Henkilökunnan määrän mukaan

Organisaatio

  • Yrityksen laatu Yrityksen laatu Pääkonttori, Emoyhtiö
  • Päätoimiala Päätoimiala Palveluntarjoaja

Markkinat ja kauppa-alueet

Markkina-alueet

Alueellinen
Kansallinen
Eurooppalainen
Kansainvälinen
katettu alue
kattamaton alue

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Kaupalliset tiedot

Toimituslausekkeet

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Maksutavat

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Pankit

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

S67717790 1660 p v