CASEIFICIO VALD'ORCIA CASEIFICIO VALD'ORCIA - Verified by Europages

The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.

Yrityksen verkkosivusto

Yleiskuvaus tuotekatalogista

Luetteloa ei löydy tällä kielellä. Voit kuitenkin katsoa tämän yrityksen luetteloita seuraavina kieliversioina:

toimiala

Tämän yrityksen postaamat kuvat

  • latte

Tähän yritykseen liittyvät hakusanat

  • Juusto
  • tuorejuustot
  • pienzan pecorino
  • sardinialainen pecorino

Lisätiedot

Muokkaa yritykseni sisältöjä

Avainluvut

  • 11 – 50
    henkilökunnan määrän mukaan

Organisaatio

  • Yrityksen laatu
    Yrityksen laatu
    Pääkonttori, Emoyhtiö
  • Päätoimiala
    Päätoimiala
    Palveluntarjoaja

Markkinat ja kauppa-alueet

Markkina-alueet

Alueellinen
Kansallinen
Eurooppalainen
Kansainvälinen
Vihreä: katettu alue
Harmaa: kattamaton alue

Tämä yritys ei ole vielä ilmoittanut tuonti- ja vientialueitaan

Tämä yritys ei ole vielä ilmoittanut tuonti- ja vientialueitaan

Kaupalliset tiedot

Toimituslausekkeet

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Maksutavat

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Pankit

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

S67717790 1660 p v