The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.

Yrityksen verkkosivusto

  • Pääsivusto
  • Pääsivusto
  • Pääsivusto
  • Pääsivusto
  • Pääsivusto

Yleiskuvaus tuotekatalogista

Luetteloa ei löydy tällä kielellä. Voit kuitenkin katsoa tämän yrityksen luetteloita seuraavina kieliversioina:

  • Katso luettelo

    Luettelo kielellä ITALIA

Lisätiedot

Avainluvut

  • 11 – 50
    Henkilökunnan määrän mukaan

Organisaatio

  • Yrityksen laatu Yrityksen laatu Pääkonttori, Emoyhtiö
  • Päätoimiala Päätoimiala Palveluntarjoaja

Markkinat ja kauppa-alueet

Markkina-alueet

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Kaupalliset tiedot

Toimituslausekkeet

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Maksutavat

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Pankit

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Liiketoiminta-alue

Tämän yrityksen postaamat kuvat

Tähän yritykseen liittyvät hakusanat

  • Juusto
  • tuorejuustot
  • pienzan pecorino
  • sardinialainen pecorino
S63573740 1660 p v