Ranska
Valmistaja/ Tuottaja
FROMAGERIE PAPILLON, on Valmistaja/ Tuottaja, perustettu vuonna 1906, joka toimii toimialalla Juusto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla juustot, tukkumyynti, lampaanjuusto, Roquefort, ranskalaiset juustot. Sen sijainti on Roquefort Sur Soulzon, Ranska.
Muita saman toimialan yrityksiä:
Valmistaja/ Tuottaja
8 bis Avenue De Lauras
12250 Roquefort Sur Soulzon - Ranska
Kreikka
Kasvipohjainen juusto, jossa on Goudan maku Kookosöljyllä Sulaa tasaisesti Maidoton Laktoositon Gluteeniton Soijaton
Pyydä tarjousKreikka
Vegaaniparmesaani on kasvipohjainen juustovaihtoehto, jossa on parmesaanin maku. Tämä laktoositon parmesaani sopii erinomaisesti vegaaniruokien valmisteluun.
Pyydä tarjousKreikka
Vegaaninen juusto Edam-tyyliin maidoton juusto Edamin makuinen viipaleina ja lohkoina voileipiin ja paahtoleipiin. laktoositon Edam
Pyydä tarjousKreikka
maidoton parmesaani hiutaleina esitettynä Kookosöljyllä valmistettu vegaaninen juusto Tämä vaihtoehto juustolle on gluteeniton, soijaton, laktoositon ja maidoton. Ihanteellinen erityisruokavalioihin tai vegaaniruokiin
Pyydä tarjousLuo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.