GB TRADE TRANSPORT - Logistics services in land, air, and sea transportation

Turkki

Office Building Outline icon Palveluntarjoaja

GB TRADE TRANSPORT
Web icon
5 Tuotteet

Turkki

Europagesin varmentama

FTL-palvelut (Full Truck Load) ovat räätälöityjä ja kokokohtaisia. Se on FTL s lyhytnäköinen ja minimaalinen tuotteen käsittely, kun se tulee ovelle, jotta voit hyödyntää sen palveluja. Palveluihin kuuluvat suunnittelutyökalut ja kaksoisvastaanottimia voidaan käyttää pitkillä etäisyyksillä nopeamman kuljetusajan tarjoamiseksi.

Pyydä tarjous

Turkki

Europagesin varmentama

Perustuu tavanomaisiin säännöllisiin lentorahtikuljetusten yhdistämispalveluihin useimmilta maailman alueilta, ja se tarjoaa tyypillisesti kaksi kertaa viikossa lähteviä lentoja kaikilta tärkeimmiltä yhdyskäytäviltä. Economy-palveluiden avulla voit lähettää suunnitelmasi eteenpäin ja nauttia parhaasta saatavilla olevasta hinnasta. *Express-palvelut ovat täysin räätälöityjä, ja niissä käytetään sekä nopeita että välittömiä tietoratkaisuja riippuen toimituksen kriittisestä luonteesta. perustuu "seuraava lento" -periaatteeseen, jolloin voit joustavasti valita tarpeisiisi sopivan reittilennon. valitse haluamasi lento kuin olisit itsekin matkalla! saatat kohdata hinnankorotuksen tämäntyyppisissä palveluissa, mutta tarjoamme nämä palvelut rutiinihinnoillamme.

Pyydä tarjous

Turkki

Europagesin varmentama

FCL-palvelut (Full Container Load) ovat äärettömän joustavia ja voidaan räätälöidä yksilöllisiin tarpeisiisi, ja ne tarjoavat parhaan mahdollisen kaluston saatavuuden, kapasiteetin, kuljetusajan ja arvon. GB LOGISTICS ylläpitää maailmanlaajuisen verkostomme kautta tilaa kaikilla tarvittavilla markkinoilla tarjoamalla jatkuvuutta ja kapasiteettia sesonkiaikoina.

Pyydä tarjous

Turkki

Europagesin varmentama

Minibussin pikakuljetus on edullisempi ja turvallisempi kuljetus kuin lentokuljetus.Tuotteesi toimitetaan keskimäärin noin 24-84 tunnissa määränpäästä riippuen.Minibussin pikakuljetus tarjoaa sinulle nopeimman ratkaisun tien päällä. Nykyaikaisilla ajoneuvoillamme kuljetamme jopa 1,3 tonnin kuormasi kaikkialle ja suoritamme taattuja KANSAINVÄLISIÄ SIIRTOJA. Tarjoamamme ratkaisut ovat nopeampia, turvallisempia ja taloudellisempia kuin muut kuljetusmenetelmät. lisäksi kuljetustapahtumasi hoituvat ilman paperityötä ja muodollisuuksia verrattuna lentokuljetuksiin. Minibussikuljetuspalvelumme kattavat koko Euroopan.

Pyydä tarjous

Turkki

Europagesin varmentama

LTL (Less than truck) eli osittaiset kuljetuspalvelut toimitetaan joustavasti ja optimoidusti yli koko kuorma-auton kokoisina tai kokonaisvaltaisesti toimitettuina. FTL-palvelut FTL (Full Truck Load) -palvelut ovat räätälöityjä ja kokokohtaisia. Siinä on FTL s lyhytnäköisyys ja minimaalinen tuotekäsittely, kun se tulee ovelle, jotta voit hyödyntää sen palveluja. Palveluihin kuuluvat suunnittelutyökalut ja kaksoisvastaanottimia voidaan käyttää pitkillä etäisyyksillä nopeamman kuljetusajan tarjoamiseksi.

Pyydä tarjous

Domain icon Palveluntarjoaja

GB TRADE TRANSPORT

Tuna mah 1716 sok no 5 dr 1 Oktay Kocatepe apt Karsiyaka Izmir

35535

35535 Izmir - Turkki

Yhteyshenkilö