LEKOJA CONSULTING OY

Suomi

Office Building Outline icon Palveluntarjoaja

LEKOJA CONSULTING OY
Web icon
Yhteyshenkilö

Konsultoimme, koulutamme ja autamme jalkauttamaan yrityksesi liiketoiminnan kehitykselle välttämättömiä osa-alueita. Valikoimaamme kuuluvat mm. myynnin, johtamisen, sekä markkinoinnin täysin asiakkaan tarpeeseen räätälöitävät palvelukokonaisuudet. Toteutamme myös kädet savessa -mentaliteetilla markkinoinnin eri palveluita, kuten kotisivuja, markkinointi- ja myyntimateriaaleja, graafista suunnittelua, video- ja valokuvausta, hakukoneoptimointia ja monia muita. Meillä on aito halu auttaa suomalaisia yrittäjiä pärjäämään ja se välittyy meidän jokapäiväisessä toiminnassamme. Ei enää turhaa jargonia ja lässytystä, vaan konkreettista apua ja tekemisen meininkiä. Ota yhteyttä ja otetaan selvää kuinka voimme auttaa sinun yritystäsi menestymään!

Yleiskuvaus tuotekatalogista

Suomi

Meillä Lekojalla on yli 10 vuoden kokemus verkkosivujen laadukkaasta toteutuksesta. Ajan saatossa työkalut ja menetelmät ovat kehittyneet, sekä nettisivujen kriteerit ulkoasun ja käyttökokemuksen suhteen muuttuneet. Tänä päivänä on entistä tärkeämpää tarjota verkkosivuilla vierailevalle asiakkaalle paras mahdollinen käyttäjäkokemus. Vierailun tulee olla vaivatonta ja oleellisten tietojen pitää löytyä helposti. Kotisivujen laadukkaasta ja oikeaoppisesta toteutuksesta vastaa Lekojan toinen perustaja Jonas Hovinen, joka on työskennellyt yli kymmenen vuotta verkkosivustojen kehityksessä asiantuntijatehtävissä, sekä yrittäjänä. Tule tutustumaan tarkemmin palveluumme ja ota yhteyttä! Tehdään teille asiakkaita houkuttelevat ja myyntiä tukevat kotisivut, joista voitte olla ylpeitä.

Suomi

Suomessa tehdään yli 30 miljoonaa Google-hakua päivässä. Näistä valtava osa on yrityksien palveluita ja tietoja koskevia hakuja. On siis äärimmäisen tärkeää löytyä hakutuloksista, kun asiakkaasi hakevat palvelua heidän tarpeisiinsa. Hakukoneoptimointi auttaa asiakkaitasi löytämään tiensä yrityksesi palveluiden ääreen parantamalla sivustosi näkyvyyttä Googlessa. Se mahdollistaa orgaanisen uusasiakashankinnan näyttämällä yrityksesi palvelut ja tuotteet potentiaalisille asiakkailla silloin, kun he ovat jo valmiiksi kiinnostuneet aiheesta ja tekevät siihen liittyviä hakuja Googlessa tai muissa hakukoneissa. Tule tutustumaan tarkemmin palveluumme ja ota yhteyttä! Pidetään huolta, että yrityksesi palvelut ovat asiakkaiden silmien edessä, kun he tarvitsevat niitä.

Suomi

Markkinoinnin ulkoistaminen Lekoja Kumppanuus -palvelun avulla on helppo ja vaivaton tapa tehostaa yrityksen näkyvyyttä ja viestintää. Saat kaikki markkinointipalvelut yhdellä joustavalla sopimuksella! Mitä Lekoja Kumppanuus tarkoittaa? Lekoja Kumppanuus on täyden palvelun kokonaisuus, joka räätälöidään aina asiakkaan tarpeeseen sopivaksi. Palvelun laajuus mitataan käytetyissä tunneissa, ei palvelun sisällössä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Lekoja Kumppanuus palvelussa hyödynnetään kaikki se osaaminen ja ammattitaito, mitä meille on kymmenien vuosien aikana karttunut. Palvelun avulla yritys saa joustavan sopimuksen, joka sisältää kaikki tärkeimmät markkinointipalvelut ilman työnantajakuluja. Lue lisää sivuiltamme ja ota yhteyttä.

Suomi

Myynnin johdon valmennus, eli Lekoja Myyntikumppanuus on käytännönläheinen valmennusohjelma, joka keskittyy myynnin johdon tehostamiseen ja tukemiseen. Mikä ihmeen Myyntikumppanuus? Lekoja Myyntikumppanuudessa voit valita kaikista valmennuksistamme juuri sinun yrityksellesi sopivan paketin. Määritämme yhdessä mihin käytämme ajan. Valmennusohjelman avulla yritys saa joustavan sopimuksen, joka sisältää kaikki yrityksellesi tärkeimmät palvelut myynnin johdon tukemiseen ja myynnin tehostamiseen. Lue lisää verkkosivuiltamme ja ota yhteyttä! Pistetään yhdessä myyntisi kukoistamaan.

Asiakirjat

Yrityksen tiedot

Avainluvut

 • Henkilökunnan määrän mukaan
  1 – 10

Organisaatio

 • Perustamisvuosi
  2021
 • Päätoimiala
  Palveluntarjoaja

Liiketoimintatiedot

Markkina-alueet

 • Check Circle Outline icon Alueellinen

Tähän yritykseen liittyvät hakusanat

 • Myynninedistäminen - asiantuntijat
 • Markkinointipalvelut ja niiden ulkoistaminen
 • Myynnin johtaminen
 • Myynnin johtamisen valmennus
 • Kotisivujen suunnittelu ja tekeminen
Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.