MAINOSTOIMISTO SPECIAALI

MAINOSTOIMISTO SPECIAALI

Täyden palvelun mainostoimisto, jonka palveluja ovat mainonnan suunnittelu ja konsultointi sekä mainosten suunnittelu ja valmistelu. Suunnittelemme visuaalisesti miellyttäviä yritysilmeitä kaikkiin medioihin. Hakukoneoptimointi ja sosiaalisen median hyödyntäminen on meille arkipäivää. - mainoskonseptin suunnittelu ja rakentaminen - markkinointikampanjoiden ja muiden mainospalvelujen toteuttaminen - mainoskampanjoiden rakentaminen ja toteuttaminen - mainosten laatiminen internetiin ja muihin tiedotusvälineisiin - graafinen suunnittelu - nettisivujen suunnittelu - brändin rakennus - valokuvauspalvelut - videokuvauspalvelut - animaatiopalvelut Markkinointi on investointi, joka johtaa menestykseen vain tekemällä oikeita valintoja viestisisällön, vastaanottajien ja medioiden suhteen. Digimarkkinoinnin strategiat, koulutukset, verkkosivut, verkkopalvelut, sovellukset, sähköiset myynnin työkalut, sosiaalinen media, sähköisen markkinointiviestinnän seuranta, mittaaminen ja analytiikka - ja kaikki mikä koostuu ykkösistä ja nollista. Ilmesuunnittelu, graafiset ohjeistot ja tarvittavat tuotannot. Emme poimi ideoita hatusta vaan tehtävämme on tunnistaa yrityksenne ydinarvot ja luoda arvojanne kunnioittava yritysilme. Tuotamme järkeviä sivustoja, joissa sisältö, löydettävyys, päivitettävyys ja responsiivisuus on huomioitu. Puhtaalta pöydältä tai vanhaa viilaten. Lähtökohtana aina yrityksesi imago ja logon toimivuus eri pinnoissa.

Yleiskuvaus tuotekatalogista

Suomi

Graafinen suunnittelu on kuvallista viestintää eli se antaa ulkoasun viestille. Olemme suunnitelleet laadukasta grafiikkaa vuodesta 1999 ja tarjoamme täyden valikoiman graafista suunnittelua. Graafisen suunnittelijan tehtävä on auttaa katsojaa ymmärtämään haluttu viesti mahdollisimman hyvin ja helposti. Laadukas visuaalinen toteutus on tehokkaan mainonnan kulmakivi. Paketoimme viestisi raikkaaksi, kilpailijoista erottuvaksi kokonaisuudeksi, sopivaksi mihin markkinoinnin välineeseen tahansa. Suunnittelemme kokonaisia konsepteja yrityksille, jotka tarvitsevat markkinointimateriaalia oman toimintansa edistämiseksi. Toteutamme usein yritysilmeitä uusille yrityksille ja uudistusta hakeville yrityksille. Tyypillisesti asiakkaanamme on myös suuremmat yritykset tai yritykset, joilla on jo olemassaoleva ilme, mutta on tarve saada visuaalista materiaalia myynnin ja markkinoinnin tueksi. Hoidamme kaiken suunnittelusta valmiisiin tuotteisiin.

Suomi

Logon suunnittelu kiteyttää kantavan idean kuvallisesti. Logosuunnittelu on ensimmäinen askel yrityksen brändäykseen ja siksi yrityksen kannalta hyvinkin tärkeä graafinen elementti. Logon avulla yrityksesi/tuotteesi tunnistetaan kaikkialla, oli se sitten internetissä, printissä tai tuotteessa. Logo luo ensivaikutelman yrityksestäsi. Yrityksen tunnus tai logo näkyy yleensä kaikessa organisaation viestinnässä, se on kaiken ulospäin näkyvän kivijalka. Yritys ilman logoa ei juurikaan ole uskottava, vaan lähinnä kasvoton ja vaikeasti lähestyttävä kaupallisessa mielessä. Jos aloitetaan puhtaalta pöydältä ja tavoitteena on laadukas logo, joka kestää aikaa ja vahvistaa yrityksen brändiä, pitää yritykseenne tutustua paremmin. Logon suunnittelu kestää yleensä muutamasta päivästä pariin viikkoon. Saat valmiin logosi aina tuotantovalmiina tiedostoina, joiden avulla se voidaan painaa mille tahansa pinnalle ja kuinka suurena tahansa.

Suomi

Videotuotanto helposti ja täsmällisesti kaikkiin tarpeisiin. Voimme tuottaa yksittäisen videon tai kokonaisen videoarkiston, ja siihen kymmeniä videoita kuukaudessa. Kun kohdeyleisösi väsyy raskaaseen, tekstipohjaiseen yritysviestintään ja markkinointisisältöön, on heidän kiinnostuksensa herätettävä yhä nopeammin. Tarinallisella videomainonnalla ja nokkelilla sosiaalisen median kampanjoilla tuotat lisäarvoa kohderyhmillesi ja valjastat videoviestinnän palvelemaan tarpeitasi. Videon käyttö mediassa lisääntyy jatkuvasti. Videoista on tullut tärkeä osa myös yrityksen viestinnässä. Toimiva video lisää myyntiä, parantaa kilpailukykyä sekä tekee yrityksen, tuotteen tai brändin tunnetuksi ja halutuksi. Tuotamme yrityksille videoita, jotka toimivat nykypäivän markkinoinnissa. Kun otat meihin yhteyttä, ihan aluksi määritellään tarkemmin millainen projekti on tuloillaan. Me autamme yritystäsi suunnittelemaan ja toteuttamaan laadukkaan ja vaikuttavan videon juuri tarpeidesi mukaisesti!

Suomi

Animaatio tekee objekteista visualisoituja ja muuttuvia, ja animaation keinoin voidaan esittää melkein mitä vain. Suunnittelemme ja toteutamme animaatioita ammattitaidolla. Herätämme potentiaalisten asiakkaidenne kiinnostuksen animaatioiden avulla. Animaatiovideoilla on etuja, mitä tavallinen video ei voi tarjota. Viestin kertominen selkeästi lyhyessä ajassa on animaation vahvuus. Animaatiot ovat pistämätön keino herättää ideasi eloon. Animaatiossa voidaan pienellä budjetilla havainnollistaa monimutkaisiakin asioita. Animaatiovideo pystytään suunnitelemaan hyvin yksityiskohtaisesti, jolloin ei ole pelkoa pitkistä kuvauspäivistä repliikkejä opetellen. Luovuudella, sitoutuneisuudella ja taidolla luomma animaatioita, jotka kiehtovat katsojia luoden vuorovaikutuksen asiakkaan ja yrityksen välillä. Teemme kauniita animaatiovideoita, jotka tekevät yrityksille enemmän näkyvyyttä ja myyntiä.

Yrityksen tuoreimmat uutiset

Avatar

LUX 2019 Designer Awards

Tunnustuksen/palkinnon saanti ・ Apr 9, 2019 lue lisää Open In New icon

Best Full-Service Animation Production Service Finland Award for Excellence in Logo Design Services Finland

Yrityksen tiedot

Avainluvut

  • Henkilökunnan määrän mukaan
    1 – 10

Organisaatio

  • Päätoimiala
    Palveluntarjoaja
Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä Europagesissa.
Verkkosivusto