SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

The cheese produced by Cacio di Pienza is grounded in ancient tradition. The farmers have formed the Cooperativa di Cotignano, that perpetuates traditional cheese making methods: the milk supplies, including the characteristic meadow herb aromas from the Val d'Orcia meadows, maturing time and above all the particular care paid to the quality of cheeses. The cooperative stores almost all the available milk in an establishment that complies with EC standards: it can process large amounts of milk and produce different kinds of cheese. Our products are exclusively made from sheep's milk.

Yrityksen verkkosivusto

toimiala

Tämän yrityksen postaamat kuvat

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Tähän yritykseen liittyvät hakusanat

  • Juusto
  • organic sheep's milk cheese
  • lactose-free sheep's milk cheese
  • marzolino cheese
  • pienzan pecorino
  • lampaanmaidosta valmistettu ricottajuusto
  • toscanalainen lampaanjuusto
  • puolikypsä lampaanjuusto
  • kypsä lampaanjuusto
  • ricotta
  • pippurilla maustettu lampaanjuusto
  • kuiva lampaanjuusto

Laajenna listaa

Lisätiedot

Muokkaa yritykseni sisältöjä

Avainluvut

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Organisaatio

  • Yrityksen laatu
    Yrityksen laatu
    Pääkonttori, Emoyhtiö
  • Päätoimiala
    Päätoimiala
    Valmistaja/ Tuottaja

Markkinat ja kauppa-alueet

Markkina-alueet

Alueellinen
Kansallinen
Eurooppalainen
Kansainvälinen
Vihreä: katettu alue
Harmaa: kattamaton alue

Tämä yritys ei ole vielä ilmoittanut tuonti- ja vientialueitaan

Tämä yritys ei ole vielä ilmoittanut tuonti- ja vientialueitaan

Kaupalliset tiedot

Toimituslausekkeet

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Maksutavat

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Pankit

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

R73651210 1660 v

Aiheeseen liittyvät haut