SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

Cacio di Pienza's production is a tradition with very ancient origins passed on from one generation to the next. Milk producers came together to form the Cooperativa di Cotignano, using and keeping traditional processing methods: milk supplies, including the characteristic aromas from typical herbs from the Val d'Orcia meadows, maturing techniques and above all particular care paid to the quality of cheeses.

Yrityksen verkkosivusto

toimiala

Tämän yrityksen postaamat kuvat

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Tähän yritykseen liittyvät hakusanat

  • Juusto
  • organic pecorino cheese
  • lactose free pecorino
  • marzolino cheese
  • FRESCHELLO
  • lactose free marzolino
  • pienzan pecorino
  • lampaanmaidosta valmistettu ricottajuusto
  • toscanalainen lampaanjuusto
  • puolikypsä lampaanjuusto
  • kypsä lampaanjuusto
  • ricotta
  • pippurilla maustettu lampaanjuusto
  • kuiva lampaanjuusto

Laajenna listaa

Lisätiedot

Muokkaa yritykseni sisältöjä

Avainluvut

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Organisaatio

  • Yrityksen laatu
    Yrityksen laatu
    Pääkonttori, Emoyhtiö
  • Päätoimiala
    Päätoimiala
    Valmistaja/ Tuottaja

Markkinat ja kauppa-alueet

Markkina-alueet

Alueellinen
Kansallinen
Eurooppalainen
Kansainvälinen
Vihreä: katettu alue
Harmaa: kattamaton alue

Tämä yritys ei ole vielä ilmoittanut tuonti- ja vientialueitaan

Tämä yritys ei ole vielä ilmoittanut tuonti- ja vientialueitaan

Kaupalliset tiedot

Toimituslausekkeet

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Maksutavat

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Pankit

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

R73651210 1660 p v

Aiheeseen liittyvät haut