Suklaan valmistuksessa käytettävä kaakaovoi

Kuvaus

Kaakaovoi saadaan puristamalla kaakaolipeää (tai -massaa) erittäin korkeassa paineessa. Kun kaakaovoi on kerätty nestemäisenä, se pakataan 25 kg:n pahvilaatikoihin ja jäähdytetään kuljetusta varten asiakkaillemme. Kaakaovoi pysyy kiinteänä 270 C:n lämpötilassa, mutta se alkaa sulaa 27,70 C:ssa ja sulaa kokonaan 350 C:ssa. Kun kaakaoliuos puristetaan, kaakaovoi tulee ensin luonnollisessa tilassa säilyttäen kaakaon täyden maun. Jatkokäsittelyssä saadaan desodoroitua kaakaovoita, jotta sitä voidaan käyttää suklaan valmistuksessa vaikuttamatta suklaan tuoksuun ja makuun. Kaakaovoita käytetään suklaan valmistukseen joko sellaisenaan tai sekoitettuna kaakaoliemeen. Elintarvikekäytön lisäksi kaakaovoita käytetään lääke- ja kosmetiikkatuotteissa sen antioksidanttisten ominaisuuksien ja voitelevan luonteen vuoksi.

Täydellinen versio tästä tuotteesta saatavilla EN kielellä
  • Kaakao ja suklaa
  • Suklaan valmistus
  • Kaakaovoi
  • kaakaovoi kosmetiikassa

Domain icon Tukkukauppias

52370 Kaunas - Liettua

Yhteyshenkilö