• Europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • cd-levyt

Tulokset hakusanalle

Cd-levyt - Tuonti ja vienti

Puola

Verified by Europages badge

Olemme levyjen ja levykoteloiden valmistukseen keskittynyt painopalvelu. Valmistamme CD- ja DVD-levyjen sekä vinyylilevyjen koteloita digipainomenetelmällä. Tarjoamme muun muassa seuraavia pakkausvaihtoehtoja: digipack 4p/digipak 4p, digipack 6p/digipak 6p, digipack 8p/digipak 8p, digipack cd, digipack DVD, ekopack 4p/ekopak 4p, ekopack 6p, ekopak 6p, CD-levyjen pahvitaskut, vinyylilevyjen pahvitaskut, CD- ja DVD-levyjen kotelot ja kansivihot. Levykotelot valmistetaan digipainotekniikalla, mikä takaa edulliset hinnat myös pienillä painosmäärillä.

Puola

Verified by Europages badge

Tarjoamme asiakkaillemme CD-/DVD-levyjen prässäyspalveluja. Prässätyt levyt ovat tavallisia CD- ja DVD-levyjä, joita voi ostaa kaupasta. Meiltä saat CD-Audio ja DVD-Video -levyt sekä kaikki prässättyjen CD- ja DVD-levyjen (DVD5, DVD9) formaatit. Levyjen prässäyspalvelu on nyt saatavilla kaikille asiakkaillemme – erinomaiset hinnat, nopeat toimitukset!

Puola

Verified by Europages badge

Painotalomme tarjoaa digipainomenetelmällä valmistettuja digipakeja erinomaiseen hintaan, myös pienillä painosmäärillä. Valikoimastamme löytyy paljon erityyppisiä digipakeja alkaen neljä- (DIGIPAK 4-SIVUA) ja kuusisivuisista (DIGIPAK 6-SIVUA) ja päättyen kahdeksansivuisiin (8p) digipakeihin. Digipakimme laminoidaan kiiltävällä tai matalla kalvolla. Pakkaukset voidaan myös viimeistellä UV-lakalla. Vaihtoehto on saatavilla myös pienille painosmäärille

Puola

Verified by Europages badge

Tarjoamme CD-/DVD-/Blu Ray -levyjen monistusta myös pienissä määrissä. Tulostamme levyt digitaalisella laitteella neliväripainomenetelmällä ja tulos on vettä hylkivä ja kulutusta kestävä. Levyjen monistus on edullinen ja nopea tapa kopioida niiden sisältö. Tarjoamme levyjen kopiointia jo yhdestä kappaleesta alkaen. Suuremmille painosmäärille (yli 500 CD-/DVD-levyä) tarjoamme levyjen prässäystä. Levyjen lisäksi saat meiltä myös levykotelot, myös pienissä erissä.

Puola

Verified by Europages badge

Digifile on erinomainen ja edullinen CD-/DVD-levyjen pakkausvaihtoehto. Valmistamme digifile/digisleeve digipainotekniikalla, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan edullisia hintoja ja erittäin nopeita toimitusaikoja. Ekopackit/ekopakit laminoidaan matalla tai kiiltävällä kalvolla. CD-/DVD-levyjen kotelot voidaan myös päällystää UV-lakalla.

Myyttekö tai valmistatteko samanlaisia tuotteita?

Kirjaudu EUROPAGES-palveluun ja anna muiden löytää tuotteenne

Lisää yritykseni

Puola

Verified by Europages badge

CD-/DVD-levyjen ja -koteloiden painopalvelu Printmastan valikoimasta löydät myös CD-/DVD-levyjen pahvitaskut. Painettu tasku on erinomainen ja edullinen pakkausvaihtoehto levyille. Painamme taskut pahville neliväripainolla. Taskut laminoidaan kiiltävällä tai matalla kalvolla. Valikoimassamme on myös UV-lakalla pinnoitettuja pahvitaskuja. Taskut valmistetaan digipainotekniikalla, mikä takaa edulliset hinnat myös pienillä painosmäärillä.

Puola

Verified by Europages badge

Tarjoamme vinyyli-CD-levyjen valmistusta. Nämä ovat CD-levyjä, joilla on CD-levyjen laatu ja kapasiteetti, mutta jotka näyttävät vanhoilta vinyylilevyiltä. Sisällä on koristeltu ympyrä taideteoksillasi ja ulkopuolella mustia vinyyliuria. Vinyyli-CD-levyt eivät vain näytä vinyylilevyiltä, ​​vaan niitä koskettaessa ne jopa tuntuvat vinyyleiltä. Voimme tarjota niitä todella hyvällä hinnalla myös alhaisille lennoille. Tarjoamme vinyylilook-CD-levyjä 1 kpl:stä alkaen. Voimme tehdä sinulle vinyyli-CD:t painetussa pahvihihassa myös vinyylityylillä, jotta saat laadukkaan tuotteen, joka näyttää vanhalta vinyylilevyltä

Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Cd-levyt - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

8 Tuotteet