• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • henkilöllisyys - kortit

Tulokset hakusanalle

Henkilöllisyys - kortit - Tuonti ja vienti

 1. PRINTING LOVERS LDA

  Portugali

  Verified by europages badge

  PRINTING LOVERS LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käyntikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Henkilöllisyys - kortit, Henkilöllisyys - kortit, mainospainatteet - painatus, Mainosesitteiden painatus, julisteet. Sen sijainti on Sintra, Portugali.

 2. SECANDA SYSTEMS AG

  Saksa

  Verified by europages badge

  SECANDA SYSTEMS AG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Sen sijainti on Villingen-Schwenningen, Saksa.

 3. ID SYSTEMS AS

  Eesti

  Maksupääte- ja tukijärjestelmät.Henkilökorttien valmistus ja personointi.Varusteet henkilökorttien personointiin.Elektroniset maksujärjestelmät (sähköinen varojen siirto, maksupäätteet).Henkilökortit.

 4. ID CARD STORE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ID CARD STORE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, henkilötodistuskotelot, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Liverpool, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. PLASTICARD-ZFT GMBH & CO. KG

  Saksa

  PLASTICARD-ZFT GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käyntikortit, Henkilöllisyys - kortit, Käyntikortit, magneettikortit, Henkilöllisyys - kortit. Sen sijainti on Dresden, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH

  Saksa

  IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Henkilöllisyys - kortit, Käyntikortit, Henkilöllisyys - kortit, Käyntikortit, magneettikortit. Sen sijainti on Villingen-Schwenningen, Saksa.

 2. IDENTBASE GMBH

  Saksa

  IDENTBASE GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovikorttitunnistusjärjestelmät, henkilötodistuskotelot, kulunvalvontalaite radion kautta. Sen sijainti on Meppen, Saksa.

 3. TIPOESSE

  Italia

  TIPOESSE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla typografia, muovilevyjen taittokoneet. Sen sijainti on Ravenna, Italia.

 4. PROFI-LAM

  Puola

  PROFI-LAM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kustannustoiminta, sekalaista. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Henkilöllisyys - kortit, Henkilöllisyys - kortit, Merkkien pidikkeet, Mainostarrat. Sen sijainti on Warsaw, Puola.

 5. SOGEDEX ACCESSORIES

  Ranska

  SOGEDEX ACCESSORIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla henkilökorttihihna. Sen sijainti on Bois-D'arcy, Ranska.

 1. IDENTIBLE

  Saksa

  IDENTIBLE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Sen sijainti on Mannheim, Saksa.

 2. ECD - BADGES & ACCESSOIRES DEPUIS 1989

  Ranska

  ECD - BADGES & ACCESSOIRES DEPUIS 1989, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla henkilökortit, henkilökorttihihna. Sen sijainti on Colombes, Ranska.

 1. CARDS-X (UK) LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CARDS-X (UK) LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla henkilötodistuskotelot. Sen sijainti on Malton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. INGENIA

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  INGENIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla henkilötodistuskotelot, muovikortit. Sen sijainti on Bristol, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. SAETIC SA

  Espanja

  SAETIC SA, joka toimii toimialalla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kortit, muovi-, Henkilöllisyys - kortit, Kortit, muovi-, Henkilöllisyys - kortit, henkilökortit, henkilöpaperi- ja tarkastuspainatteet - painatus. Sen sijainti on SANT JUST DESVERN - BARCELONA, Espanja.

 4. CARDHOUSE S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  CARDHOUSE S.R.O., on Jakelija, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla älykorttitunnistusjärjestelmät, muovikorttitunnistusjärjestelmät. Sen sijainti on Ústí Nad Labem, Tsekin tasavalta.

 5. TARJECARD TARJETAS PLÁSTICAS

  Espanja

  TARJECARD TARJETAS PLÁSTICAS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovikorttitulostimet, kulunvalvontakortit, henkilökortit, magneettikortit. Sen sijainti on Córdoba, Espanja.

 6. ETAC SA

  Ranska

  ETAC SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Sen sijainti on Les Rairies, Ranska.

 7. GSTAG

  Ranska

  GSTAG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, Tunnistusranneke, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Gemenos, Ranska.

 8. ID CARD CENTRE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ID CARD CENTRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaulanauhat, tulostimet, henkilötodistuskotelot, työkalut kierteitystä varten. Sen sijainti on Northampton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. ENZOCARD R&D SL

  Espanja

  ENZOCARD R&D SL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovikorttitunnistusjärjestelmät, muovikorttitulostimet, sisäänkäyntien kääntöportit, pääsy- ja tunnistusvalvontalaitteet. Sen sijainti on Campanillas, Espanja.

 2. CARDPLUS SYSTEM GMBH

  Saksa

  CARDPLUS SYSTEM GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käyntikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Henkilöllisyys - kortit, muovikorttitulostimet, Pääsynvalvonta, Henkilöllisyys - kortit, hälytyslaitteet. Sen sijainti on Solingen, Saksa.

 3. SMARTCARDSHOP24 GMBH & CO. KG

  Saksa

  SMARTCARDSHOP24 GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Sen sijainti on Oldenburg, Saksa.

 4. SŁAWOMIR MAJ STUDIO ID

  Puola

  SŁAWOMIR MAJ STUDIO ID, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Sen sijainti on Dąbrówka, Puola.

 5. POLIMEX HOLDING LTD

  Bulgaria

  POLIMEX HOLDING LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muistikortit, Henkilöllisyys - kortit, Muistikortit, Henkilöllisyys - kortit. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 6. PARTITALIA SRL

  Italia

  PARTITALIA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Sen sijainti on Lainate, Italia.

 7. ESSENTRA SECURITY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ESSENTRA SECURITY, on Jakelija, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Sen sijainti on Oxford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. A3M AUTO ID SL

  Espanja

  A3M AUTO ID SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Henkilöllisyys - kortit, Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Henkilöllisyys - kortit, sisäänkäyntien kääntöportit, kulunvalvontalaite radion kautta, Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Sen sijainti on Cordoba, Espanja.

 9. TERCO SERVICES

  Ranska

  TERCO SERVICES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyys - kortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla magneettikortit. Sen sijainti on Auffargis, Ranska.

 10. LAMINEX-ID SYSTEMS SINGAPORE PTE LTD

  Singapore

  LAMINEX-ID SYSTEMS SINGAPORE PTE LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Henkilöllisyys - kortit, henkilötodistuskotelot, älykorttitunnistusjärjestelmät, Henkilöllisyys - kortit. Sen sijainti on Ubi Techpark, Singapore.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen