• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot

Tulokset hakusanalle

Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot - Tuonti ja vienti

 1. LEUZE ELECTRONIC GMBH + CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  For 60 years, with curiosity and determination, the Sensor People from Leuze have been creating innovations and technological milestones in industrial automation. They are driven by the success of their customers. Yesterday. Today. Tomorrow. The technology leader’s high-tech product range includes a number of different sensors for the field of automation technology. Among these are switching and measuring sensors, identification systems, and data transmission and image processing solutions. As a Safety Expert, Leuze is also focused on components, services and solutions for safety at work. Leuze concentrates on its core industries, in which the Sensor People have extensive, specific application know-how and many years of experience. These include intralogistics and the packaging industry, machine tools, the automotive industry as well as laboratory automation. Leuze was founded in 1963, headquartered in Owen/Teck in Southern Germany. Today there are about 1500 Sensor People around the world who are working with determination and passion for progress and transformation to make their customers successful in a constantly changing industry. Regardless of whether in the technological competence centers or in one of the 21 sales companies, supported by more than 40 international distributors.

 2. FOODWARE 365

  Hollanti

  Verified by europages badge

  FOODWARE 365, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäljitettävyysohjelmistot, Integroidut hallintaohjelmistot - ERP. Sen sijainti on Etten-Leur, Hollanti.

 3. PEPPERL + FUCHS AG

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  PEPPERL + FUCHS AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Sen sijainti on Studen, Sveitsi.

 4. REPROSOFT SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  REPROSOFT SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hallintajärjestelmiä koskeva neuvonta, MICROSOFT, viivakoodilukijat, SOFTWARE & CO, sovellusohjelmistot kaupallista alaa varten, ohjelmistoneuvonta, materiaalin toimitus. Sen sijainti on Fermo, Italia.

 5. AVAINTEC OY

  Suomi

  Me Avaintecillä haluamme olla sähköisten allekirjoitusten ja data management -ratkaisujen ykkösvaihtoehto. Digitaaliset toimintamallimme tarjoavat asiakkaillemme säästöjä, sujuvampia työskentelytapoja sekä parempia käyttäjäkokemuksia. Avaintecin tarjoama sähköinen allekirjoituspalvelu on Suomen käytetyin, ja esimerkiksi 70 % sähköisistä resepteistä käyttää Avaintecin palvelua. Lisäksi Avaintec on toimittanut laajoja sähköisen allekirjoituksen ratkaisuja pankki- ja vakuutussektorille. Avaintecin sähköisen allekirjoituksen vahva markkina-asema on seurausta sen monipuolisista käyttömahdollisuuksista sekä hyvästä muokattavuudesta eri käyttötilanteisiin. Data management-ratkaisujemme avulla tiedon käsittely, kerääminen ja säilyttäminen kehittyvät nopeiksi ja vaivattomiksi. Palvelua hyödyntävän organisaation toiminta tehostuu, kun tieto on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Kustannustehokkaat menetelmät vähentävät manuaalisen työn määrää ja kontrolloidut ja hyvin suunnitellut työnkulut vähentävät virheitä. Kerromme aina mielellämme lisää palveluistamme ja niiden luomista mahdollisuuksista. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ONE TEC

  Belgia

  ONE TEC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Yrityshallinnon ohjelmistot, ohjelmistot viihdettä ja tapahtumia varten, äänentunnistuksen sovellusohjelmat, viivakoodijärjestelmät. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 2. KEMAS GMBH

  Saksa

  KEMAS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kassaholvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lokerot, automaattiset, Hälyttimet ja valvonta - laitteet, Ohjelmistojen julkaisu, Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot, Lokerot, automaattiset, Hälyttimet ja valvonta - laitteet, Ohjelmistojen julkaisu, Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Sen sijainti on Oberlungwitz, Saksa.

 3. RFID EUROPE ONLINE SHOP

  Saksa

  RFID EUROPE ONLINE SHOP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Sen sijainti on Ludwigshafen Am Rhein, Saksa.

 4. NESTOR TECHNOLOGIES

  Ranska

  NESTOR TECHNOLOGIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla videovalvonta, kulunvalvonta, Merkinlukuohjelmistot. Sen sijainti on Chasseneuil Du Poitou, Ranska.

 5. ISS ART

  Kazakstan

  ISS ART, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Mobiilisovellusten kehittäminen, Verkkosivuston kehittäminen, Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot, Yrityshallinnon ohjelmistot, Mobiilisovellusten kehittäminen, Verkkosivuston kehittäminen, Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Sen sijainti on Petropavl, Kazakstan.

 1. GRUPO SPEC

  Espanja

  GRUPO SPEC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 2. DIGITAL LIFE ASSISTANCE E.U.

  Itävalta

  DIGITAL LIFE ASSISTANCE E.U., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla backup-sovellukset, Tietotekniikkapalvelujen tarjoaja, Järjestelmäturvallisuus (virustorjunta, palomuuri, hyökkäysten tunnistaminen). Sen sijainti on Grünbach Am Schneeberg, Itävalta.

 1. PRIBUCON E. K.

  Saksa

  PRIBUCON E. K., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla henkilökohtaisten tietojen käsittelyä koskeva neuvonta. Sen sijainti on Gröbenzell, Saksa.

 2. LEOWORX ORTUNGSSYSTEME GMBH

  Saksa

  LEOWORX ORTUNGSSYSTEME GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Sen sijainti on Saarbrücken, Saksa.

 3. ZENYTH SRL

  Italia

  ZENYTH SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Sen sijainti on Gorgonzola, Italia.

 4. DARWIN INFORMATICA

  Italia

  DARWIN INFORMATICA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ohjelmistokehityksen sovellusohjelmat, ohjelmistojen tekninen tuki, ohjelmistoneuvonta, sovellusohjelmistot ostoa varten. Sen sijainti on Borgomanero, Italia.

 5. SCHWEICKERT NETZWERKTECHNIK GMBH

  Saksa

  SCHWEICKERT NETZWERKTECHNIK GMBH, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietoverkon hallinnointi ja varmuuskopiointi, Tietosuojattu tilintarkastuspalvelu, Tietojärjestelmien integrointi, Tietoverkon hallinnointi ja varmuuskopiointi. Sen sijainti on Walldorf (baden), Saksa.

 6. VIZOR LABS

  Italia

  VIZOR LABS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koneiden ja laitteiden valvontaohjelmistopaketti. Sen sijainti on Castelfranco, Italia.

 7. RMS.LU

  Luxemburg

  RMS.LU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - tietokoneiden oheislaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot, Viivakoodiskannerit, Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot, Langattomien verkkojen tekniikka (asennus, kunnossapito, turvallisuus), Viivakoodiskannerit, päätteet. Sen sijainti on Ettelbruck, Luxemburg.

 8. PESCHECK®

  Hollanti

  PESCHECK®, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Sen sijainti on Enschede, Hollanti.

 1. PARROT SA

  Ranska

  PARROT SA, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla bluetooth-käyttöliittymät. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 2. PRIM41

  Bulgaria

  PRIM41, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla todistaminen, hotellien magneettikortit. Sen sijainti on Varna, Bulgaria.

 3. DATENRETTUNG AUSTRIA

  Itävalta

  DATENRETTUNG AUSTRIA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 4. AITRONIC GMBH

  Saksa

  AITRONIC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viivakoodit - tulostinlaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viivakooditekniikka, Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot, Viivakoodiskannerit, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, Viivakooditekniikka, Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot, Viivakoodiskannerit, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Paderborn, Saksa.

 5. GTECHNA

  Kanada

  GTECHNA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ajoneuvojen pysäköintijärjestelmä. Sen sijainti on Saint-Laurent, Kanada.

 6. MYRUNS. EMPRESA RFID

  Espanja

  MYRUNS. EMPRESA RFID, on Jakelija, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla frequency identification-radiolaitteet. Sen sijainti on San Sebastián, Espanja.

 7. A.N.LAB

  Japani

  A.N.LAB, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Sen sijainti on Tokyo, Japani.

 8. TILMANN BÄSSLER

  Saksa

  TILMANN BÄSSLER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot, Automaattinen tietojenkäsittely - tietokoneiden oheislaitteet, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat, Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot, Automaattinen tietojenkäsittely - tietokoneiden oheislaitteet, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat. Sen sijainti on Weil Im Schönbuch, Saksa.

 9. REGULA

  Yhdysvallat

  REGULA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot, Yritykset, Sähköisten tunnisteiden hallinta, Ohjelmistot. Sen sijainti on Reston, Yhdysvallat.

 10. DIPL.-ING. PÜTTMANN KG

  Saksa

  DIPL.-ING. PÜTTMANN KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kassaholvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hälyttimet ja valvonta - laitteet, Videotarkkailujärjestelmät, Viivakooditekniikka, Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot, Hälyttimet ja valvonta - laitteet, Videotarkkailujärjestelmät, Viivakooditekniikka, Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot. Sen sijainti on Oberursel, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen