• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ikkunat- värilliset ja lyijylasi-

Tulokset hakusanalle

Ikkunat- värilliset ja lyijylasi- - Tuonti ja vienti

 1. VIDRIERAS RELAÑO PEÑA

  Espanja

  Värjätty taidelasi, leikattu ja satinoitu värjätty lasi, venetsialainen peili, keramiikkalevyt, yleislasi.

 2. EME ARTE

  Italia

  EME ARTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mosaiikki - kaakelointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-, sisustusdesign, Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-, hautajaisesinetaide. Sen sijainti on Gela, Italia.

 3. ARTGLASSDESIGN

  Bulgaria

  ARTGLASSDESIGN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alumiiniset kuistit, kuvitetut ulokeikkunat, alumiiniset turvaikkunat, automaattiovet. Sen sijainti on varna, Bulgaria.

 4. GÜNEY CAM VE MOBILYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  GÜNEY CAM VE MOBILYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, design-, Peilit, kalusteet, tuolit ja pöydät, Huonekalut, design-, Peilit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. STAINED GLASS - ATELIER PAULO NOGUEIRA

  Portugali

  STAINED GLASS - ATELIER PAULO NOGUEIRA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taidelasi, sisustusarkkitehtuuri. Sen sijainti on Olival, Ourém, Portugali.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FRANCE VITRAIL INTERNATIONAL

  Ranska

  FRANCE VITRAIL INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maalattu lasi. Sen sijainti on Colombes, Ranska.

 2. DEKOFLEX GLASS DESIGN

  Romania

  DEKOFLEX GLASS DESIGN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Sen sijainti on Ploiesti, Romania.

 3. KINGDOM GLASS & MIRRORS

  Ukraina

  KINGDOM GLASS & MIRRORS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tasolasi ja peilit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-, Visable supports the Ukrainian companies, venetsialaispeilit, kaiverrus peiliin, koristelasi, Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-, Visable supports the Ukrainian companies. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 4. KH DESIGN

  Turkki

  KH DESIGN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasinmaalaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-, Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. L'ASTRO

  Italia

  L'ASTRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasilevyt, Luksusartikkelit, Lasilevyt, Swarovski-korut, luksushuviveneiden kalustaminen. Sen sijainti on Prata Di Pordenone, Italia.

 1. EREDI MICHELE MELLINI SAS

  Italia

  EREDI MICHELE MELLINI SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tiffanylasiset ulokeikkunat, taidelasit, ulokeikkunat mittojen mukaan, taiteelliset ulokeikkunat kirkkoja varten. Sen sijainti on Firenze, Italia.

 2. REFLEKS SERVIS D.O.O

  Slovenia

  REFLEKS SERVIS D.O.O, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - lasi ja lasituotteet, markiisit, ovet ja ikkunat, Tuonti ja vienti - lasi ja lasituotteet, lasiset suihkukaapit. Sen sijainti on Murska Sobota, Slovenia.

 1. L'ARTISTA DEL VETRO

  Italia

  L'ARTISTA DEL VETRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ulokeikkunat lyijylasista, lasiset suihkukaapit. Sen sijainti on Pisa, Italia.

 2. ATELIER JOELLE D'ALSACE

  Belgia

  ATELIER JOELLE D'ALSACE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasitavara, koriste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-, Lasitavara, ontto, värillinen, Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-, Lasitavara, ontto, värillinen, kirkkojen sisustus. Sen sijainti on Lanaken, Belgia.

 3. AVD-GLAS

  Hollanti

  AVD-GLAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kristalliset koristeulokeikkunat. Sen sijainti on Amersfoort, Hollanti.

 4. ILARIA VETRATE

  Italia

  ILARIA VETRATE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taidelasit, koristeltu lasi, värilliset lasit. Sen sijainti on Guamo, Italia.

 5. ALSIVIR LTD

  Valko-Venäjä

  ALSIVIR LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lasityöt, ovilasi, taidelasityöt, kuvitetut ulokeikkunat. Sen sijainti on Grodno, Valko-Venäjä.

 6. VIDRIERAS DE ARTE CRISTACOLOR

  Espanja

  VIDRIERAS DE ARTE CRISTACOLOR, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasitavara, koriste-, Lasitavara, koriste-, taidelasit, kalustekristallit, lasikoristelu. Sen sijainti on ZARAGOZA, Espanja.

 7. SECUM DOORS S.R.O

  Tsekin tasavalta

  SECUM DOORS S.R.O, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla panssariovi, ovi ja ikkuna, palo-ovet, sisäovet. Sen sijainti on Praha, Tsekin tasavalta.

 8. PISHOUDT

  Belgia

  PISHOUDT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaksinkertaiset ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-, Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-, lasiovet, suihkukoppien ovet mittojen mukaan, peilit mittojen mukaan. Sen sijainti on Evere, Belgia.

 1. JAIME PACHECO LORCA JP-VITRAL

  Espanja

  JAIME PACHECO LORCA JP-VITRAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Sen sijainti on Galapagar, Espanja.

 2. ATELIER VITRAIL DU LEMAN

  Ranska

  ATELIER VITRAIL DU LEMAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Sen sijainti on Ville La Grand, Ranska.

 3. NUOVA CRISTALVETRI

  Italia

  NUOVA CRISTALVETRI, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasitavara, koriste-, lasiovet, Lasitavara, koriste-. Sen sijainti on Barletta, Italia.

 4. GLASHANDEL NUYENS

  Belgia

  GLASHANDEL NUYENS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lasi - väliseinät ja ovet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasi, puhallettu, Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-, Lasi, puhallettu, Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-, peilit mittojen mukaan, kaksoislasi. Sen sijainti on Kapellen, Belgia.

 5. EKON CAM SISTEMLERI SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkki

  EKON CAM SISTEMLERI SAN.TIC.LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasit, alumiiniset kehykset, Lasit. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 6. MMVETRO

  Italia

  MMVETRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Sen sijainti on Palermo (ficarazzi), Italia.

 7. LIDIARTGLASS

  Romania

  LIDIARTGLASS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tiffany-lamppu, tiffanylasiset ulokeikkunat. Sen sijainti on Targu Mures, Romania.

 8. BRYN YOUNG

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BRYN YOUNG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ulokeikkunat lyijylasista, taidelasit, kehysten korjaus. Sen sijainti on Newport, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. ROCPLAS DISTRIBUTION LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ROCPLAS DISTRIBUTION LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Sen sijainti on Blackburn, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. ARTISAN LEADED GLASS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ARTISAN LEADED GLASS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, värilliset ja lyijylasi-. Sen sijainti on Manchester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen