• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • jalka- ja pöytälamput

Tulokset hakusanalle

Jalka- ja pöytälamput - Tuonti ja vienti

 1. ATELIERS JEAN PERZEL

  Ranska

  Verified by europages badge

  ATELIERS JEAN PERZEL: craftsman, creator of the light fittings for the Normandie liner and the UN. Art bronze caster and glass-maker. Since 1923, three generations serving an international customer base. Creator-manufacturer of light fittings from the 1930s to the present time, contemporary lighting , wall light, timeless ceiling lamp, functional ceiling light, art deco lamps, 1930s lamps. PERZEL : prestigious lamp from the 1930s collection, ceiling lights, hanging lights, a collector’s item, a collector’s ceiling light, oval-shaped lamp , sandblasted glass hanging lamp, collector’s items from the 1930s, Art Deco reference, floor lights, floor lamp in a contemporary style, floor lamp from the 1930s, floor reading lamp, small floor lamps, mirror lights, lighted mirrors, closed wall lights, hinged reading lamp, ”torch” wall lights, wall light with a pivoting shade, wall light from the 1930s, outside lighting, boundary lighting, consoles and pedestal tables, coffee table…

  Kaikki tuotteet kirjainyhdistelmällä "jalka- ja pöytälamput"

 2. TECHNEB SHOP

  Ranska

  Verified by europages badge

  TECHNEB SHOP, on Jakelija, joka toimii toimialalla Huonekalut, design-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityskalusteet, Hotellihuonekalusteet, Huonekalut, kodin-, Kalusteet ja koristeet, puutarhan, Huonekalut, nykyaikaiset, Kalusteet - hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat, Tilapäishuonekalut, Pöydät ja tuolit, Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on L'union, Ranska.

 3. NEMEC LAMPENSCHIRMERZEUGUNG GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  NEMEC LAMPENSCHIRMERZEUGUNG GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Absam, Itävalta.

 4. KONSTANTIOS LIGHTING (HANDMADE)

  Kreikka

  KONSTANTIOS LIGHTING (HANDMADE), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla käsintehdyt lamput, puulamput. Sen sijainti on Chios, Kreikka.

 5. SIA ATTA-1

  Latvia

  SIA ATTA-1, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hehkulamput, Hehkulamput, halogeenilamppu, Valoreleet, Hehkulamput. Sen sijainti on Riga, Latvia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. LAMPARAS EXTREMADURA S.L

  Espanja

  LAMPARAS EXTREMADURA S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lamppujen lasit, kalustetarvikkeet. Sen sijainti on Miajadas, Espanja.

 2. ILUMINIKA

  Espanja

  ILUMINIKA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla LED-valaistus. Sen sijainti on Calonge, Espanja.

 3. FMB LEUCHTEN SCHMIEDEEISEN GMBH

  Saksa

  FMB LEUCHTEN SCHMIEDEEISEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jalka- ja pöytälamput, Halogeenilamput ja kohdevalaisimet, Valaistuslaitteet, koriste, ulkolamput, Jalka- ja pöytälamput, Halogeenilamput ja kohdevalaisimet, Valaistuslaitteet, koriste. Sen sijainti on Borken, Saksa.

 4. LEUCHTNATUR GMBH

  Saksa

  LEUCHTNATUR GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sisustusvalot. Sen sijainti on Übersee, Saksa.

 5. LICHTIDEEN MIT STIL INH. ELFRIEDE SCHMID

  Saksa

  LICHTIDEEN MIT STIL INH. ELFRIEDE SCHMID, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Leutkirch, Saksa.

 1. KELUCE

  Italia

  KELUCE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Rossano, Italia.

 2. BUSE AYDINLATMA LIGHTING

  Turkki

  BUSE AYDINLATMA LIGHTING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valaisinpylväät. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 1. STAVROS KAZAKIDIS SA

  Kreikka

  STAVROS KAZAKIDIS SA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koristeet ja valaisimet, huonekalut, somistus, patja. Sen sijainti on Thessaloniki, Kreikka.

 2. CENFLOR ILUMINACION

  Espanja

  CENFLOR ILUMINACION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jalkalamppujen valmsitus. Sen sijainti on Quart De Poblet, Espanja.

 3. DECOLIGHT

  Kreikka

  DECOLIGHT, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koristeet ja valaisimet, ulkotilojen kattovalaisimet. Sen sijainti on Thessaloniki, Kreikka.

 4. FARO BARCELONA

  Espanja

  FARO BARCELONA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kattotuuletin, ulkolamppu. Sen sijainti on Castellbisbal, Espanja.

 5. ALADYN

  Puola

  ALADYN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Valaistus, vedenalainen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistuslaitteet, koriste, Jalka- ja pöytälamput, Kohdevalaisimet, Valaistus, hätä- ja turva-, Valaistuslaitteet, koriste, Jalka- ja pöytälamput, Kohdevalaisimet, Valaistus, hätä- ja turva-. Sen sijainti on POZNAN, Puola.

 6. SUNFLUX APS

  Tanska

  SUNFLUX APS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Glostrup, Tanska.

 7. LIGHTINUP S.R.L.

  Italia

  LIGHTINUP S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, toimisto-, Kattokruunut, Valaistus, toimisto-, arkkitehtuurinen valaistus. Sen sijainti on Limena, Italia.

 8. ILO-ARTS INH. KLAUS BRENNER

  Saksa

  ILO-ARTS INH. KLAUS BRENNER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Heidelberg, Saksa.

 1. LED-CENTRUM HANDELS GMBH & CO. KG.

  Saksa

  LED-CENTRUM HANDELS GMBH & CO. KG., on Jakelija, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Durmersheim, Saksa.

 2. REFLECT 365 - MIRRORS & LIGHTING

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  REFLECT 365 - MIRRORS & LIGHTING, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Middlesbrough, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. LAUDARTE

  Italia

  LAUDARTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kristallilamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, Jalka- ja pöytälamput, Valaistus, Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Milano, Italia.

 4. ILLUMINA LEUCHTEN GMBH

  Saksa

  ILLUMINA LEUCHTEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Sen sijainti on Ense, Saksa.

 5. DESIGNERLAMPE.COM TORSTEN KELLNER

  Saksa

  DESIGNERLAMPE.COM TORSTEN KELLNER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jalka- ja pöytälamput, jalkalamput, lamput, Jalka- ja pöytälamput, kattovalaisin. Sen sijainti on Bad Sooden-Allendorf, Saksa.

 6. MURANO LUX

  Italia

  MURANO LUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jalkalamppujen valmsitus, valaistuslaitteet, muranolasiset kattokruunut, lasiset sisustus- ja design-tarvikkeet. Sen sijainti on Venezia, Italia.

 7. DURALED LIGHTING SOLUTIONS GMBH

  Sveitsi

  DURALED LIGHTING SOLUTIONS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla LED-valot (valonlähteet), LED-valojärjestelmät, led-kattovalot, LED-valaistuslaitteet. Sen sijainti on Zürich, Sveitsi.

 8. PARALUMI E LUMI DI MARTINO ELISA

  Italia

  PARALUMI E LUMI DI MARTINO ELISA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lampunvarjostin. Sen sijainti on Prato, Italia.

 9. ESTILUZ

  Espanja

  ESTILUZ, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jalkalamput, pöytälamppu, seinävalaisimet, loisteputkilamput. Sen sijainti on Sant Joan De Les Abadesses-Girona, Espanja.

 10. TAL

  Belgia

  TAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalka- ja pöytälamput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaisimet, LED-lamput, lamput, lamppujen korjaus. Sen sijainti on Pittem, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen

Löydä tarjouksia