• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • jauhepuristin

Tulokset hakusanalle

Jauhepuristin - Tuonti ja vienti

 1. METAL COATING SYSTEMS

  Belgia

  METAL COATING SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jauhepuristin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla peittauslinjat, jauhemaalaus. Sen sijainti on Turnhout, Belgia.

 2. TEUMAN S.R.L.

  Italia

  TEUMAN S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin. Sen sijainti on Alseno, Italia.

 3. G.A.I.A. S.P.A.

  Italia

  G.A.I.A. S.P.A., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin. Sen sijainti on Asti, Italia.

 4. VENDRAME S.R.L.

  Italia

  VENDRAME S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin. Sen sijainti on Silea, Italia.

 5. AMBITEC S.R.L.

  Italia

  AMBITEC S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin. Sen sijainti on Nonantola, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ECO SERVICE

  Italia

  ECO SERVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin. Sen sijainti on Minturno, Italia.

 2. MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L.

  Italia

  MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin. Sen sijainti on Bovolone, Italia.

 3. VETROPLAST S.R.L.

  Italia

  VETROPLAST S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin. Sen sijainti on Fano, Italia.

 4. ITALREC S.R.L.

  Italia

  ITALREC S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin. Sen sijainti on Spirano, Italia.

 5. BANO RECYCLING S.R.L.

  Italia

  BANO RECYCLING S.R.L., joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin. Sen sijainti on Campodarsego, Italia.

 1. S.M.E.A. S.R.L.

  Italia

  S.M.E.A. S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin. Sen sijainti on Milano, Italia.

 2. ECOMITO S.R.L.

  Italia

  ECOMITO S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin. Sen sijainti on Fiano Romano, Italia.

 1. IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO

  Italia

  IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin. Sen sijainti on Montefiore Dell'aso, Italia.

 2. EDIL MARE S.R.L.

  Italia

  EDIL MARE S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin. Sen sijainti on Tortora, Italia.

 3. COGESA S.P.A.

  Italia

  COGESA S.P.A., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin. Sen sijainti on Sulmona, Italia.

 4. IRIS MEC S.R.L.

  Italia

  IRIS MEC S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhepuristin. Sen sijainti on Poviglio, Italia.

 5. MILLER MAC SRLS

  Italia

 6. GEA SERVICE S.R.L.

  Italia

 7. ATRI AMBIENTE S.R.L.

  Italia

 8. CITY NET ECOLOGIA & AMBIENTE S.R.L.

  Italia

 1. CESEL S.R.L.

  Italia

 2. RYGENERA S.R.L.

  Italia

 3. COMECO AMBIENTE S.R.L.

  Italia

 4. BONERA ECOLOGIA S.R.L.

  Italia

 5. GEM - MATTHEWS INTERNATIONAL S.R.L.

  Italia

 6. B.P. METALMECCANICA S.R.L.

  Italia

 7. DB TECHNOLOGIES S.R.L.

  Italia

 8. REA DALMINE S.P.A.

  Italia

 9. CORIPET

  Italia

 10. ITEA S.P.A.

  Italia

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen