• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kierteitysterät

Tulokset hakusanalle

Kierteitysterät - Tuonti ja vienti

 1. WEXO PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  WEXO Präzisionswerkzeuge has supported industry and specialist trade since 1971 with an extensive range of products and services for metal-cutting machining. Our core competences lie in drilling, milling and threading, and we have been by our customers' sides for more than four decades, offering advice on planning, introduction and optimisation for this.

 2. METAL-TECH

  Puola

  Verified by europages badge

  METAL-TECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valmistuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sorvaus - teräs ja metallit, Jyrsintä - terästen ja metallien, Hionta - terästen ja metallien, Hionta - konetyökalut, Valssaamot - rautametalli, Kierteitysterät, Taivutus - terästen ja metallien, Taivutuskonetyökalut, Mutterit ja pultit. Sen sijainti on Gniezno, Puola.

 3. DC SWISS SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  DC SWISS SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierteitys - konetyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierteitysterät, Teollisuustyökalut, kierteityskoneet, Kierteitysterät, Teollisuustyökalut. Sen sijainti on Rho, Italia.

 4. ARTYKUŁY TECHNICZNE GRZEGORZ PAWŁOWSKI

  Puola

  ARTYKUŁY TECHNICZNE GRZEGORZ PAWŁOWSKI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kierteitysterät. Sen sijainti on Opoczno, Puola.

 5. INSTALLHOME SELLS SRL

  Romania

  INSTALLHOME SELLS SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kierteitysterät. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PAROLA MAKINA IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turkki

  PAROLA MAKINA IC VE DIS TIC.LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierteitysterät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rullapelti. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.