• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lääketieteelliset analyysit

Tulokset hakusanalle

Lääketieteelliset analyysit - Tuonti ja vienti

 1. SAM RESEARCH

  Ranska

  Verified by europages badge

  Based in Rouen in the heart of Normandy, France, SAM RESEARCH stands out as a pioneer in posture and 3D morphological analysis. Our company is proud to design and distribute innovative tools that are revolutionising the way that healthcare professionals deal with the analysis of human posture in 3D. At the heart of this revolution lies our marquee product, Sam3D (3D Morphological Analysis System). We aim to improve patients' quality of life by allowing healthcare professionals from a range of specialities to perform 3D postural analyses without the use of X-rays.The innovative nature of Sam3D lies in its powerful software and the algorithms that offer the best possible reconstruction of the patient's posture. This simplifies identification of common pathologies such as scoliosis and MSD that require early treatment. It takes just a few minutes to perform a complete postural assessment, allowing healthcare professionals to prescribe the correct treatment and to monitor long-term evolutions in patient posture. Our instrument makes it possible to accurately monitor a treatment, with total traceability, objective measurements and rapid patient analysis, without any risk from exposure to radiation. All our Sam3D machines are connected to a global database, administered in-house, and an exclusive subscription gives access to this vital resource from anywhere in the world.

 2. LENSOPTIC

  Serbia

  LENSOPTIC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset analyysit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla optiset lasit, optiset linssit, silmätaudit. Sen sijainti on Belgrade, Serbia.

 3. MEDIC EXPERT

  Ranska

  MEDIC EXPERT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Diagnostiset reagenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketieteelliset analyysit, Terveydenhoitovälineet, laboratoriodiagnoosi, diagnoosi- ja erityisdiagnoosilaboratorioiden laitteet, Lääketieteelliset analyysit, Terveydenhoitovälineet. Sen sijainti on Nancy, Ranska.

 4. EKF DIAGNOSTICS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  EKF DIAGNOSTICS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset analyysit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla diagnostiikka, kliininen kemia, molekyylibiologia, lääketieteelliset laitteet. Sen sijainti on Cardiff, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. CHU AMBROISE PARE

  Belgia

  CHU AMBROISE PARE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sairaala- ja lääkäripalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketieteelliset analyysit, Sairaalat ja klinikat, Lääketieteelliset analyysit, sairaalat, Sairaalat ja klinikat, kliiniset analyysit - lääkäriasemat ja laboratoriot. Sen sijainti on Mons, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FISCHER ANALYSEN INSTRUMENTE GMBH

  Saksa

  FISCHER ANALYSEN INSTRUMENTE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketieteelliset analyysit, CO₂-analysointilaite, spektrometrit, Lääketieteelliset analyysit, lääkekaasun analysointilaite. Sen sijainti on Leipzig, Saksa.

 2. VISABLE LABS GMBH

  Saksa

  VISABLE LABS GMBH, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset analyysit. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 3. FONIO

  Bulgaria

  FONIO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset analyysit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuulolaitteet, kuulon- ja tärykalvontutkimustestit, Kuulolaitteet. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 4. PHARMABIO SAINT CHRISTOPHE SARL

  Togo

  PHARMABIO SAINT CHRISTOPHE SARL, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Myynninedistäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhoitovälineet, lääketuotteet, lääketieteelliset analyysit, Terveydenhoitovälineet, parafarmaseuttiset tuotteet. Sen sijainti on Lomé, Togo.

 5. NEUROSTIMULUS SP. Z O.O.

  Puola

  NEUROSTIMULUS SP. Z O.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset analyysit. Sen sijainti on Lublin, Puola.

 1. CENTRUM VOOR MEDISCHE ANALYSE

  Belgia

  CENTRUM VOOR MEDISCHE ANALYSE, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset laboratoriot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketieteelliset analyysit, Lääketieteelliset analyysit, Lääketieteelliset diagnoosit. Sen sijainti on Herentals, Belgia.

 2. MDX HEALTH

  Belgia

  MDX HEALTH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ennaltaehkäisevät hoidot ja seulonta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lääketieteelliset analyysit, Lääketieteelliset diagnoosit. Sen sijainti on Liege, Belgia.

 1. TYSON BIORESEARCH INC.

  Taiwan

  TYSON BIORESEARCH INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset analyysit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla itse tehtävä verianalyysi. Sen sijainti on Miaoli County, Taiwan, Taiwan.

 2. WORLD OF HEALTH BIOTECH CO., LTD

  Kiina

  WORLD OF HEALTH BIOTECH CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset analyysit. Sen sijainti on Beijng, Kiina.

 3. LABORATOIRE DR. COLLARD

  Belgia

  LABORATOIRE DR. COLLARD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset analyysit. Sen sijainti on Liège, Belgia.

 4. BIOPATH LABORATOIRES

  Ranska

  BIOPATH LABORATOIRES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset analyysit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tutkimuslaboratoriot. Sen sijainti on Coquelles, Ranska.

 5. SANTA CHIARA S.N.C.

  Italia

  SANTA CHIARA S.N.C., joka toimii toimialalla Erikoissairaanhoidon vastaanotot ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketieteelliset analyysit, Veri- ja elinpankit, Lääketieteelliset analyysit, Veri- ja elinpankit. Sen sijainti on San Miniato, Italia.

 6. SHENZHEN FYH DIGITAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kiina

  SHENZHEN FYH DIGITAL TECHNOLOGY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset analyysit. Sen sijainti on Guangdong, Kiina.

 7. ISTITUTO B. RAMAZZINI S.R.L.

  Italia

  ISTITUTO B. RAMAZZINI S.R.L., joka toimii toimialalla Erikoissairaanhoidon vastaanotot ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketieteelliset analyysit, Veri- ja elinpankit, Lääketieteelliset analyysit, Veri- ja elinpankit. Sen sijainti on CATANIA, Italia.

 8. GENERA LTD

  Latvia

  GENERA LTD, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset analyysit. Sen sijainti on Riga, Latvia.

 1. HIDEN ISOCHEMA

  Saksa

  HIDEN ISOCHEMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset analyysit. Sen sijainti on Kochel am See, Saksa.

 2. LABO ANALYSE MEDICALE OLIVOT

  Ranska

 3. THALAMED GMBH

  Saksa

  THALAMED GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Röntgenlaitteet, ultraäänilaitteet, lääkintätarvikkeet, tuotteet lääketieteellisiä analyysejä varten. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 4. ROCHE DIAGNOSTICS BELGIUM

  Belgia

  ROCHE DIAGNOSTICS BELGIUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasia - perus- ja aputuotteet, Farmasia - perus- ja aputuotteet, tuotteet lääketieteellisiä analyysejä varten, laitteet ja varusteet taudinmääritystä varten, farmaseuttiset diagnostiikkatuotteet. Sen sijainti on Vilvoorde, Belgia.

 5. UTAK

  Yhdysvallat

  UTAK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemia - laboratoriotuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lääketieteelliset laitteet, sisäinen laboratorio laadunvalvontaa varten, toksikologiset kemialliset analyysit. Sen sijainti on Valencia, Yhdysvallat.

 6. CEFEGEN, SLP

  Espanja

  CEFEGEN, SLP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset laboratoriot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kliiniset analyysit - lääkäriasemat ja laboratoriot, oikeusgenetiikka, hedelmällisyystutkimukset. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 7. LBO LABORATOIRE DE BROMATOLOGIE OUEST

  Ranska

  LBO LABORATOIRE DE BROMATOLOGIE OUEST, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset laboratoriot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla juomavesianalyysit, laboratoriot biologisia ja mikrobiologisia analyyseja varten. Sen sijainti on Rosporden, Ranska.

 8. LICAAL

  Ranska

  LICAAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset laboratoriot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarvikeanalyysi, veden kemialliset, fyysiset ja bakteorologiset analyysit. Sen sijainti on Le Havre, Ranska.

 9. LABO (LE)

  Belgia

  LABO (LE), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset tutkimuskeskukset ja -laboratoriot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketieteelliset laboratoriot, kankaiden ja lankojen analyysilaboratorio, Lääketieteelliset laboratoriot, kliiniset analyysit - lääkäriasemat ja laboratoriot. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 10. PHYTOCONTROL ANALYTICS MAROC

  Marokko

  PHYTOCONTROL ANALYTICS MAROC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääketieteelliset laboratoriot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla torjunta-aineanalyysit, elintarvikeanalyysi, veden kemialliset, fyysiset ja bakteorologiset analyysit, orgaanisten ja epäorgaanisten saasteiden analyysit. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen