• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lääkintä- ja kirurgiset instrumentit

Tulokset hakusanalle

Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit - Tuonti ja vienti

 1. MEDELA AG

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  Medela was founded in 1961 by Olle Larsson and is headquartered in Switzerland. Under the leadership of Olle Larsson’s son Michael, Medela has become a global player in breastfeeding products and medical vacuum technology thanks to continued research, innovation and the evaluation of customers' needs. Medela aims to improve the lives of patients, doctors, and hospital staff by providing pioneering solutions in medical technology. Medela products are simple to operate. This coupled with guaranteed hygiene and easy maintenance, means that carers and nursing staff can devote more time to caring for the patient. Medela offers solutions in airway and surgical suction, cardiothoracic drainage, vacuum assisted delivery system and negative pressure wound therapy. Medela - The Science of Care

 2. OTTO RÜTTGERS GMBH & CO KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  OTTO RÜTTGERS GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Solingen, Saksa.

 3. PREISMED - MEDIZIN-DISCOUNT GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  PREISMED - MEDIZIN-DISCOUNT GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 4. MAX RUDSCHUCK GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  MAX RUDSCHUCK GMBH & CO. KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Celle, Saksa.

 5. FAIRMED MEDIZINTECHNIK KG

  Itävalta

  Verified by europages badge

  FAIRMED MEDIZINTECHNIK KG, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Vomp, Itävalta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ALXR LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  ALXR LIMITED, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, Radiologialaitteet ja -instrumentit, Single Use Split Diathermy Plates NHS, kertakäyttöiset virtsapussit, injektioruiskut lääketieteelliseen käyttöön, Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, Lääketieteelliset kalusteet, Röntgenlaitteet, Leikkaussalien materiaalit ja laitteet. Sen sijainti on Leicester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. ACME SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  ACME SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Lääkinnälliset sähkölaitteet, ultrasonic cleaning machines, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Bologna, Italia.

 3. LANZONI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  LANZONI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Radiologialaitteet ja -instrumentit, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Kirurgiset laitteet ja välineet, Lääketieteelliset kalusteet, saniteettilaitteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, laitteet ja tarvikkeet sairaaloita ja lääketieteellisiä laboratorioita varten, Radiologialaitteet ja -instrumentit. Sen sijainti on Bologna, Italia.

 4. BIO-GATE AG

  Saksa

  Verified by europages badge

  BIO-GATE AG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Nürnberg, Saksa.

 5. RENOSEM CO.,LTD

  Etelä-Korea

  RENOSEM CO., LTD. on infektioita estävien ja mikrobeja vähentävien, matalissa lämpötiloissa käytettävien plasmasterilointilaitteiden innovatiivinen toimittaja. RENOSEM pyrkii kehittämään erilaisia lääketieteellisiä laitteita, jotka käyttävät omia hyväksi koettuja korkean teknologian plasmasovelluksiamme. RENOSEM CO., LTD. on toiminut uusinta tekniikkaa edustavien lääketieteellisten tuotteiden jakelijana liikekumppaneiden avulla maailmanlaajuisesti. RENO-plasmasterilointilaite suojaa potilaita ja käyttäjiä infektiolta kirurgisella 10-6 SAL (steriiliystaso) -laitteella.

 1. FLYNTHER BV

  Hollanti

  FLYNTHER BV, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurginen optiikka - instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruiskuneulat, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet, Ruiskuneulat, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet. Sen sijainti on Dronten, Hollanti.

 2. MOMAN INDUSTRY

  Pakistan

  MOMAN INDUSTRY, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kirurgisakset, kirurgin instrumenttien vuokraus, terveyssukat. Sen sijainti on Sialkot, Pakistan.

 1. NJ ENTERPRISES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  NJ ENTERPRISES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kirurgin instrumenttien vuokraus, tuotteet eläinlääkärin käyttöön. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. G. HIPP & SOHN GMBH

  Saksa

  G. HIPP & SOHN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kirurgiset välineet, ortopedia. Sen sijainti on Neuhausen, Saksa.

 3. VUBU-MEDICAL INSTRUMENTS GERMANY

  Saksa

  VUBU-MEDICAL INSTRUMENTS GERMANY, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Tuttlingen, Saksa.

 4. HIPP ENDOSKOP SERVICE GMBH

  Saksa

  HIPP ENDOSKOP SERVICE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Freiburg, Saksa.

 5. KLAS MEDIKAL

  Turkki

  KLAS MEDIKAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. W. BLASER AG

  Sveitsi

  W. BLASER AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet, Farmasiatuotteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Burgdorf, Sveitsi.

 7. K & P ÄRZTESERVICE OHG

  Saksa

  K & P ÄRZTESERVICE OHG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Hamm, Saksa.

 8. NAPLES INSTITUTE OF TECHNOLOGIES

  Italia

  NAPLES INSTITUTE OF TECHNOLOGIES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tieteelliset laitteet ja välineet, Tieteelliset laitteet ja välineet, sähkölääketieteelliset laitteet, biomekaniikka, tutkimuslaboratorio. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 1. M.C. MEDIZINTECHNIK-EXPORT GMBH & CO. KG

  Saksa

  M.C. MEDIZINTECHNIK-EXPORT GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet, endoskopia, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Wurmlingen, Saksa.

 2. STRÄTZ FN GMBH

  Saksa

  STRÄTZ FN GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Estenfeld, Saksa.

 3. HIPP-DREHTEILE GMBH

  Saksa

  HIPP-DREHTEILE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Dornhan, Saksa.

 4. G. ALBERT STORZ SURGICAL INSTRUMENTS

  Saksa

  G. ALBERT STORZ SURGICAL INSTRUMENTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet ja -instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhoitovälineet, Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, kirurgiset välineet, Terveydenhoitovälineet, Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Wurmlingen, Saksa.

 5. GÜNTER BISSINGER MEDIZINTECHNIK GMBH

  Saksa

  GÜNTER BISSINGER MEDIZINTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Teningen, Saksa.

 6. LENNARTZ GMBH

  Saksa

  LENNARTZ GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 7. LAFTAN INTERNATIONAL

  Pakistan

  LAFTAN INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laryngoskopia. Sen sijainti on Sialkot, Pakistan.

 8. LIBER MEDICAL

  Hollanti

  LIBER MEDICAL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laboratoriolaitteet ja -välineet, Kirurgiset laitteet ja välineet, laparoskopiapihdit, Laboratoriolaitteet ja -välineet, Kirurgiset laitteet ja välineet, dialyysilaitteet. Sen sijainti on Vreeland, Hollanti.

 9. HBH MEDIZINTECHNIK GMBH

  Saksa

  HBH MEDIZINTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä- ja kirurginen optiikka - instrumentit, kirurgiset välineet, laitteet ja varusteet gynekologiaa varten, lääketieteellisten ja kirurgisten laitteiden kokoaminen, Lääkintä- ja kirurginen optiikka - instrumentit. Sen sijainti on Tuttlingen, Saksa.

 10. AB MEDICA SPA

  Italia

  AB MEDICA SPA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, lääketieteelliset laitteet, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet, Lääkinnälliset sähkölaitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Cerro Maggiore, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

8 597 Yritykset