• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen

Tulokset hakusanalle

Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen - Tuonti ja vienti

 1. PETER HIRT GMBH

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  Peter Hirt linear ball bearings adapted to be play-free. The components of linear ball bearings, including shaft, ball cage and housing, are individually lapped and honed together in matched sets for each individual linear ball bearing. This ensures no stick-slip effect and maximum lifetime values. Peter Hirt thread gauge feelers are available from the smallest size of 0-200 (ball diameter 0.200 mm) up to size 12 (ball diameter 4.000 mm). The smallest thread gauge feeler at present, size 0-200 with a ruby ball diameter of 0.200 mm, is sized for measuring threads up to size M1.7. The thread gauge feelers are available individually or in a protective wooden box as a 12 pc, 13 pc or 14 pc set. Signal conditioning modules from Peter Hirt are specially calibrated for T-series tranducers with TESA® compatible half-bridge circuit. Modules are available with supply voltages of 5, 12 or 24 VDC and with a bipolar or unipolar output signal of ± 5 VDC, ± 10 VDC, 0-5 VDC, 0-10 VDC

 2. MELUTEC METROLOGY GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Our calibration laboratory is accredited according to DIN EN ISO/IEC 17025 by DAkkS (Deutschen Akkreditierungsstelle GmbH [German Accreditation Body]) for measuring the parameters of length, torque, temperature, relative humidity and scales under register number D-K-15048-01-00. As an accredited DAkkS calibration laboratory, we comply with the requirements of all national and international standards. We don't just want to satisfy our customers; we want to inspire them. Since the company was founded in 1991, we have expanded to offer a variety of services and are currently continuously developing in this sector. We have extensive experience in calibration technology. Customers in Germany and around the world benefit from our knowledge and flexibility. See Melutec Metrology for yourself and you will discover why our expertise, flexibility and innovation put us head and shoulders above the competition.

 3. PPS UK (PRESSURE PROFILE SYSTEMS)

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  PPS UK (PRESSURE PROFILE SYSTEMS), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - tilaustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paineanturit, Mittauslaitteet ja -välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Mittaus- ja valvontavälineet, kennot, Paineanturit, force sensors, Kapasitiiviset kosketusanturit, tactile sensor. Sen sijainti on Glasgow, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. HÖNTZSCH GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HÖNTZSCH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Räjähdyksenkesto - laitteet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Air flow meter, Calibration service, kalibrointi, Development of flow meters, virtausmittari, Sensors for explosion protection areas, kennot. Sen sijainti on Waiblingen, Saksa.

 5. HUBA CONTROL AG DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND

  Saksa

  Verified by europages badge

  HUBA CONTROL AG DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Walddorfhäslach, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. KOBOLD MESSRING GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  KOBOLD MESSRING GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Hofheim Am Taunus, Saksa.

 2. BART

  Italia

  Verified by europages badge

  BART, on Jakelija, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Venttiilit teollisuusliittimiin, Manometrit, Putki- ja letkuliittimet - rautametalliset, Lämpömittarit, painesäätimet mittaus- ja tarkkuuslaitteita varten, Bourdon pressure gauge with capsule and membrane, lämpötilan säätö- ja valvontavälineet, Venttiilit teollisuusliittimiin, digital and analogue pressure gauges. Sen sijainti on Milano, Italia.

 3. DRUCK & TEMPERATUR LEITENBERGER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  DRUCK & TEMPERATUR LEITENBERGER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Kirchentellinsfurt, Saksa.

 4. DM-SENSORS INH. DARIUS MLOCEK

  Saksa

  Verified by europages badge

  DM-SENSORS INH. DARIUS MLOCEK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Liederbach, Saksa.

 5. KANT DRUCKSCHALTER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  KANT DRUCKSCHALTER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Dornhan, Saksa.

 1. MBA INSTRUMENTS GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MBA INSTRUMENTS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Quickborn, Saksa.

 2. HYUNDAE MECHANIC & ELECTRIC CO., LTD.

  Etelä-Korea

  Yrityksemme on perustettu vuonna 1986, ja olemme Korean suurimpia valmistajia ja viejiä, joka tuottaa kaikenlaisia hydraulisia, paineilma- ja sähkökäyttöisiä PURISTIMIA ja niittauskoneita. Tärkeimmät asiakkaamme: autokomponentteja, elektroniikkakomponentteja, sähköosia, tietokoneosia ja matkapuhelimia valmistavat yritykset. Voit hakea tuotantolinjojesi töitä: kokoonpanolinja, taivutus, tilkitseminen, kohomeisto- ja kiinnityslinjat, jotka toimivat paineella. Muotomeistäminen, merkitseminen, puristus, ulostyöntö, niittaus ja viimeistely.

 1. TEWS ELEKTRONIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  TEWS Elektronik - mikroaalloilla tehtävän kosteus-, tiheys- ja massamittauksen asiantuntijat. TEWS Elektronik tarjoaa mullistavan vaihtoehdon tavanomaisille kosteusmittausmenetelmille patentoidulla mikroaaltoihin perustuvalla resonanssimenetelmällä ja tarjoaa lääke-, puu- ja paperiteollisuudelle tarkkoja mittauksia erilaisilla kojeilla. TEWS Elektronik GmbH & Co. KG -yhtiön patentoima TEWS-mittausmenetelmä perustuu mikroaaltotekniikkaan ja tarjoaa sen ansiosta nopeita ja tarkkoja mittaustuloksia.

 2. IMEC

  Espanja

  Gironassa sijaitsevan yrityksemme erikoisalaa on sähköalan, metallintyöstöalan, nesteiden ja palontorjuntajärjestelmiin liittyvien projektien suunnittelu, kehitys ja huolto, se toimii teollisuusalalla ja sillä on vankka elintarvikealan, kaupankäyntialan, louhosalan ja sivutuotealan kokemus. Me toteutamme myös ilmastointitöitä, suoraa jäähdytystä, ilmastointitöitä, kontrolli- ja säätötöitä, lämmitys- ja kaasutöitä, teollisuuden jäähdytystöitä...

 3. GLASSTRESS OÜ

  Eesti

  Lasituotteiden sisäisen jännityksen mittauslaitteiden valmistaja. GlasStress Ltd. on lasituotteiden sisäisen jäännösjännityksen mittaukseen tarkoitettujen laitteiden valmistaja. Kohdesovelluksia ovat autoja, arkkitehtuuria, säiliöitä, pöytäastioita, valaisimia ynnä muuta valmistavat teollisuusalat.

 4. MANFRED JÜNEMANN MESS- UND REGELTECHNIK GMBH

  Saksa

  MANFRED JÜNEMANN MESS- UND REGELTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - lämpötilan, manometrit, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - lämpötilan. Sen sijainti on Bad Salzuflen, Saksa.

 5. FIRST SENSOR AG

  Saksa

  FIRST SENSOR AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, nestetason mittauslaitteet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, tasokennot, Happianturit. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 6. ESI TECHNOLOGY LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ESI TECHNOLOGY LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paineenilmaisimet. Sen sijainti on Wrexham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. AOIP SAS

  Ranska

  AOIP SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämpömittarit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tarkkuusmittalaitteet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - sähkön ja muun energian, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - lämpötilan, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Tarkkuusmittalaitteet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - sähkön ja muun energian, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - lämpötilan, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Ris Orangis, Ranska.

 8. OMCRON SENSORS ENVIRONNEMENT

  Espanja

  OMCRON SENSORS ENVIRONNEMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Alicante, Espanja.

 1. SUKU DRUCK- UND TEMPERATURMESSTECHNIK GMBH

  Saksa

  SUKU DRUCK- UND TEMPERATURMESSTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Painemittarit, lämpötilanmittaus, Sulkuventtiilit, lämmitysliitokset. Sen sijainti on Lichtenau, Saksa.

 2. AQUADUNA GMBH & CO. KG

  Saksa

  AQUADUNA GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Sternenfels, Saksa.

 3. GESA TERMÓMETROS SL

  Espanja

  GESA TERMÓMETROS SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämpömittarit, Hanat ja venttiilit, Lämpömittarit, Painemittarit, Hanat ja venttiilit. Sen sijainti on Urduliz-Vizcaya, Espanja.

 4. DUNTEC INH. GERD DUMKE

  Saksa

  DUNTEC INH. GERD DUMKE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Windeck, Saksa.

 5. SECURITY & ELECTRONIC TECHNOLOGIES GMBH

  Itävalta

  SECURITY & ELECTRONIC TECHNOLOGIES GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Leobersdorf, Itävalta.

 6. SUCO ROBERT SCHEUFFELE GMBH & CO. KG

  Saksa

  SUCO ROBERT SCHEUFFELE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Bietigheim-Bissingen, Saksa.

 7. PRODUAL SAS

  Ranska

  PRODUAL SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Croissy Beaubourg, Ranska.

 8. SCHMIERER GMBH

  Saksa

  SCHMIERER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Manometrit, Lämpömittarit, Manometrit, paine-eromittarit, Lämpömittarit, paineenilmaisimet. Sen sijainti on Groß-Gerau, Saksa.

 9. EHZ GMBH

  Saksa

  EHZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Ebersberg, Saksa.

 10. TACHO. JANUSZ KOZIARA

  Puola

  TACHO. JANUSZ KOZIARA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Optiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Bytom, Puola.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

2 970 Yritykset