• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ortopedia ja fysioterapia - koneet- instrumentit ja välineet

Tulokset hakusanalle

Ortopedia ja fysioterapia - koneet- instrumentit ja välineet - Tuonti ja vienti

 1. UBIOTEX QUALITY LIFE S.L.

  Espanja

  Verified by europages badge

  European manufacturer of orthopedic and rest products. We are specialists in the following families of products: Anti-decubitus; incontinence supplies; wheelchair, chair and bed fastening systems; rest; geriatrics; pediatrics; women's line; podiatry; hand therapy; items for rain and cold. We also have sanitary work clothing. Our main clients are orthopedics, pharmacies, technical aid stores and large distributors. We have been selling our products for more than 30 years in the national and international market. We operate in countries such as France, Portugal, Italy, United Kingdom, Germany, Finland, Belgium, Morocco, Algeria, Australia. We are currently in full expansion and growth of the company looking for new distributors and business opportunities. Our company stands for quality, our main objective being to offer our customers the best quality at the best possible price. Likewise, we attach great importance to the presentation of the products, betting on the highest quality packaging that protects the product from external factors as well as offering an exceptional image of the brand and the product. In this sense, at UBIOTEX we are committed to quality, safe products and innovation.

 2. IL PLANTARE DI ZACCHINI SRL CENTRO DEL PIEDE

  Italia

  Verified by europages badge

  IL PLANTARE DI ZACCHINI SRL CENTRO DEL PIEDE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ortopediset tarvikkeet, production of soles, saniteettituotteet, articles for the health and orthopaedic sector, jalkatuet, thermoformable soles, vammaisten aputuotteet ja ortopediset tuotteet, foot-raising spring splints, orthopaedics and re-education - apparatus and accessories. Sen sijainti on Castel Maggiore, Italia.

 3. B.U.W. SCHMIDT GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  B.U.W. SCHMIDT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Sen sijainti on Garbsen, Saksa.

 4. TEJIDOS ELÁSTICOS LLOVERAS

  Espanja

  Verified by europages badge

  TEJIDOS ELÁSTICOS LLOVERAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sukat ja pitkät sukat, compression stockings, Sukat ja pitkät sukat, compression orthesis, terapeuttiset sukat, nilkkarenkaat, polvituki, ortopediset siteet. Sen sijainti on Canet De Mar-Barcelona, Espanja.

 5. ORTHODYNAMIC S.A. ORTHOPEDIC MANUFACTURERS

  Kreikka

  ORTHODYNAMIC S.A. ORTHOPEDIC MANUFACTURERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla joustavat tukisukat, kaulatuki, pyörätuolit vammaisia varten, jalkineet, ortopediset. Sen sijainti on Metamorfossi, Kreikka.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TEA SRL

  Italia

  TEA SRL, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla joustavat tukisukat, kertakäyttöiset kengät. Sen sijainti on Avigliana, Italia.

 2. SDD MEDICAL GROUP LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SDD MEDICAL GROUP LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla selkävyöt, tyränhoito kaula- ja lannelevyllä, välilevytyrä, selkärangan kipujen hoito. Sen sijainti on Croydon London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. MEDVET S.R.L.

  Italia

  MEDVET S.R.L., joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla saniteettituotteet, liukuportaat, vammaisten aputuotteet ja ortopediset tuotteet, sähkölääketieteelliset laitteet. Sen sijainti on Taranto, Italia.

 4. DORTOMEDICAL

  Espanja

  DORTOMEDICAL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ortopedia, vammaisten skootterit, rullilla varustetut tuolit, kävelytelineet. Sen sijainti on Córdoba, Espanja.

 5. STUDIO LATOS PODOLOGY & REHABILITATION CENTER

  Italia

  STUDIO LATOS PODOLOGY & REHABILITATION CENTER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla podologiset tutkimuskeskukset. Sen sijainti on Savigliano, Italia.

 1. EXTRAZELL GERMANY

  Saksa

  EXTRAZELL GERMANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Sen sijainti on Efringen-Kirchen, Saksa.

 2. LEFA SRL

  Italia

  LEFA SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet, Kauneudenhoito - laitteet, sähkölääketieteelliset laitteet, Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet, kauneushoitolalaitteet, Kauneudenhoito - laitteet. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 1. THUASNE

  Ranska

  THUASNE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Sen sijainti on Levallois Perret, Ranska.

 2. JIANGSU ALPHAY MEDICAL DEVICE CO., LTD

  Kiina

  JIANGSU ALPHAY MEDICAL DEVICE CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Sen sijainti on Nantong, Kiina.

 3. BODY UP EVOLUTION

  Kreikka

  BODY UP EVOLUTION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyörätuolit, vammaisten aputuotteet ja ortopediset tuotteet. Sen sijainti on Athens, Kreikka.

 4. ORTHOMEDICAL DI MUSSO KATIA

  Italia

  ORTHOMEDICAL DI MUSSO KATIA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla saniteettituotteet, vammaisten aputuotteet ja ortopediset tuotteet, joustosukat, ortopediset tuet. Sen sijainti on Torino (to), Italia.

 5. BRACE2U

  Belgia

  BRACE2U, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla onnettomuuden jälkeiset plastiikkakirurgiset toimenpiteet, jalkatuet, ortopediset pohjat mittoejn mukaan. Sen sijainti on Boutersem, Belgia.

 6. CA DIFFUSION

  Ranska

  CA DIFFUSION, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vammaisten koneet ja laitteet, Vammaisten koneet ja laitteet, Lääketieteellisissä kokeissa käytettävät käsineet. Sen sijainti on Halluin, Ranska.

 7. GIBAUD

  Ranska

  GIBAUD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Naamarit, suoja-, Naamarit, suoja-. Sen sijainti on Saint Etienne, Ranska.

 8. LEUNEN ORTHOPEDIE

  Belgia

  LEUNEN ORTHOPEDIE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Proteesit, ortopediset, Proteesit, ortopediset, ortopedisten sänkyjen ja tarvikkeiden vuokraus, ortopedisten pyörätuolien vuokraus, jalkineet, ortopediset. Sen sijainti on Deurne, Belgia.

 1. MORSA MEDIKAL ORTOPEDI

  Turkki

  MORSA MEDIKAL ORTOPEDI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tukiliivit, säärisuojus, niskavaivat, ortopediset kahvat. Sen sijainti on Ikitelli, Turkki.

 2. ORTOPEDIA EN LINEA

  Espanja

  ORTOPEDIA EN LINEA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ortopediset tuet, ortopedia, vammaishissi. Sen sijainti on Córdoba, Espanja.

 3. SCANREHAB SP. Z O.O.

  Puola

  SCANREHAB SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla antidecubitus-tyynt, ortopediset patjat, ortopedinen tyyny. Sen sijainti on Kraków, Puola.

 4. ORTECMO

  Espanja

  ORTECMO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Sen sijainti on Granada (ciudad), Espanja.

 5. CAROLYN HOGG PHYSIOTHERAPY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CAROLYN HOGG PHYSIOTHERAPY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elektroterapia. Sen sijainti on Newbury, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. VADIN IMPLANTS LTD.

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  VADIN IMPLANTS LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. ORTOPEDIA JUAN BRAVO

  Espanja

  ORTOPEDIA JUAN BRAVO, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ortopedia, tukisukat, ortopediset proteesit, Pyörätuolit. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 8. UBIOTEX QUALITY LIFE

  Espanja

  UBIOTEX QUALITY LIFE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Sen sijainti on Alicante, Espanja.

 9. BIGPHARMA SRL

  Italia

  BIGPHARMA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jalkatuet, jalkinepohjat urheilijoita varten, ortopediset pohjat mittoejn mukaan, ortopediset pohjalliset. Sen sijainti on Pontenure, Italia.

 10. ORTOPEDIA PLAZA

  Espanja

  ORTOPEDIA PLAZA, joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyörätuolit, kävelytelineet, ortopediset tuet, ortopediset nivelvuoteet. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen

Löydä tarjouksia

Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Ortopedia ja fysioterapia - koneet- instrumentit ja välineet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

1 438 Yritykset