• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • perustukset - työt

Tulokset hakusanalle

Perustukset - työt - Tuonti ja vienti

 1. M. & J. DRILLING SERVICES LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  M. & J. DRILLING SERVICES LIMITED, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kairaus. Sen sijainti on Tipton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. FRANKI FOUNDATIONS

  Belgia

  FRANKI FOUNDATIONS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Sen sijainti on Saintes, Belgia.

 3. TOMA ABELE TRIVELLAZIONI SRL

  Italia

  TOMA ABELE TRIVELLAZIONI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perustukset - työt, maa-ankkuri, geognostiset ja geofysikaaliset luotaukset, Perustukset - työt, kairaus. Sen sijainti on Matera, Italia.

 4. SPIE FONDATIONS UK LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SPIE FONDATIONS UK LTD, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Sen sijainti on West Malling, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. OZKANLAR HIDROLIK - OMS VIBRO HAMMERS

  Turkki

  OZKANLAR HIDROLIK - OMS VIBRO HAMMERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paineentasoittimet, koneiden ja laitteiden rakennus, nosturit, pulsaattorit kanavien ja jokisatamien rakentamista varten. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TIRI TRIVELLAZIONI SRL

  Italia

  TIRI TRIVELLAZIONI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennusten hydrauliset perustukset, maa-alueiden ohjaus julkisia töitä varten, geognostiset ja geofysikaaliset luotaukset, kairaus. Sen sijainti on Potenza, Italia.

 2. HOLDING SOPREMA

  Ranska

  HOLDING SOPREMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kattourakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Louhinta - työt, Perustukset - työt, Louhinta - työt, Perustukset - työt, Maa- ja vesirakentaminen, eristys. Sen sijainti on Strasbourg Cedex, Ranska.

 3. OSIEDLE CHABROWE- ZAKŁAD ROBÓT BUDOWLANYCH

  Puola

  OSIEDLE CHABROWE- ZAKŁAD ROBÓT BUDOWLANYCH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennusalan edustajat ja välittäjät, rakennus, rakennusvirasto. Sen sijainti on Poznan, Puola.

 4. DANIEL SERU EN ZONEN

  Belgia

  DANIEL SERU EN ZONEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmori ja luonnonkivet, Betonirakenteet, Istutus, Marmori ja luonnonkivet, kaupunkikalusteet, Betonirakenteet, Istutus. Sen sijainti on Veurne, Belgia.

 5. MOORS FONDATION

  Belgia

  MOORS FONDATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laadunvalvonta - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen, Panssarointi, tukiseinämät, häkit perustuspaalut, Laadunvalvonta - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen. Sen sijainti on Namur, Belgia.

 1. SPACE EXCAVATION LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SPACE EXCAVATION LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. BUDOP SP. Z O.O.

  Puola

  BUDOP SP. Z O.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Sen sijainti on Lublin, Puola.

 1. CIMENT GROUP CIMENTACIONES ESPECIALES, S.L.

  Espanja

  CIMENT GROUP CIMENTACIONES ESPECIALES, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Sen sijainti on Molina De Segura, Espanja.

 2. WIECHA SP. Z O.O.

  Puola

  WIECHA SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallisuojat teräsbetonille, Purkaminen - koneet ja laitteet, Perustukset - työt, Metallisuojat teräsbetonille, Purkaminen - koneet ja laitteet, julkisivujen rappaus, Perustukset - työt. Sen sijainti on Słowik, Puola.

 3. GIRAUD MIDI PYRENEES

  Ranska

  GIRAUD MIDI PYRENEES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Perustukset - työt, Runkotyöt - rakentaminen, Perustukset - työt. Sen sijainti on Ramonville St Agne, Ranska.

 4. DEVIS CONSTRUCTION.FR

  Ranska

  DEVIS CONSTRUCTION.FR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Sen sijainti on Perpignan, Ranska.

 5. APOLTEC

  Espanja

  APOLTEC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koneiden kokoonpano. Sen sijainti on Puzol, Espanja.

 6. GEODES SRL

  Italia

  GEODES SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla syväperustukset, maaperän vahvistaminen. Sen sijainti on Esperia, Italia.

 7. C.V.R.

  Belgia

  C.V.R., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennusten perustukset, perustuspylväät. Sen sijainti on Beringen, Belgia.

 8. JUNTTAN

  Suomi

  JUNTTAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Sen sijainti on Kuopio, Suomi.

 1. VIZGINTOS STATYBA, UAB

  Liettua

  VIZGINTOS STATYBA, UAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennusten katot, betonin tiivistysaineet. Sen sijainti on Kaunas, Liettua.

 2. ECOBATIS

  Ranska

  ECOBATIS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla häkit perustuspaalut. Sen sijainti on Noisiel, Ranska.

 3. ALT'ANCRE

  Ranska

  ALT'ANCRE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ankkuroinnit, kiinnitysjärjestelmät, rakennusten perustukset. Sen sijainti on Lyon, Ranska.

 4. LAMEIRE FUNDERINGSTECHNIEKEN

  Belgia

  LAMEIRE FUNDERINGSTECHNIEKEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Sen sijainti on Eeklo, Belgia.

 5. CONSTRUCTORA ESHOR

  Espanja

  CONSTRUCTORA ESHOR, joka toimii toimialalla Betonirakenteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakentaminen, teollisuus- - urakoitsijat, Perustukset - työt, Muottityöurakoitsijat, Rakenteet, betoni-, Rakentaminen, teollisuus- - urakoitsijat, Perustukset - työt, Muottityöurakoitsijat, Rakenteet, betoni-. Sen sijainti on Laraxe - Cabanas - A Coruña, Espanja.

 6. GEO TECNA SRL

  Italia

  GEO TECNA SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paalutus rakennusten perustusta varten, rakennusten perustukset, erikoisrahastot, perustukset julkisia töitä varten. Sen sijainti on Finale Ligure, Italia.

 7. FIRMA BUDOWLANA MAB-BUD

  Puola

  FIRMA BUDOWLANA MAB-BUD, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perustukset - työt, Perustukset - työt, olohuoneiden korjaaminen, kattojen korjaus, kalustuspalvelut. Sen sijainti on Laski, Puola.

 8. QUICKBASE FOUNDATIONS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  QUICKBASE FOUNDATIONS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Runkorakenteet, kevyet, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perustukset - työt, perustuspylväät, rakennusten perustukset, Perustukset - työt, syväperustukset. Sen sijainti on Bromsgrove, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. KVARTER GEOLOGY

  Valko-Venäjä

  KVARTER GEOLOGY, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Sen sijainti on Uzda, Valko-Venäjä.

 10. DELTA DRILLING COMPANY

  Valko-Venäjä

  DELTA DRILLING COMPANY, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennusten paaluperustukset. Sen sijainti on Borscevka Gomelskaya Region Rechitskiy District, Valko-Venäjä.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen