• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely

Tulokset hakusanalle

Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely - Tuonti ja vienti

 1. S2S GROUP

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  S2S GROUP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Sen sijainti on Rotherham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. GF

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  GF, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Sähköhitsaus - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla SÄHKÖLAITTEET, Palohälyttimet ja palonilmaisimet - laitteet ja järjestelmät, Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Sähkötekniikka - kannettavat sähkötyökalut, SÄHKÖLAITTEET, Palohälyttimet ja palonilmaisimet - laitteet ja järjestelmät, Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Sähkötekniikka - kannettavat sähkötyökalut. Sen sijainti on Poole, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. KEW ELECTRICAL

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  KEW ELECTRICAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla SÄHKÖLAITTEET. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökomponentit ja -osat, Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Sähkökäämitys, Kodinkoneet, sähkökäyttöiset - tuonti ja vienti, Sähkökomponentit ja -osat, Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Sähkökäämitys, Kodinkoneet, sähkökäyttöiset - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Brighton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. ENVIRONMENTAL SOLUTIONS WASTE MANAGEMENT

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ENVIRONMENTAL SOLUTIONS WASTE MANAGEMENT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden käsittely ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Sen sijainti on Thatcham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. COMETAL DEGERLI MADENLER GERI DONUSUM SAN VE TIC LTD STI

  Turkki

  COMETAL DEGERLI MADENLER GERI DONUSUM SAN VE TIC LTD STI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. RECYTRONICA

  Espanja

  RECYTRONICA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elektroniikkajätteet, katalysaattorijätteen osto. Sen sijainti on Valladolid, Espanja.

 2. ELECTRONIC RECYCLING

  Irlanti

  ELECTRONIC RECYCLING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiintolevyt, Kiintolevyt. Sen sijainti on Finglas, Irlanti.

 3. BOZZATO GIANLUIGI

  Italia

  BOZZATO GIANLUIGI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähköjätteiden hävittäminen. Sen sijainti on Alano Di Piave, Italia.

 4. TAUMÉA

  Ranska

  TAUMÉA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tietotekniikkatuotteiden jakelu. Sen sijainti on Auger-Saint-Vincent, Ranska.

 5. EURL MP RECYCLING

  Algeria

  EURL MP RECYCLING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Elektroniset piirikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, kierrätys. Sen sijainti on alger, Algeria.

 1. RETECH RECYCLING TECHNOLOGY AB

  Ruotsi

  RETECH RECYCLING TECHNOLOGY AB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Rautaromut - talteenotto ja kierrätys, Metallit - talteenotto ja kierrätys, Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit, Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Rautaromut - talteenotto ja kierrätys, Metallit - talteenotto ja kierrätys, Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit. Sen sijainti on Oxie, Ruotsi.

 2. PRATGIR RECICLATGES S.L.

  Espanja

  PRATGIR RECICLATGES S.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Sen sijainti on Les Franqueses Del Vallès, Espanja.

 1. CHIMIREC

  Ranska

  CHIMIREC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Sen sijainti on Dugny, Ranska.

 2. RECUINTEC S.L

  Espanja

  RECUINTEC S.L, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteiden käsittely ja kierrätys, elektroniikkajätteet, jätteiden keruu, kierrätys ja hävitys, Jätteiden käsittely ja kierrätys, katalysaattorijätteen osto. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 3. BRAINSCAPE

  Belgia

  BRAINSCAPE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit, Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit, väripatruunoiden kierrätys. Sen sijainti on Schoten, Belgia.

 4. RECYCLING RAEE

  Espanja

  RECYCLING RAEE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elektroniikkajätteet, katalysaattorijätteen osto, sähköjätteiden hävittäminen. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 5. HORSCH ENTSORGUNG

  Luxemburg

  HORSCH ENTSORGUNG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kotitalousjätteiden käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Jätteiden käsittely ja kierrätys. Sen sijainti on Luxembourg, Luxemburg.

 6. ANK BUDGET BINS

  Australia

  ANK BUDGET BINS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Sen sijainti on Bayswater, Australia.

 7. NATURAMENTE

  Italia

  NATURAMENTE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 8. PELCOM COMPANY.LTD

  Kamerun

  PELCOM COMPANY.LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lähetykset kaikkialle maailmassa, valmiit kuljetuspaketit. Sen sijainti on bamenda, Kamerun.

 1. SO.LO. RIFIUTI SRLS

  Italia

  SO.LO. RIFIUTI SRLS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ylijäämätavarat, jätteiden hävitysneuvonta, jätteidenhävityksen organisointi, Ylijäämätavarat, jätteiden keruu ja hävitys. Sen sijainti on Palermo, Italia.

 2. GEBRAUCHTE AUTOTEILE LACKNER

  Saksa

  GEBRAUCHTE AUTOTEILE LACKNER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Sen sijainti on Oberursel, Saksa.

 3. BRUZIA SERVIZI

  Italia

  BRUZIA SERVIZI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Sen sijainti on Fiumefreddo Bruzio, Italia.

 4. TEKNO GERI DONUSUM

  Turkki

  TEKNO GERI DONUSUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Sen sijainti on ANKARA, Turkki.

 5. COLLECTUN D3E RECYCLAGE

  Tunisia

  COLLECTUN D3E RECYCLAGE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elektroniikkajätteiden osto, jätteiden keruu, kierrätys ja hävitys. Sen sijainti on Tunis, Tunisia.

 6. ECOEL SRL

  Italia

  ECOEL SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Sen sijainti on gambellara, Italia.

 7. ECO OFFICE TRANSPORT & RECYCLING

  Italia

  ECO OFFICE TRANSPORT & RECYCLING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätteiden keruu, kierrätys ja hävitys, erikoisjätteiden nouto ja käsittely. Sen sijainti on sant'ippolito, Italia.

 8. ECONSULT SAS DI GIANCARLO AURILIO

  Italia

  ECONSULT SAS DI GIANCARLO AURILIO, joka toimii toimialalla Kotitalousjätteiden käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Teollisuusjätteiden puhdistaminen, Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Teollisuusjätteiden puhdistaminen. Sen sijainti on Vitulazio (Ce), Italia.

 9. METALES DYPAC RESIDUOS ELECTRONICOS

  Espanja

  METALES DYPAC RESIDUOS ELECTRONICOS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Radioviestintä - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Rautaromut - talteenotto ja kierrätys, Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Rautaromut - talteenotto ja kierrätys. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 10. MORPHOSIS

  Italia

  MORPHOSIS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely. Sen sijainti on Milano, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen