• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sadetinjärjestelmät

Tulokset hakusanalle

Sadetinjärjestelmät - Tuonti ja vienti

 1. RAESA

  Espanja

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. ACARMAKSAN LTD CO.

  Turkki

  ACARMAKSAN LTD CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suodatuslaitteet ja -tarvikkeet, Näyttösuodattimet, Sadetinjärjestelmät, Suodatuslaitteet ja -tarvikkeet, vesipesurit, Näyttösuodattimet, Sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Mersin Tarsus, Turkki.

 3. RIEGOS RUIZ

  Espanja

  RIEGOS RUIZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sadetuskastelu, moottoripumput, vesipumput, tuulilasinpyyhinten varret. Sen sijainti on Alfaro-La Rioja, Espanja.

 4. IBEROGARDEN

  Espanja

  IBEROGARDEN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Sevilla, Espanja.

 5. OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI

  Turkki

  OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kastelu tipoittain, Sadetuskastelujärjestelmä, sadetuskastelu. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla palohälyttimet, läppäventtiilit. Sen sijainti on Willenhall, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. BRAEKEN EDDY

  Belgia

  BRAEKEN EDDY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Puutarhankastelujärjestelmät, Maisemasuunnittelu - konsultit, Puutarhavarusteet, Taimitarhat ja metsänhoito, Puutarhankastelujärjestelmät, Maisemasuunnittelu - konsultit, Puutarhavarusteet. Sen sijainti on Overpelt, Belgia.

 3. ARTS TUINEN

  Belgia

  ARTS TUINEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, puutarhanhoitotyöt, Istutus, puutarhakasvien viljely. Sen sijainti on Maldegem, Belgia.

 4. HELITENE, LDA

  Portugali

  HELITENE, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Letkut ja putket - muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Albergaria-A-Velha, Portugali.

 5. PRILUX

  Portugali

  PRILUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, sadetuskastelu, keinokastelulaitteet. Sen sijainti on Ponte De Vagos, Portugali.

 1. ZUPAN D.O.O.

  Slovenia

  ZUPAN D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Male?nik, Slovenia.

 2. GREENERY CREATIONS

  Belgia

  GREENERY CREATIONS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 1. RIEGOS DEL DUERO SA

  Espanja

  RIEGOS DEL DUERO SA, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Sadetinjärjestelmät, keinokastelulaitteiden asennus, automatiikat kastelulaitteita varten, Kastelupalvelu, Sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Olmedo-Valladolid, Espanja.

 2. IRRILAND S.R.L.

  Italia

  IRRILAND S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadetinjärjestelmät, Keinokastelujärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Keinokastelujärjestelmät, automaattiset kastelulaitteet, keinokastelulaitteet. Sen sijainti on Guastalla, Italia.

 3. WWW.TZATOOLS.GR

  Kreikka

  WWW.TZATOOLS.GR, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uppopumput, moottorigeneraattorit, kelaus, Uppopumput, puutarhatyökalut. Sen sijainti on Farsala, Kreikka.

 4. HYDOR

  Belgia

  HYDOR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, puistojen kastelulaitteet, Suihkuttimet, pumput. Sen sijainti on Gent, Belgia.

 5. SPHERAG

  Espanja

  SPHERAG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla automaattikastelu, etäkäsittely, kauko-ohjausjärjestelmä, kastelun optimointi. Sen sijainti on Zaragoza, Espanja.

 6. ALFAFLEX

  Ranska

  ALFAFLEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kumiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadetinjärjestelmät, pehmeät paineletkut, kastelusuuttimet, letkujen messinkiset liitokset ja rautatavarat, Sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Sermaize Les Bains, Ranska.

 7. AQUA DEWULF

  Belgia

  AQUA DEWULF, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadetinjärjestelmät, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Pumput, Sadetinjärjestelmät, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Pumput, vesien puhdistus ja käsittely. Sen sijainti on Loppem, Belgia.

 8. BOUTE STEPHAN

  Belgia

  BOUTE STEPHAN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadetinjärjestelmät, Maisemasuunnittelu - konsultit, Puutarhavarusteet, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, Sadetinjärjestelmät, Maisemasuunnittelu - konsultit, Puutarhavarusteet, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Zedelgem, Belgia.

 1. STOCK BEREGNUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  STOCK BEREGNUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Mommenheim, Saksa.

 2. RICHARD HARDER

  Saksa

  RICHARD HARDER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadetinjärjestelmät, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Hydrauliset laitteet, Sadetinjärjestelmät, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Hydrauliset laitteet. Sen sijainti on Seevetal, Saksa.

 3. WENINGER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG

  Itävalta

  WENINGER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Taimitarhat ja metsänhoito, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Telfs, Itävalta.

 4. B. NAAKTGEBOREN B.V.

  Hollanti

  B. NAAKTGEBOREN B.V., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelujärjestelmät, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Nosto - ajoneuvojen, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Keinokastelujärjestelmät, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Nosto - ajoneuvojen, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Tollebeek, Hollanti.

 5. WALTER CORDES

  Saksa

  WALTER CORDES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Taimitarhat ja metsänhoito, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Wriedel, Saksa.

 6. BEREGNUNGTECHNIK E. SCHÖPPLER

  Saksa

  BEREGNUNGTECHNIK E. SCHÖPPLER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Lehrberg, Saksa.

 7. BAMBACH GBR

  Saksa

  BAMBACH GBR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Taimitarhat ja metsänhoito, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Geisenheim, Saksa.

 8. A.F.T. BIRIBAUER GSTETTNER GMBH

  Itävalta

  A.F.T. BIRIBAUER GSTETTNER GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Mutterit ja pultit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Brunn, Itävalta.

 9. S&S GMBH

  Saksa

  S&S GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Taimitarhat ja metsänhoito, Kuitukasvit, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Karlsruhe, Saksa.

 10. BOWE-BEREGNUNG GMBH

  Saksa

  BOWE-BEREGNUNG GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Taimitarhat ja metsänhoito, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Nerdlen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen