• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät

Tulokset hakusanalle

Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät - Tuonti ja vienti

 1. WEISS UMWELTTECHNIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  WEISS UMWELTTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusuunit, Automotive test benches and brake test benches, höyrysterilisaattorit, Teollisuusuunit, Air-conditioning systems for IT systems, Sääkammiot, Climatic testing in climatic chambers, Sääkaapit, korroosiotestit. Sen sijainti on Reiskirchen, Saksa.

 2. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Ranska

  Verified by europages badge

  SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomot - koneet ja tarvikkeet, Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet, Kauppojen varusteet, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Leipomot - koneet ja tarvikkeet, Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet, Kauppojen varusteet, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 3. CONNECT 2 CLEANROOMS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Connect 2 Cleanrooms Ltd palvelee Eurooppaa ja muuta maailmaan sen Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevasta päätoimistosta. Se suojelee organisaation kriittisiä tuotantoprosesseja sen ISO-luokiteltujen, modulaaristen puhdastilojen rakenteen ja asennuksen kautta. Organisaatiot voivat vähentää kontaminaatiosta johtuvia ongelmia luomalla paikallisen, puhtaan alueen olemassa olevien ympäristöjen ympärille. Innovatiivisen teknologian kautta Connect 2 Cleanrooms toimittaa kustannustehokkaita ja erittäin suorituskykyisiä puhdastiloja, jotka ovat asiakkaan käyttötarkoitusten ja budjetin mukaisia.

 4. PUREVER TECH

  Portugali

  PUREVER TECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Nelas, Portugali.

 5. BELENOS GMBH

  Itävalta

  BELENOS GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CANAL 3 SRL

  Italia

  CANAL 3 SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmitys- ja ilmastointityöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, ilmakanavalaitteet, ilmastointi, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet. Sen sijainti on San Bonifacio, Italia.

 2. BECKER MEDICAL-SODIPRHO

  Ranska

  BECKER MEDICAL-SODIPRHO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, Sterilointi ja desinfektio - lääkintälaitteet, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, leikkaussalikalusteet, Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, Sterilointi ja desinfektio - lääkintälaitteet, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Strasbourg, Ranska.

 3. MAX PETEK REINRAUMTECHNIK

  Saksa

  MAX PETEK REINRAUMTECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi ja muovi - työstäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, muovien työstö, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Nostoketjut patoja varten, steriilit huoneet. Sen sijainti on Radolfzell, Saksa.

 4. O+R (OPLUSR)

  Belgia

  O+R (OPLUSR), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Montigny-Le-Tilleul, Belgia.

 5. ALPHA IONSTATEX GMBH

  Saksa

  ALPHA IONSTATEX GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ionisoimisvälineet, ilman, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Ionisoimisvälineet, ilman, Sisäilman puhdistinlaitteet, ympäristön ilmastointi, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Offenbach, Saksa.

 1. UAB "CLEAN SOLUTIONS"

  Liettua

  UAB "CLEAN SOLUTIONS", on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla siivouspalvelu pankkeja varten, siivous, yhteisöjen puhdistuspalvelut, voimistelusalien siivouspalvelut. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 2. ENVIFLEX

  Tsekin tasavalta

  ENVIFLEX, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on České Budějovice, Tsekin tasavalta.

 1. EUROFLUX

  Ranska

  EUROFLUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdastilat, Puhdastilojen pingotetut sisäkatot, steriilit ja puhdastilat. Sen sijainti on Ballainvilliers, Ranska.

 2. GMP TECHNICAL SOLUTIONS PRIVATE LIMITED

  Intia

  GMP TECHNICAL SOLUTIONS PRIVATE LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ovet, vahvistetut ja palonkestävät - teollisuuden, Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Ovet, joustavat - teollisuuden, Ovet, vahvistetut ja palonkestävät - teollisuuden, Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Ovet, joustavat - teollisuuden. Sen sijainti on Baddi, Intia.

 3. ONI -WÄRMETRAFO GMBH

  Saksa

  ONI -WÄRMETRAFO GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot, lämmön talteenottolaitteet, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, ilmastointi- ja tuuletuslaitteet rakennusta varten, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Lindlar, Saksa.

 4. GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH

  Saksa

  GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, muoviteollisuuden testausvälineet, reometrit, reologia, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Buchen, Saksa.

 5. GMP TECHNICAL SOLUTIONS PVT. LTD.

  Intia

  GMP TECHNICAL SOLUTIONS PVT. LTD., joka toimii toimialalla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketeollisuus - koneet ja laitteet, puhdashuoneiden tarvikkeet, puhdastilojen ovet, Lääketeollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Baddi, Intia.

 6. ONFAB LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ONFAB LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Cheshire, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. IPHCON GMBH

  Saksa

  IPHCON GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmitys- ja ilmastointityöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, ilmastointilaitteet, ilmastointilaitteet puhdastiloja varten, ilmastointilaitteiden suodattimet, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Fulda, Saksa.

 8. THT SRL

  Italia

  THT SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Milano, Italia.

 1. CRAC, SPOL. S R.O.

  Tsekin tasavalta

  CRAC, SPOL. S R.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdastilat, Puhdastilaratkaisu, hvac-suunnittelu, steriilit huoneet. Sen sijainti on Prague, Tsekin tasavalta.

 2. ROOM WHITE INSTALACIONES S.L.

  Espanja

  ROOM WHITE INSTALACIONES S.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmävarastot kauppatavaroiden varastointia varten. Sen sijainti on Avila, Espanja.

 3. REINRAUMPRODUKTE.COM

  Saksa

  REINRAUMPRODUKTE.COM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Ajoneuvot - telematiikka, Muovit - rakennusteollisuus, Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Ajoneuvot - telematiikka, Muovit - rakennusteollisuus. Sen sijainti on Wannweil, Saksa.

 4. ING.-BÜRO XAVER BEER VDI INH. XAVER BEER

  Saksa

  ING.-BÜRO XAVER BEER VDI INH. XAVER BEER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Automaatio - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Ilmastointilaitteet, Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Ilmastointilaitteet, Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Planegg, Saksa.

 5. TSE SYSTEME GMBH

  Saksa

  TSE SYSTEME GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Farmasia - perus- ja aputuotteet, Farmasiatuotteet, Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Farmasia - perus- ja aputuotteet, Farmasiatuotteet. Sen sijainti on Moos, Saksa.

 6. SUZHOU TA&A ULTRA CLEAN TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kiina

  SUZHOU TA&A ULTRA CLEAN TECHNOLOGY CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Suzhou, Kiina.

 7. SIT SYSTEM INTEGRATION TECHNOLOGY AG

  Sveitsi

  SIT SYSTEM INTEGRATION TECHNOLOGY AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu ja öljy - hyväksikäyttö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vesi - tuotanto ja jakelu, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Vesi - tuotanto ja jakelu, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Montlingen, Sveitsi.

 8. STAXS

  Saksa

  STAXS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turvalaitteet, työpaikkojen, Farmasia - perus- ja aputuotteet, Farmasiatuotteet, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet, Turvalaitteet, työpaikkojen, Farmasia - perus- ja aputuotteet, Farmasiatuotteet, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Driedorf, Saksa.

 9. BLUE CLIMATE ENGINEERS GMBH

  Saksa

  BLUE CLIMATE ENGINEERS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Runkotyöt - rakentaminen, Konsultit - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen, Arkkitehdit - konsultit, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Runkotyöt - rakentaminen, Konsultit - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen, Arkkitehdit - konsultit. Sen sijainti on Völklingen, Saksa.

 10. CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH

  Saksa

  CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lämmönvaihtimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Ajoneuvot - telematiikka, Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Ajoneuvot - telematiikka. Sen sijainti on Stuttgart, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen

Löydä tarjouksia