• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • terveydenhuollon jätteiden kierrätys

Tulokset hakusanalle

Terveydenhuollon jätteiden kierrätys - Tuonti ja vienti

 1. INCIPROM LLC

  Venäjä

  INCIPROM LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteiden käsittely ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Teollisuusjätteen käsittely, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Teollisuusjätteen käsittely. Sen sijainti on Krasnodar, Venäjä.

 2. TEGECO SRL

  Italia

  TEGECO SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, kuljetus, jätteet, teollisuusjätteet, jätteiden hävitys, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Tarsia, Italia.

 3. EL MOUTAHIDA SERVICE

  Tunisia

  EL MOUTAHIDA SERVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätteiden keruu, kierrätys ja hävitys, muovien rakeistus, muovien ekstruusio. Sen sijainti on nabeul, Tunisia.

 4. CONSULTANT DECHETS SPECIAUX SERVICES

  Ranska

  CONSULTANT DECHETS SPECIAUX SERVICES, joka toimii toimialalla Radioaktiivinen jäte - uudelleenkäyttö ja varastointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteiden käsittely ja kierrätys, Teurastamojätteet - hyötykäyttö ja kierrätys, Kemialliset jätteet - keräys ja kierrätys, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Teurastamojätteet - hyötykäyttö ja kierrätys, Kemialliset jätteet - keräys ja kierrätys, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Beville Le Comte, Ranska.

 5. CENTRE ENFOUISSEMENT TECHNIQUE IROISE

  Ranska

  CENTRE ENFOUISSEMENT TECHNIQUE IROISE, joka toimii toimialalla Radioaktiivinen jäte - uudelleenkäyttö ja varastointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteiden käsittely ja kierrätys, Teurastamojätteet - hyötykäyttö ja kierrätys, Kemialliset jätteet - keräys ja kierrätys, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Teurastamojätteet - hyötykäyttö ja kierrätys, Kemialliset jätteet - keräys ja kierrätys, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Guilers, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ORGMED

  Saksa

  ORGMED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Sairaalat ja klinikat, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Sairaalat ja klinikat. Sen sijainti on Erlangen, Saksa.

 2. SANI25/ D1SE GMBH

  Saksa

  SANI25/ D1SE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kehonhoitolaite, vaippahousut inkontinenssia varten. Sen sijainti on Bremen, Saksa.

 3. BROOKS AUTOMATION GERMANY GMBH

  Saksa

  BROOKS AUTOMATION GERMANY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varastonhoitopalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Mistelgau, Saksa.

 4. SHENZHEN BESTMAN INSTRUMENT CO.,LTD

  Kiina

  SHENZHEN BESTMAN INSTRUMENT CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 5. KABEER INSTRUMENTS INTERNATIONAL

  Pakistan

  KABEER INSTRUMENTS INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinlääkintäinstrumentit, Kauneudenhoitovälineet, Eläinlääkintäinstrumentit. Sen sijainti on Sialkot, Pakistan.

 1. BEYIN CERRAHISI

  Turkki

  BEYIN CERRAHISI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. HERITAGE INDEPENDENT LIVING LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  HERITAGE INDEPENDENT LIVING LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. MUM'S HELPING HANDS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MUM'S HELPING HANDS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Nottingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. AMB ECOSTERYL

  Belgia

  AMB ECOSTERYL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Mons, Belgia.

 3. VI.BI. ELETTRORECUPERI SRL

  Italia

  VI.BI. ELETTRORECUPERI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teollisuusjätteen käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Teollisuuslaitteiden vuokraus, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Teollisuuslaitteiden vuokraus. Sen sijainti on Piancogno, Italia.

 4. ZHEJIANG BANGLI MEDICAL PRODUCTS CO.,LTD

  Kiina

  ZHEJIANG BANGLI MEDICAL PRODUCTS CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ensiapuapteekit. Sen sijainti on yongkang, Kiina.

 5. ANWAR CO., LTD

  Iraq

  ANWAR CO., LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla täyte, aknen hoito, laserepilaattori. Sen sijainti on Baghdad, Senaa, Iraq.

 6. SECHE ECO INDUSTRIES

  Ranska

  SECHE ECO INDUSTRIES, joka toimii toimialalla Jätteiden käsittely ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Jätteenlajittelu - koneet ja välineet, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Jätteenlajittelu - koneet ja välineet. Sen sijainti on Change, Ranska.

 7. SHENZHEN A-TOUCH ELECTRONIC CO., LTD

  Kiina

  SHENZHEN A-TOUCH ELECTRONIC CO., LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 8. A.C.M. AZIENDA CARTARIA MILANESE S.N.C. DI SALERNO LUIGI & C.

  Italia

  A.C.M. AZIENDA CARTARIA MILANESE S.N.C. DI SALERNO LUIGI & C., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paperi - keräys ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Milano, Italia.

 1. PIETRO INVERARDI S.A.S. DI INVERARDI MAURIZIO & C.

  Italia

  PIETRO INVERARDI S.A.S. DI INVERARDI MAURIZIO & C., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Metallit - talteenotto ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusjätteen käsittely, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Teollisuusjätteen käsittely, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Garbagnate Milanese, Italia.

 2. PINK SKIPS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PINK SKIPS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Levenshulme, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. MT PERFUME

  Kiina

  MT PERFUME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla parfyymi- ja kosmetiikkateollisuuden tarvikkeet, näyteparfyymi. Sen sijainti on Guangzhou, Kiina.

 4. HONGKONG STRONGHEALTH INTERNATIONAL CO.,LTD

  Kiina

  HONGKONG STRONGHEALTH INTERNATIONAL CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on DongGuan, Kiina.

 5. GÜVEN HURDACI

  Turkki

  GÜVEN HURDACI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. SHENZHEN OAKLEY TECHNOLOGY CO., LTD

  Kiina

  SHENZHEN OAKLEY TECHNOLOGY CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 7. SAFER HAND CARE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SAFER HAND CARE, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Newcastle Under Lyme, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. S.ECO.IT. SRL

  Italia

  S.ECO.IT. SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 9. ECOLOGIC

  Ranska

 10. SOLICENDRE

  Ranska

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Terveydenhuollon jätteiden kierrätys - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

3 713 Yritykset