• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tietokonetekniikka

Tulokset hakusanalle

Tietokonetekniikka - Tuonti ja vienti

 1. DEVXPERTS

  Tunisia

  Verified by europages badge

  DEVXPERTS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Sen sijainti on Sfax, Tunisia.

 2. START PROJECT ENGINEERING SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  START PROJECT ENGINEERING SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - teollisuusasiantuntijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietokonetekniikka, Prototyypit, teollisuuden, Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen, Robotiikka, Automaatio - järjestelmät ja laitteet, teollisuusautomaatio, START PROJECT ENGINEERING, insinööri- ja suunnittelutoimistot, Tietokonetekniikka. Sen sijainti on Francavilla Al Mare, Italia.

 3. ROWIUS GMBH & CO. KG

  Saksa

  ROWIUS "Teknisten ratkaisujen toteutus taloudellisesti". Yrityksemme kehittää Back Office -alojen ja kassapöytien muutosta varten suunniteltuja erityiskonsepteja ja yksilöllisiä ratkaisuja. Olemme erikoistuneet seuraaviin: maksu- ja kassajärjestelmien muutokset, yritysresurssien suunnittelujärjestelmät, yritysresurssien suunnittelujärjestelmät ja palvelualan käyttöön suunnitellut näyttöjen käyttöliittymät, maksujärjestelmät, maksujärjestelmien tarkastukset ja muutokset, maksujärjestelmien tuki ja varusteet, maksujärjestelmäratkaisut, maksupäätteet, maksujärjestelmälaitteet ja -ohjelmistot.

 4. SHENZHEN ZHONGKONG COMPUTERS CO., LTD

  Kiina

  SHENZHEN ZHONGKONG COMPUTERS CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 5. YUMANIT

  Belgia

  YUMANIT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietokonetekniikka, Tietokonetekniikka, atk-turvallisuus, tietojenkäsittelyneuvonta, tietotekniikkaneuvonta. Sen sijainti on Verviers, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. DUTY FREE IT SERVICES

  Ranska

  DUTY FREE IT SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Sen sijainti on Courbevoie, Ranska.

 2. ETECH

  Madagaskar

  ETECH, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mobiilisovellusten kehittäminen, Verkkosivuston luonti ja hallinta, Mobiilisovellusten kehittäminen. Sen sijainti on Antananarivo, Madagaskar.

 3. EGYTEC

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  EGYTEC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Sen sijainti on Matlock, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. RED SAMURAI

  Réunion

  RED SAMURAI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Sen sijainti on Saint-Denis, Réunion.

 5. SODIUS

  Ranska

  SODIUS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sijoitusasiantuntijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietokonetekniikka, Koneenrakennus - teollisuusasiantuntijat, Tietokonetekniikka, teollisuuden sovellustekniikat, Koneenrakennus, asiantuntijat, Koneenrakennus - teollisuusasiantuntijat. Sen sijainti on Nantes, Ranska.

 1. ALTEXSOFT

  Yhdysvallat

  ALTEXSOFT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot teollisuutta varten, Ohjelmistopaketit, tietojenkäsittely-, Tietokonetekniikka, Ohjelmistot teollisuutta varten, Ohjelmistopaketit, tietojenkäsittely-, Tietokonetekniikka, teollisuuden tietojenkäsittelyratkaisu. Sen sijainti on Carlsbad, Yhdysvallat.

 2. SOLUTIONS TECHSO

  Ranska

  SOLUTIONS TECHSO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Yritysneuvonta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietokonetekniikka, Tietokonetekniikka. Sen sijainti on Toulouse, Ranska.

 1. DALLA LONGA S.R.L. SEMPLIFICATA

  Italia

  DALLA LONGA S.R.L. SEMPLIFICATA, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tietojenkäsittelyneuvonta, elektroniset muokkaajat, insinööri- ja suunnittelutoimistot, koulutus. Sen sijainti on Valdobbiadene, Italia.

 2. CADR'IN SITU

  Ranska

  CADR'IN SITU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla integraattorit, tietotekniikkaneuvonta, Avoimen lähdekoodin ohjelmisto, yrityskonsultti. Sen sijainti on Niort, Ranska.

 3. AFROLOGIX

  Kamerun

  AFROLOGIX, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Sen sijainti on Yaoundé, Kamerun.

 4. INOXOFT

  Ukraina

  INOXOFT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Verkkosivuston kehittäminen, Mobiilisovellusten kehittäminen, Visable supports the Ukrainian companies, Verkkosivuston kehittäminen, Mobiilisovellusten kehittäminen, Yksilöllinen ohjelmistokehittäminen, Visable supports the Ukrainian companies. Sen sijainti on Lviv, Ukraina.

 5. QUADRAN

  Ranska

  QUADRAN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen, Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen, tietojenkäsittelyneuvonta. Sen sijainti on Toulouse, Ranska.

 6. DC-ENGINEERING

  Belgia

  DC-ENGINEERING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietokonetekniikka, Automaattiset ohjauslaitteet, automatiikkalaitteet, Tietokonetekniikka, teollisuusautomaatio, Automaattiset ohjauslaitteet. Sen sijainti on Poelkapelle, Belgia.

 7. 3P SOLUTIONS

  Luxemburg

  3P SOLUTIONS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tilintarkastus, tietokoneavusteinen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietokonetekniikka, Ohjelmistot, asiantuntijat, Tietoverkon hallinnointi ja varmuuskopiointi, Tietokonetekniikka, Ohjelmistot, asiantuntijat, Tietoverkon hallinnointi ja varmuuskopiointi, tietoverkkojen tarkastus. Sen sijainti on Echternach, Luxemburg.

 8. YAZZOOM

  Belgia

  YAZZOOM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ohjelmistojen kehitys. Sen sijainti on Gent, Belgia.

 1. BESTEAM SA - SWITZERLAND

  Sveitsi

  BESTEAM SA - SWITZERLAND, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietojenkäsittelyalan koulutus, Tietokonehenkilökunta - valinta ja rekrytointi, Tietojenkäsittelyalan koulutus, Tietokonehenkilökunta - valinta ja rekrytointi, atk-turvallisuus, projektinhallinta. Sen sijainti on Genève, Sveitsi.

 2. 'ESCENT

  Belgia

  'ESCENT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Tietokonetekniikka, Koneenrakennus - teollisuusasiantuntijat, koulutus ja valmennus, Yrityshallinnon ohjelmistot, Tietokonetekniikka, Koneenrakennus - teollisuusasiantuntijat. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 3. REDITECH

  Belgia

  REDITECH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automatisointi - neuvontapalvelut, Automatisointi - neuvontapalvelut. Sen sijainti on Bornem, Belgia.

 4. STIM PLUS

  Ranska

  STIM PLUS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietotekninen tiedonhallinta. Sen sijainti on Nanterre, Ranska.

 5. IP SYSTEMES

  Ranska

  IP SYSTEMES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Sen sijainti on RUITZ, Ranska.

 6. PICOMTO

  Ranska

  PICOMTO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Sen sijainti on Lille, Ranska.

 7. SIERRA NEVADA CO.

  Espanja

  SIERRA NEVADA CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla internet-ohjelmisto, Tallennuspalvelin. Sen sijainti on Beniel, Espanja.

 8. ERRE-UNO SRL

  Italia

  ERRE-UNO SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietopankit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietokonetekniikka, ohjelmistojen tekninen tuki, ohjelmistoneuvonta, Tietokonetekniikka, ohjelmistokehityksen sovellusohjelmat. Sen sijainti on Sinalunga, Italia.

 9. SIERRA SOFTWARE LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SIERRA SOFTWARE LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sovellusohjelmistot teollisuutta varten. Sen sijainti on Nottinghamshire, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. DES SYSTEMES ET DES HOMMES

  Ranska

  DES SYSTEMES ET DES HOMMES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Sen sijainti on Paris, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Tietokonetekniikka - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

465 Yritykset