• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. RVG MBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Trade - Reprocessing - Removal. RVG mbH, founded in January 2001 in Dinslaken, is an internationally active company trading with solid and liquid by-products, energy sources, substitute reduction agents, chemicals and waste products. Especially in our modern age, it is becoming ever more important to treat the precious raw materials provided by the Earth carefully. In close collaboration with industry, we consistently further develop the efficient use of industrial waste and by-products. A solution should therefore be both an environmentally friendly as well as a cost effective waste disposal or reprocessing method for our customers.

 2. ATON SERVICE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  ATON SERVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmansuodatuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poistolaitteet, kaasun- ja savun-, Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät, Tuulettimet ja puhaltimet - teollisuuden, Pölynpoistolaitteistot, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Suodatuslaitteet ja -tarvikkeet, Teollisuusimurilaitteet, Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, Poistolaitteet, kaasun- ja savun-. Sen sijainti on Kolchyno, Ukraina.

 3. PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT

  Turkki

  PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäteautot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, jätepuristimet, Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, lavat, teleskooppi. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 4. CONSULPROGETT SRL

  Italia

  CONSULPROGETT SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kontit. Sen sijainti on Recanati, Italia.

 5. SERPRO LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SERPRO LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla imeyttäjät. Sen sijainti on Maidstone, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MAKKO MAKINA

  Turkki

  MAKKO MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla juomaveden kuljetus. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 2. CRIELEC MEDIAMBIENT

  Espanja

  CRIELEC MEDIAMBIENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ympäristönpuhdistuspalvelut, jätteidenkäsittelylaitosten insinöörisuunnittelu, Saasteet - ympäristöpalvelut, Vedenkäsittelylaitteet, Ympäristönpuhdistuspalvelut. Sen sijainti on Sentmenat, Espanja.

 3. BIO SIL AIR

  Ranska

  BIO SIL AIR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Plogastel Saint Germain, Ranska.

 4. DRAIWAT SYSTEM

  Italia

  DRAIWAT SYSTEM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Milazzo, Italia.

 5. ZWANNY LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ZWANNY LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Cwmbran, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. ÜÇTEM-PLAS PLASTIK

  Turkki

  ÜÇTEM-PLAS PLASTIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puhdistustuotteiden valmistaja, hotellikalusteet, sairaalakärryt. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. BTP GREENZYME EOR

  Yhdysvallat

  BTP GREENZYME EOR, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nestemäisten öljytuotteiden varastointilaitteet, katalysaattorit öljynjalostusta varten, ympäristön parantamiseen ja valvontaan liittyvä neuvonta. Sen sijainti on Dallas, Yhdysvallat.

 1. ENTRUEMPELUNG.WIEN

  Itävalta

  ENTRUEMPELUNG.WIEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 2. BARRERAS DE CONTENCIÓN - LCF TECHNOLOGIES

  Espanja

  BARRERAS DE CONTENCIÓN - LCF TECHNOLOGIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla palontorjunta. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 3. RM BEHÄLTERBAU GMBH

  Saksa

  RM BEHÄLTERBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastettu pasta, rakennusten matalat perustukset. Sen sijainti on Wesel, Saksa.

 4. INTERSEROH DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Saksa

  INTERSEROH DIENSTLEISTUNGS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteiden käsittely ja kierrätys, Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, jakelulaatikot. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 5. DESMI FRANCE

  Ranska

  DESMI FRANCE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pumput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keskipakopumput, Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, Keskipakopumput, pumppuasemat, pumppujen kalvot, Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Voisins-Le-Bretonneux, Ranska.

 6. SPRAYMIST

  Brasilia

  SPRAYMIST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pölyn kosteasuodatuslaitteet. Sen sijainti on Santana De Parnaiba, Brasilia.

 7. DIMASA GRUPO

  Espanja

  DIMASA GRUPO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla varastointisäiliöt, kaatopaikkojen luonnonkaasun talteenotto- ja uusiokäyttölaitteet, vedenpuhdistamot, veden hajunpoistolaitteet. Sen sijainti on Vacarisses, Espanja.

 8. JMATOS - INDUSTRIA DE DESPOLUIÇÃO LDA.

  Portugali

  JMATOS - INDUSTRIA DE DESPOLUIÇÃO LDA., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Trofa, Portugali.

 1. FRANZ KAHL GMBH & CO. KG

  Saksa

  FRANZ KAHL GMBH & CO. KG, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Frankfurt Am Main, Saksa.

 2. ECO-ALCANCE UNIPESSOAL LDA

  Portugali

  ECO-ALCANCE UNIPESSOAL LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Viseu, Portugali.

 3. SST GLOBAL SOLUTIONS AND TRAINING SL

  Espanja

  SST GLOBAL SOLUTIONS AND TRAINING SL, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla imeyttäjät. Sen sijainti on La Rinconada, Espanja.

 4. MACCHINE PER L'ECOLOGIA - TRATTAMENTO FANGHI

  Italia

  MACCHINE PER L'ECOLOGIA - TRATTAMENTO FANGHI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla täydelliset teollisuusjäteveden puhdistuslaitokset, suodatusristikko jätevesien käsittelyyn, suodatustarvikkeet, täydelliset vedenpuhdistus- ja biologiset käsittelylaitokset. Sen sijainti on Scafati, Italia.

 5. RÜMPELROBBE

  Saksa

  RÜMPELROBBE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuusraivaukset, toimistojen, makasiinien ja varastojen romut, jätteiden hävitysneuvonta. Sen sijainti on Trier, Saksa.

 6. RÜMPELLOS ENTRÜMPELUNG & HAUSHALTSAUFLÖSUNG

  Saksa

  RÜMPELLOS ENTRÜMPELUNG & HAUSHALTSAUFLÖSUNG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuusraivaukset. Sen sijainti on Wiesbaden, Saksa.

 7. RÜMPEL ENGEL®

  Saksa

  RÜMPEL ENGEL®, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Dorsten, Saksa.

 8. EKOP D.O.O.

  Slovenia

  EKOP D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Ribnica, Slovenia.

 9. RÜCKERT GMBH

  Saksa

  RÜCKERT GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, Maantiekuljetus, Kansainväliset kuriiri- ja toimituspalvelut, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, Maantiekuljetus, Kansainväliset kuriiri- ja toimituspalvelut, Kansainväliset kuljetusliikkeet. Sen sijainti on Wertheim, Saksa.

 10. EWR-ENTSORGUNGS- UND WERTSTOFFRÜCKGEWINNUNGSGESELLSCHAFT DÜSSELDORF MBH

  Saksa

  EWR-ENTSORGUNGS- UND WERTSTOFFRÜCKGEWINNUNGSGESELLSCHAFT DÜSSELDORF MBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, Rakennustyöt, Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, Rakennustyöt. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

23 259 Yritykset