![Tech&Bio 2023](/filestore/post/95/1f/26724301_52d0530c.jpg)
Retrouvez l'Ail Drômois sur son stand à l'incontournable salon Tech&Bio 2023 au Lycée Agricole le Valentin à Bourg-Les-Valence !
Ranska
Valmistaja/ Tuottaja
Retrouvez l'Ail Drômois sur son stand à l'incontournable salon Tech&Bio 2023 au Lycée Agricole le Valentin à Bourg-Les-Valence !
Retrouvez nous sur le salon leader du commerce mondial des fruits et légumes : Fruit Logistica 2023, qui aura lieu à Berlin du 8 au 10 février 2023, Hall 22, Stand C-22. Ce sera l’occasion pour nous de vous présenter nos nouvelles variétés, de vous informer sur les recherches en cours, et de répondre à toutes vos questions !
Valmistaja/ Tuottaja
ZA de Brunelle
1868 route des limites
26400 Eurre - Ranska
L'ÉTUVERIE
Ranska
Mustaa valkosipulitahnaa voi syödä tavallisena paahtoleivän päällä tai valmisteissa. Musta valkosipuli sopii hyvin kaikenlaisen lihan, lihapihvien, hanhenmaksan, hienon kalan (kielikampela, merikrotti, meribassi) ja äyriäisten kanssa. Makeannälkäisille se sopii erinomaisesti suklaan ja sitrushedelmien kanssa. Inspiroidu resepti-ideoistamme GARLIKKIPASTEEN AINESOSAT Luonnonmukainen musta valkosipuli Gersin alueelta (90 %). Luonnonmukainen auringonkukkaöljy Gersistä 10 %. MITEN VALKOSIPULITAHNAA SÄILYTETÄÄN Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Sulje purkki tiiviisti käytön jälkeen. Kun se on avattu, säilytä jääkaapissa ja käytä 6 kuukauden kuluessa. Säilyvyysaika: 18 kuukautta.
Pyydä tarjousL'ÉTUVERIE
Ranska
Säästä aikaa mustan valkosipulin valmistuksessa. Mustia valkosipulinkynsiä voidaan käyttää monissa eri ruokalajeissa, ja ne antavat ainutlaatuisen maun. Mustavalkosipuli sopii kastikkeisiin, marinadeihin, soseisiin tai ohueksi viipaloituna pastaruokiin, ja se sopii hyvin kaikenlaisen lihan, leikkelelihan, hanhenmaksan, hienon kalan (kielikampela, merikrotti, meribassi) ja äyriäisten kanssa. Se sopii täydellisesti myös suklaan ja sitrushedelmien kanssa. Inspiroidu resepti-ideoistamme MUSTAN VALKOSIPULIN KUURAT Ominaisuuksiensa ja terveyshyötyjensä ansiosta mustaa valkosipulia voi ottaa kuureihin puoli kynttä päivässä kuukauden ajan. AINESOSAT 100 % luonnonmukaisia mustia valkosipulinkynsiä Gersin alueelta. MITEN SÄILYTTÄÄ VALKOSIPULINKYNSIÄ
Pyydä tarjousL'ÉTUVERIE
Ranska
Musta valkosipuli kokonaisena sipulina (ns. mustan valkosipulin pää) on hyvä tapa nauttia valkosipulia, sillä jokainen mustan valkosipulin kynsi pysyy suojassa luonnollisessa kuoressaan eikä tarvitse mitään muuta säilytystä ja säilymistä varten. Kokonaisen valkosipulin pää on yksinkertaisin ja luonnollisin tapa nauttia mustaa valkosipulia: kädessäsi on valkosipulin pää, joka on ruskistunut höyrystimestä tullessaan ja muuttunut Maillardin reaktiossa. Luonnonmukaista mustaa valkosipulia voi käyttää monissa eri ruokalajeissa, mutta sitä voi syödä myös sellaisenaan. Mustavalkosipulikastike, mustavalkosipulimarinadi, mustavalkosipulisose tai yksinkertaisesti viipaloituna ohuiksi suikaleiksi pastaruokiin. Musta valkosipuli sopii hyvin kaikenlaisen lihan, lihapihvien, hanhenmaksan, hienon kalan (kielikampela, merikrotti, meribassi) ja äyriäisten kanssa. Makeannälkäisille musta valkosipuli sopii erinomaisesti suklaan ja sitrushedelmien kanssa.
Pyydä tarjousL'ÉTUVERIE
Ranska
L'étuverie on luonut yhteistyössä Le comptoir d'herboristerien kanssa nämä kaksi mustaa valkosipulia sisältävää luomuteosta: "Jeunesse" ja "Coup de pouce". Halusimme yhdistää näiden kasvien ja mustan valkosipulin edut ja tuoda teille nämä luomusekoitukset. Yrttikauppa, jolla on runsaasti tietoa kasveista ja joka on erittäin kiinnostunut hankkeesta, jonka halusimme kehittää, keksi idean yhdistää taitomme ja luoda hienovarainen avioliitto ja tasapaino kasvien ja mustan valkosipulin välille. Lisätietoja luomumustavalkosipulin hyödyistä löydät täältä.
Pyydä tarjousLuo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.