Espanja, San Pedro Manrique (soria)
... Hoguera on vakiintunut yritys maatalousalan sektorilla, joka on jatkuvassa kehityksessä ja jolla on 95 työntekijää. Embutidos La Hoguera uskoo, että perinteen, teknologian ja tutkimuksen yhdistelmä on avain korkealaatuisten elintarvikkeiden tuotantoon. Nämä ovat periaatteita, joihin olemme panostaneet alusta alkaen, ja jotka ovat tehneet La Hoguera -brändistä sitoutuneen terveyteen ja tulevaisuuteen...
Portfolio (34)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. on perheyritys, joka on yli sadan vuoden ajan valmistanut ja kypsyttänyt iberialaista kinkkua ja muita iberialaiseen sikoihin liittyviä tuotteita. Yritys on onnistunut yhdistämään perinteiset menetelmät edistyneimpään teknologiaan, sertifioimalla tilat Euroopan unionin vaatimusten mukaisiksi ja liittymällä Denominación de Origen Jamón de Guijuelo -nimitykseen sen perustamisesta lähtien, jotta se voi tarjota parasta laatua kaikissa tuotteissaan.
Portfolio (43)
Espanja, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, perheyritys, jolla on yli 60 vuoden kokemus parkitun kinkun valmistuksesta.\nKäsityövalmistus. Erikoistuminen luun poistamiseen, kinkkujen kuivaamiseen.\nKinkkujen vienti.
Espanja, Alhama De Murcia
Natural d’Mezclasin ammattilaisista koostuva tiimi tekee päivittäin intensiivistä ja huolellista työtä tarjotakseen valikoiman parhaita apuainetuotteita ja palveluja elintarvikealalla. Olipa kyseessä luonnonväriaineet, lisäaineet, raaka-aineet, lihavalmisteet tai elintarvikearomit, kaikki toimitetaan markkinoilta löytyvällä korkeimmalla laadulla.
Portfolio (7)
Espanja, Guijuelo
... asiakkaidemme tarpeisiin (luulliset kinkut, luuttomat kinkut, embutidos, pakastettu Iberico-sian liha ja käsin leikattuja tuotteita). Toisaalta FISAN on tehnyt yhteistyötä joidenkin Espanjan arvostetuimpien kokkien kanssa, kuten Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) tai José Carlos Fuentes (*Michelin) muiden joukossa, jotka ovat parhaita esimerkkejä...
Portfolio (10)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
... kasvatamme karjaamme ja valmistamme rehuamme viljoista ja valituista luonnollisista raaka-aineista. Yrityksellämme on erinomaiset tilat, jotka yhdessä tiimimme ammattitaidon kanssa tekevät tuotteistamme viittauskohtia kuluttajillemme.
Portfolio (2)
Espanja, Bescano
Katalonialaisen lihatuotteen valmistaja, käsityöläinen ja jakelija: 110 g fuets -valikoima paloina, maalaissalamit, buchettet, 150 g fuets -valikoima; kinkunpähkinät, maalaiskinkku luullisena tai luuttomana, serranokinkku luullisena tai luuttomana, vakuumipakattu lomo. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Tiimi, joka kuuntelee sinua!
Espanja, Caldes De Montbui
... - Luonnollinen suoja, jota se tarjoaa. - Se on syötävää. - Lisäksi se on liitetty korkealaatuisiin tuotteisiin. Kaiken tämän vuoksi luonnollinen suoli on ihanteellinen materiaali kypsytetyille, keitetyille ja tuoreille makkaroille.
... valmistamme erillisissä tiloissamme. Tavoitteemme on varmistaa korkeimmat standardit laadun ja elintarviketurvallisuuden osalta (IFS, BRC). Luis Oliveras on läsnä Horeca-sektorilla ja vähittäiskaupassa. Saatavilla olevat muodot: - Koko kappale leikattavaksi työpajassa ja teollinen koko kappale viipalointialan ammattilaisille. - Viipaloituja paketteja 50g:sta 500g:aan. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portfolio (3)
Espanja, Muñana-Ávila
Kinkkutehdas, teurastamo ja leikkuuhuone, myymälä.
Espanja, Cassà De La Selva-Girona
Ankkatuotteiden asiantuntijat. Ankan foie gras. Herkkutuotteet. Makkarat ja kypsennetyt ruoat. Liha, olkapäät ja kypsennetyt leikkeleet. Linnut ja pateet. Ankkaspesialiteetit. Paistettua lihaa.
Espanja, Lorca-Murcia
Käsityönä valmistettu, tuloksena Espanjan Levanten rikkaasta ja vanhasta makkaraperinteestä, teki näistä tuotteista viittauksen koko alueella.
Espanja, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
... lähimmän ystäväpiirin kanssa. Nämä ystävät kommentoivat, että makkara oli niin hyvää, että sitä pitäisi tarjota suuremmalle joukolle. Pikkuhiljaa, ensin pienestä lihapuodista, sitten alkaen palvella joitakin Barcelonan klassisia markkinoita, kuten Sant Antonin tai La Boquerian markkinoita, he alkoivat tarjota Ventulan perheen valmistamia tuotteita myös Garrotxan alueen ulkopuolelle. Nykyään Ventulan perhe vie tuotteitaan yli 70 maahan, säilyttäen perheyrityksen mallin, vahvan yhteyden alueeseen ja maksimaalisen kunnioituksen tuotteen laadulle ja sen valmistukselle.
Espanja, Piedrahita-Ávila
Makkara- ja kinkkutehdas. Kinkut, luuttomat ja viipaloitu. Olkapäät, lanteet, makkarat ja Iberian sianliha.
Embutidos Pajariel on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1945 ja joka valmistaa itse korkealaatuisia perinteisiä makkaroita, kuten kypsytettyä chorizoa, grillichorizoa ja cecinaa. Nykyisin teollisuudella on kaksi tuotantolaitosta, jotka on varustettu huipputeknologialla. Nämä yhdessä edistyneimpien ja moderneimpien liiketoimintajohtamisen ja laadunhallinnan tekniikoiden kanssa tekevät Pajarielista merkittävän valmistajan elintarviketeollisuudessa.
Espanja, Barcelona
Jamonprivé on gourmet-verkkokauppa, josta löydät maan suurimmista perinteistä tulevat kinkut ja makkarat, kuten Guijuelosta ja Jabugosta, Maiorcan kotitekoisen soppressatan, extra-neitsytoliiviöljyn, viinit, merenelävien säilykkeet, pateet, suolan, mausteet, kinkkuvarusteet, lahjakotelot, joulukorit ja monia muita tuotteita. Saat parhaat gourmet-tuotteet suoraan kotiisi!
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Olemme pieni perheyritys, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus, ja omistamme paljon aikaa tuotteidemme hoitamiseen ja hellimiseen sekä erinomaisen tuotteen tarjoamiseen asiakkaillemme. Iberico-tuotanto ja -valmistus. Guijuelon Iberico-makkarat ja -kinkut. Iberico-kinkku. Guijuelon kinkku. Iberico-makkara. Guijuelon makkara. Tuore liha.
Espanja, Montemolin
SIERRAMONTE ON PERHEYRITYS, JOKA ON ERITYISTÄN OMISTAUTUNUT IBERICO-SIAN MUUNTAMISEEN EXTREMADURASSA, JOKA ON IBERICO-JAHTIEN KOTI. TUOTANTO ON KÄSITYÖTÄ, JA SE ON AINA TEHTY KOTONA LUONNOLLISISTA AINEKSISTA JA ENSILUOKKAISISTA LIHOISTA, IBERICO-SIAN KINKKUJA JA OLKIA.
...Katalonialaisen lihatuotteen valmistaja, Salaisons Olésa tuottaa katalonialaisia fuetteja, jotka ovat erinomaisesti soveltuvia jälleenmyyntiin markkinoilla. Valmistamme myös mini-salamia, joita kutsutaan "buchetteiksi", 10 grammaa, ja meillä on jatkuvasti yli 10 makua saatavilla.
Espanja, O Porriño-Pontevedra
Espanja, Irun
... omistautunut artesaanimakkaroiden vientiin, jakeluun ja myyntiin Leonin vuoristosta. Luonnolliset artesaanimakkarat, ilman väriaineita, ilman säilöntäaineita, makkarat, jotka kunnioittavat Leonin vuoriston vanhoja perinteitä. (Espanja) Commercial PpLu on nuori ja dynaaminen yritys, joka on omistautunut kylmälihan vientiin, jakeluun ja artesaanimyyntiin Leonin vuoristosta. Luonnolliset kylmälihat, ilman väriaineita tai säilöntäaineita. Itse asiassa kylmälihat, jotka kunnioittavat Leonin vuoriston ikivanhoja perinteitä. (Espanja) www.menudochorizo.com...
Espanja, Pobladura de Pelayo García
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Espanja, A Coruña
Espanja, Espejo
Espanja, Ripoll-Girona
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Espanja, Caldes De Montbui

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play