ACCRAPLY EUROPE LTD

Yhdistynyt Kuningaskunta

Factory icon Valmistaja/ Tuottaja

ACCRAPLY EUROPE LTD
Web icon

Yleiskuvaus tuotekatalogista

Yhdistynyt Kuningaskunta

Europagesin varmentama

Uusi Sirius 100 -merkintäjärjestelmäsarja on suunniteltu erityisesti vastaamaan nykypäivän nopealiikkeisten ja erittäin joustavien tuotantolinjojen nykyaikaisiin vaatimuksiin. Accraply on muuttanut suurnopeusjärjestelmiensä teknologiavetoista lineaarista etiketöintiä erittäin kustannustehokkaaksi yhden ja kahden pään etiketöintiratkaisuksi. Tämä käyttäjäystävällinen, nopeasti vaihdettava etikettijärjestelmä voi palvella sopimuspakkaus-, elintarvike- ja autoteollisuutta ja muuttaa tuotantolinjasi erittäin joustavien tuotekäsittelyvaihtoehtojen ja -ohjausten avulla. Tässä Sirius-painesensitiivisessä etiketöintikoneessa on erinomaiset tuotekäsittelyvaihtoehdot ja ohjaukset, jotka mahdollistavat laajan valikoiman sovelluksia sen servoakseleiden ansiosta. Se on synkronoitu täydellistä nopeuden sovittamista varten etikettisovelluksissa, ja se on erittäin joustava ja virtaviivainen kone, jonka voit lisätä tuotantolinjaasi. Lue lisää Sirius 100 -paineherkän etiketöintijärjestelmän eduista alla.

Pyydä tarjous

Yhdistynyt Kuningaskunta

Europagesin varmentama

Paranna tuotantoa, vähennä seisokkiaikoja ja lisää tuottavuutta Accraplyn seuraavan sukupolven saumausratkaisulla - Accraply Revolve -laitteella. Revolven intuitiivinen rakenne vähentää käyttäjän riippuvuutta ja mahdollistaa toimintojen virtaviivaistamisen ja parantamisen. Accraplyn modulaarinen ja konfiguroitavissa oleva saumausratkaisu sekä käyttäjäystävällinen muotoilu tarjoavat vertaansa vailla olevaa joustavuutta, räätälöintiä ja skaalautuvuutta.

Pyydä tarjous

Yhdistynyt Kuningaskunta

Europagesin varmentama

Sirius MK6 Labeller on tarkka ja luotettava järjestelmä, joka on valmistettu nopeisiin etiketöintisovelluksiin. Maksimituotantonopeus on 300 tuotetta minuutissa, joten Sirius MK6 lisää tuotantolinjasi nopeutta ja tehokkuutta. Tämä etikettien levityskone on rakennettu raskaalla kuljettimella ja ruostumattomasta teräksestä valmistetulla pohjakehyksellä, joten se on tehty kestämään. Sen innovatiivinen "ilman työkaluja" -säätöprosessi antaa käyttäjälle mahdollisuuden suorittaa vaivattomasti tuotevaihdot. Käyttöjärjestelmä on kustannustehokas ja mahdollistaa helpon käytön, käyttöönoton ja huollon. Se sisältää myös video-ohjeita kunnossapidosta, vaihdoista ja järjestelmän hälytyksistä. Järjestelmä on helppokäyttöinen, mutta se pystyy myös vastaamaan alan kehittyneisiin koneiden valmiusvaatimuksiin. Sirius MK6 on farmaseuttisen luokan etiketöintilaite.

Pyydä tarjous

Yhdistynyt Kuningaskunta

Europagesin varmentama

Graham & Sleevit DF-sarja on sarja kestäviä, väärentämistä estäviä tarranauhureita, jotka soveltuvat monenlaisiin sovelluksiin. Accraply on jo yli puolen vuosisadan ajan ollut Yhdistyneen kuningaskunnan johtava etiketöintilaitteiden toimittaja. Nämä etiketöintilaitteet voidaan räätälöidä tarkkojen eritelmien mukaan. Ne on suunniteltu helppoon asennukseen ja huoltoon, joten voit helposti saavuttaa tuotantotavoitteesi. Accraplyn Graham & Sleevit -etiketöintikoneiden tuotevalikoima voi saavuttaa jopa 300 tuotteen tuotantonopeuden minuutissa. Niillä voidaan käsitellä monia materiaaleja, ja ne ovat osoittautuneet sopivimmiksi PVC:lle, rPET/PETG:lle, OPS:lle ja PLA:lle. Nämä koneet soveltuvat 20 mm:n ja 195 mm:n välille ja 20 mm:n ja 50 mm:n välille. Huipputekninen servokalvon syöttö helpottaa asetusten tekemistä ja mahdollistaa tarkan holkin sijoittelun. Tamper Evident-levittimissämme käytetyt suunnittelufilosofiat on sovitettu koko-/osavartalohylsylevittimiin.

Pyydä tarjous
English Katso 6 tuotetta Deutsch Katso 6 tuotetta Български Katso 6 tuotetta Čeština Katso 6 tuotetta Dansk Katso 6 tuotetta Español Katso 6 tuotetta Français Katso 6 tuotetta Eλληνική Katso 6 tuotetta Magyar Katso 6 tuotetta Italiano Katso 6 tuotetta Lietuvių Katso 6 tuotetta Nederlands Katso 6 tuotetta Norsk Katso 6 tuotetta Polski Katso 6 tuotetta Português Katso 6 tuotetta Română Katso 6 tuotetta Svenska Katso 6 tuotetta Slovenščina Katso 6 tuotetta Türkçe Katso 6 tuotetta

No matter how your product is packaged – bottles, cans, boxes, flexible packaging and others – Accraply has an industrial labelling machine for you. We are a Barry-Wehmiller Packaging Systems company providing labelling and shrink sleeve converting equipment, specialising in pressure sensitive labellers, roll-fed labelling systems and shrink sleeve label application technology. Our trusted brands of labelling machines – Accraply, Harland, Trine and Graham & Sleevit – serve a wide variety of industries, including food and drinks, pharmaceutical, household and consumer goods, health and beauty and others. Our Stanford shrink sleeve converting equipment gives us the ability to guide our customers confidently throughout all aspects of shrink sleeve labelling technology. Accraply solutions are designed to meet the specific needs of the different markets by delivering URS Compliance, Serialisation capability, Validation/ Documentation, CFR21 compliance and are Track and eject/trace compatible solutions. Our global expertise and support, delivered locally, allows us to be a focused and responsive partner that supports all your labeling needs. Don't hesitate to contact us for more information !

Asiakirjat

Packaging platform

Domain icon Valmistaja/ Tuottaja

ACCRAPLY EUROPE LTD

Northbank Industrial Estate

Gilchrist road, irlam, manchester m44 5ay

M44 5AY Manchester - Yhdistynyt Kuningaskunta

Yhteyshenkilö

Yrityksen tiedot

Avainluvut

 • Henkilökunnan määrän mukaan
  201 – 500
 • Myyntihenkilöstö
  11 – 50

Organisaatio

 • Perustamisvuosi
  1970
 • Yrityksen laatu
  Pääkonttori – Emoyhtiö - Tytäryhtiö
 • Päätoimiala
  Valmistaja/ Tuottaja

Liiketoimintatiedot

Markkina-alueet

 • Check Circle Outline icon Kansainvälinen

Maksutavat

 • Luottokortti - Käteinen - Sekki
 • Teleksisiirto
 • SWIFT-siirto
 • Remburssi

Jakelualueet

Kuljetusehdot (Incoterms-ehdot)

Vastuullisuus
 • Ostaja
 • Jaettu
 • Tavarantoimittaja

ACCRAPLY EUROPE LTD:n toiminta

 • Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet
 • Merkintä- ja etiketöintikoneet
 • Viivakoodit - tulostinlaitteet
 • Etiketöintikone
 • Painanta
 • uunit
 • lämpökutistuvat liitokset
 • etiketöintikoneet
 • packaging machinery
 • PS Labelling Machine