We first fired up our oven in 1952 in Costalissoio, a little mountain village not far from Santo Stefano di Cadore, in the heart of the Dolomites. We first rose to distinction with our Sartorelli, a classic biscuit which is now loved and appreciated all over Italy and abroad. Over the years our business came to increasingly specialize in the production of biscuits renowned for their flavour and goodness. Made to a unique ancient recipe, with time-consuming, labour-intensive methods and ingredients of the finest quality, they embody the uniqueness and originality of our products. It's the combination of past (the skilful emulation of recipes from other times) and present (advanced production methods and techniques) that results in a huge range of biscuits for the most discerning consumers.

Yrityksen verkkosivusto

  • Pääsivusto
  • Sähköisen kaupankäynnin sivusto
  • Sähköisen kaupankäynnin sivusto

Lisätiedot

Avainluvut

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Organisaatio

  • Perustamisvuosi 1952
  • Yrityksen laatu Yrityksen laatu Pääkonttori, Emoyhtiö

Markkinat ja kauppa-alueet

Markkina-alueet

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Kaupalliset tiedot

Toimituslausekkeet

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Maksutavat

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Pankit

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Liiketoiminta-alue

Tämän yrityksen postaamat kuvat

  • I SARTORELLI alle MANDORLE Gr.170
  • I SARTORELLI alle NOCCIOLE e UVETTA Gr.170
  • I SARTORELLI al CACAO e NOCCIOLE Gr.170

Tähän yritykseen liittyvät hakusanat

  • Keksin valmistus
  • Keksit
  • frollini with walnuts and white chocolate
  • frollini with walnuts and chocolate
  • biscotti with pistachio
  • hazelnut flour biscotti
  • biscotti with jam filling
  • hazelnut biscotti
  • almond biscotti
  • cocoa and hazelnut biscotti
  • keksit
  • Keksit ilman lisättyä sokeria
  • hiekkaleivos
Laajenna listaa
S65984721 4051 p v