ERI GROUP OY AB

Suomi

Warehouse icon Jakelija

Web icon
Yhteyshenkilö

ERI työaikaseuranta ratkaisut soveltuvat kaikille toimialoille! Työaikaseuranta voi olla helppoa ja vaivatonta vieläpä edulliseen hintaan ilman kuukausimaksuja! Asiakkaitamme on lähes kaikilla toimialoilla: korjaamot, teollisuusyritykset, hammaslääkärit, asianajotoimistot jne! HELPPO Työaikaseuranta voi todella olla helppoa, kun se on automatisoitu. Leimaa sisälle, lounaalle, ulos, ohjelma laskee tunnit ja lisät puolestasi. EDULLINEN Kevyt kulurakenne on avainsanamme, ei kalliita lasipalatseja; kustannustehokas digitaalinen näkyvyys, siksi voimme tarjota muita edullisemmat hinnat! LUOTETTAVA Olemme suomalainen yritys ja ERI AIKA työajanseuranta ‑ohjelmisto on omaa tuotantoamme ja suunniteltu yhdessä asiakkaittemme kanssa vastaamaan suomalaisen työkulttuuriin tarpeita.

Yleiskuvaus tuotekatalogista

Suomi

ERI8-leimauslaite (kellokorttikone) sormenjälkitunnistimella / SUOSITTELEMME ERI8-leimauslaite tarjoaa luotettavan, monipuolisen ja ennen kaikkea tehokkaan ratkaisun työajanseurantaan. Laitteen tiedonsiirto esimiehille ja palkanmaksuun tapahtuu joko IP-kaapelin välityksellä tai langattomalla WiFi-verkkoyhteydellä. ERI8-leimauslaitteen perusominaisuutena on sormenjälkitunnistus ja optiona on RFID malli ERI8-RF jossa leimaukseen voidaan käyttää (125 khz) RFID -avaimenperiä tai avainkortteja, jotka sopivat paremmin esimerkiksi korjaamoympäristöön. ERI8 -kellokorttilaitteen ominaisuudet: •Laitteessa on TFT-värinäyttö GUI-liittymällä käytön helpottamiseksi •Naarmuuntumaton optinen sormenjälkitunnistin •Käyttäjätunnistus tapahtuu 1 sekunnissa kosketuksesta •Säilyttää huimat 3000 sormenjälkimallia ja jopa 60 000 tapahtumaa •Laite lukee sormenjäljen, mutta vaihtoehtoisesti voit lisäksi asettaa salasanan tai RFID tägiä tai korttia

Suomi

ERI7 kellokorttilaite on helppo, luotettava ja yksinkertainen ratkaisu työajanseurantaan. Selkeä 4″ näyttö, yksinkertainen valikko, muistikapasiteetti 1000 sormenjälkeä ja muistikapasiteetti 100 000 leimausta. Kun tähän lisää ERI AIKA työajanseuranta ohjelmiston työaikakirjanpito on tarkkaa helppoa ja luotettavaa ja säästää paitsi työntekijän ja työnantajan aikaa myös tuhansia euroja vuodessa kun työajan käyttö on tehokasta.

Suomi

ERI-PK-työajanseurantajärjestelmä leimauslaite + työajanseurantaohjelma on edullinen, helppokäyttöinen paketti ratkaisu PK yrityksen tarpeisiin. ERI-PK työajanseurantajärjestelmä on paras vaihtoehto tehokkaaseen työajanhallintaan ja -suunnitteluun. Suosittelemme että ERI8 yhdistetään ERI AIKA PRO PC -ohjelmaan joka tarjoaa monipuoliset toiminnot ja laskee yli- tai yötyölisät automaattisesti. Lue alta tarkemmat tiedot laitteen ohjelmiston toiminnasta ja sen tarjoamista runsaista mahdollisuuksista. Työajanseurantajärjestelmä paketti sisältää: ERI8 sormenjälki leimauslaitteen PC ohjelman 20 metrin ethernet kaapelin ( laitteen ja PC:n väliin) Ohjekirjan ERI8 leimauslaite ERI8-leimauslaite tarjoaa luotettavan, monipuolisen ja ennen kaikkea tehokkaan ratkaisun työajanseurantaan. Laitteen tiedonsiirto esimiehille ja palkanmaksuun tapahtuu joko IP-kaapelin välityksellä tai langattomalla WiFi-verkkoyhteydellä.

Suomi

Työajanseuranta ja työaikakirjanpito tehokkaasti ilman ylläpito ja kk-kuluja ERI AIKA PRO:lla ERI AIKA PRO työajanseuranta ohjelmiston avulla työajanseuranta ja työaikakirjanpito on helppoa ja tehokasta. Palkanlaskenta saa työntekijäkohtaisesti ja automaattisesti, tarkasti eriteltynä kaikki Suomessa käytettävät lisät. Ohjelma on suunniteltu pääosin PK yrityksille joten voit helposti tehdä asetukset ( palkkalisät ym.) henkilötasolla niin kuukausipalkkaiselle, tuntityöntekijälle kuten iltatyöntekijälle. ERI AIKA -työajanseurantaohjelma ei jätä mitään arvailujen varaan, ja yksityiskohtainen tieto tehostaa koko työyhteisöä ja parantaa yrityksen kannattavuutta! Helppous on valttia Automatisoitu työajanseuranta on sekä työnantajan että työntekijän etu, työntekijän ei tarvitse itse kirjata tunnit leimaus riittää. Esimiehet ja palkanhallinto saa suoraan automaattisesti tarkat työajat ja lisät valmiiksi eritelytynä.

Yrityksen tiedot

Avainluvut

 • Henkilökunnan määrän mukaan
  1 – 10

Organisaatio

 • Päätoimiala
  Jakelija

Tähän yritykseen liittyvät hakusanat

 • Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet
 • Työajanseuranta
 • Työajanseuranta leimauslaite
 • biometrinen kellokorttilaite
 • kellokorttilaite
Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.