ESTIMET SP Z O.O. - A reliable partner in sheet metal processing services

Puola

Factory icon Valmistaja/ Tuottaja

Verified by Europages badge
ESTIMET SP Z O.O.
Web icon
Yhteyshenkilö

Puola

Verified by Europages badge

Käyttämämme koneet voivat leikata käytännöllisesti katsoen kaikkia 200 mm: n paksuisia materiaaleja. Meillä on yksi suurimmista pöydistä, joiden mitat ovat 4000 x 2000 mm. Vesileikkaustekniikka, ei kuluta kaasuja, ei tuota lämpöä materiaaliin, on erittäin tarkka ja sallii leikata lähes mitään. Vesisuihkun leikkaaminen on erittäin suosittu yhtenä materiaalien leikkausmenetelmistä, myös arkeista. Leikkaus suoritetaan voimakkaalla vesivirralla (60 000 PSI) ja hankaavilla lisäaineilla, jotka yhdessä mahdollistavat leikkausmateriaalien, kuten teräs-, marmori-, kivi-, vaahtomuovi-, kumi-, muovi-, koulu- ja.

Puola

Verified by Europages badge

Kokeneen tiimin ja nykyaikaisten koneiden ansiosta ESTIMET pystyy käyttämään lähes kaikkia arkkiin liittyvää tehtävää. Valssattujen elementtien reunat ovat taivutetut, mikä poistaa tarpeen käyttää ns. catwalkeilla. Tämä vähentää syntyvän jätteen määrää. Tyytymättömien kiintoaineiden romahtaminen voidaan suorittaa mikrojuoksuilla kierukkamaisen elementin kriittisissä osissa. Roll up -toiminnon jälkeen mikrohiukset poistetaan meiltä.

Puola

Verified by Europages badge

Suurten toimintojen, kuten leikkaamisen ja arkin taivuttamisen lisäksi, tehdään myös viimeistelytoimenpiteitä, kuten reikäkäsittely. Tällä alueella voimme poraa, kierrä, viistereiät ja myös niittipihdit, ammunta- tai hitsauskomponentit niitit tai kokoonpanot. Osana tarjottavia palveluita voimme ehdottaa reunojen valmistelua erityisten vaatimusten ja eritelmien mukaisesti. Valmistamme reunat lisätoimintojen, kuten hitsauksen, maalauksen, kokoonpanon tai vain esteettisten syiden vuoksi.

Puola

Verified by Europages badge

Tuotantolaitoksessamme on useita koneita ja laitteita teräksen puhdistukseen. Niistä on räjäytyskone, joka puhdistaa tuotetut elementit tarkasti.

Puola

Verified by Europages badge

Plasmaleikkausta käytetään usein kaasun leikkaamisen vaihtoehtoisena, plasmaleikkaus on luotettava tapa leikata musta, ruostumaton teräs ja alumiinilevyt jopa 40 mm: n paksuiseksi. Meidän koneellamme voit leikata peltiä, jonka mitat ovat 6000 mm x 2000 mm. Plasmaleikkaus on edelleen yksi suosituimmista levyjen leikkausmenetelmistä. Erityisen arvokas kun leikataan paksua alumiinia ja ruostumatonta terästä. Suuri työkenttä jättää tämän menetelmän vertaansa vailla tekniikoiden taustalla, kuten laserleikkaus tai veden leikkaaminen. ESTIMET tarjoaa plasmaleikkauspalveluita monien eri toimialojen yrityksille ympäri Eurooppaa. Teemme tilauksia, jotka kattavat useita tuhansia elementtisarjoja. Lisäksi teemme yksikköelementtejä prototyyppien tarpeisiin. Tehtaamme on luotu erityisesti levyjen jalostuspalveluiden tarpeisiin. Automaation ja mukana olevan henkilöstön ansiosta tuotanto tapahtuu 24 tuntia vuorokaudessa.

Puola

Verified by Europages badge

Meillä on yli 30 vuoden kokemus paksujen levyjen kaasun leikkaamisesta. CNC-säätöllä varustettu kaasun leikkausmenetelmä on nykyään erittäin tehokas ja taloudellinen menetelmä paksujen levyjen leikkaamiseen. Useiden leikkauspäiden ansiosta voimme taata suuren määrän valmiita tuotteita lyhyessä ajassa.