ESTIMET SP Z O.O. - A reliable partner in sheet metal processing services

Puola

Factory icon Valmistaja/ Tuottaja

Verified by Europages badge
ESTIMET SP Z O.O.
Web icon
Yhteyshenkilö

ESTIMET SP Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, perustettu vuonna 2007, joka toimii toimialalla Leikkaus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metalli-elementit ja -tuotteet, levyjen leikkaus, kaasuleikkaus, Vesisuihkuleikkaus. Sen sijainti on Miechucino, Puola.

Yleiskuvaus tuotekatalogista

Puola

Verified by Europages badge

Käyttämämme koneet voivat leikata käytännöllisesti katsoen kaikkia 200 mm: n paksuisia materiaaleja. Meillä on yksi suurimmista pöydistä, joiden mitat ovat 4000 x 2000 mm. Vesileikkaustekniikka, ei kuluta kaasuja, ei tuota lämpöä materiaaliin, on erittäin tarkka ja sallii leikata lähes mitään. Vesisuihkun leikkaaminen on erittäin suosittu yhtenä materiaalien leikkausmenetelmistä, myös arkeista. Leikkaus suoritetaan voimakkaalla vesivirralla (60 000 PSI) ja hankaavilla lisäaineilla, jotka yhdessä mahdollistavat leikkausmateriaalien, kuten teräs-, marmori-, kivi-, vaahtomuovi-, kumi-, muovi-, koulu- ja.

Puola

Verified by Europages badge

Kokeneen tiimin ja nykyaikaisten koneiden ansiosta ESTIMET pystyy käyttämään lähes kaikkia arkkiin liittyvää tehtävää. Valssattujen elementtien reunat ovat taivutetut, mikä poistaa tarpeen käyttää ns. catwalkeilla. Tämä vähentää syntyvän jätteen määrää. Tyytymättömien kiintoaineiden romahtaminen voidaan suorittaa mikrojuoksuilla kierukkamaisen elementin kriittisissä osissa. Roll up -toiminnon jälkeen mikrohiukset poistetaan meiltä.

Puola

Verified by Europages badge

Suurten toimintojen, kuten leikkaamisen ja arkin taivuttamisen lisäksi, tehdään myös viimeistelytoimenpiteitä, kuten reikäkäsittely. Tällä alueella voimme poraa, kierrä, viistereiät ja myös niittipihdit, ammunta- tai hitsauskomponentit niitit tai kokoonpanot. Osana tarjottavia palveluita voimme ehdottaa reunojen valmistelua erityisten vaatimusten ja eritelmien mukaisesti. Valmistamme reunat lisätoimintojen, kuten hitsauksen, maalauksen, kokoonpanon tai vain esteettisten syiden vuoksi.

Puola

Verified by Europages badge

Tuotantolaitoksessamme on useita koneita ja laitteita teräksen puhdistukseen. Niistä on räjäytyskone, joka puhdistaa tuotetut elementit tarkasti.

English Katso 18 tuotetta Deutsch Katso 11 tuotetta Polski Katso 10 tuotetta Nederlands Katso 6 tuotetta Norsk Katso 6 tuotetta Svenska Katso 6 tuotetta

Yrityksen tuoreimmat uutiset

Avatar

Lampengehäuse

Viimeisin saavutus ・ 9. elok. 2022 lue lisää Open In New icon

Ein ausgebauter und moderner Maschinenpark gibt uns viele Produktionsmöglichkeiten. Wir haben sie unter anderem bei der Implementierung dieses Elements verwendet. Es handelt sich um ein Lampengehäuse, das von einem unserer Kunden in Auftrag gegeben wurde. ESTIMET - ein vertrauenswürdiger Partner in der Wirtschaft.

Asiakirjat

Laser cutting - Estimet

Yrityksen tiedot

Avainluvut

 • Henkilökunnan määrän mukaan
  51 – 100
 • Myyntihenkilöstö
  1 – 10

Organisaatio

 • Perustamisvuosi
  2007
 • Yrityksen laatu
  Pääkonttori – Emoyhtiö
 • Päätoimiala
  Valmistaja/ Tuottaja

Liiketoimintatiedot

Markkina-alueet

 • Alueellinen
 • Kansallinen
 • Eurooppalainen
 • Check Circle Outline icon Kansainvälinen

Jakelualueet

Tähän yritykseen liittyvät hakusanat

 • Leikkaus - terästen ja metallien
 • metalli-elementit ja -tuotteet
 • levyjen leikkaus
 • kaasuleikkaus
 • Vesisuihkuleikkaus