IT4IP S.A. - DEVELOPER, MANUFACTURER AND SUPPLIER OF TRACK-ETCHED FILTERS

Belgia

Factory icon Valmistaja/ Tuottaja

IT4IP S.A.
Web icon
7 Tuotteet

Belgia

Europagesin varmentama

ipPORE™-suodattimet | ipBLACK™-suodattimet | ipCELLCULTURE™-suodattimet | CUSTOMIZED-suodattimet ipPORE™ TRACK-ETCHED MEMBRANE FILTERIT polykarbonaatti (PC) ja polyesteri (PET) Soveltuvat sterilointiin (autoklaavi, EtO ja gammasäteily). Hyvä kemikaalien kestävyys (taulukot), bioyhteensopivuus ja vähäinen proteiinien sitoutuminen. Suurin käyttölämpötila: 140 °C (284 °F) PC- ja PET-kalvoille.

Pyydä tarjous

Belgia

Europagesin varmentama

Sävytetyille polykarbonaattikalvosuodattimille (PC). Sävytettyjä polyesterikalvosuodattimia (PET) varten. Vaihtoehdot harmaalle värille ja PVP-käsittelylle (hydrofiilinen). Soveltuu sterilointiin (gammasäteily). Sileä, tasainen pinta, jossa on alhainen epäspesifinen absorptio, takaa kaikkien mikro-organismien vangitsemisen yhdelle tasolle (mikro-organismit eivät vangitu irtosuodattimeen).

Pyydä tarjous

Belgia

Europagesin varmentama

Käsitelty patentoidulla pintakäsittelyllä, joka edistää monenlaisten solulinjojen kasvua ja erilaistumista sekä poikkeuksellista solujen tarttumista. Saatavana erittäin läpinäkyvänä tilana, jossa on sileä lasimainen pinta, ne soveltuvat erinomaisesti soluviljelyn tueksi ja elävien solujen visualisointiin valon avulla. - Täysin itse valmistettu korkealaatuisesta polykarbonaattikalvosta. - Valmistetaan (ISO5) ja muunnetaan (ISO7) puhdastilaympäristössä. - Kätevä ja tarkka merkintä eränumerolla, joka takaa tuotteen täydellisen jäljitettävyyden. - Tasainen huokoskoko mahdollistaa näytteiden tarkan erottelun koon mukaan. - Tasainen ja sileä pinta helpottaa näytteen analysointia. - Vähäinen uuttuvuus, vähäinen proteiinisidonta, vähäinen adsorptio ja absorptio. - Biologinen yhteensopivuus, erinomainen kemiallinen kestävyys ja lämmönkestävyys. - Toimitetaan laatutodistuksella varustettuna. - ISO 9001 -sertifikaatti.

Pyydä tarjous

Belgia

Europagesin varmentama

Ne on valmistettu valkoisista raidevärjätyistä kalvoista innovatiivisen ja patentoidun värjäysprosessin avulla, ja niille on ominaista vähäinen autofluoresenssi. Ne vähentävät sytologiassa käytettävien fluoresoivien merkkiaineiden interferenssiä, joten ne ovat tehokkaita eläinsolujen tai mikro-organismien suorassa havainnoinnissa ja toistettavassa havaitsemisessa ja kvantifioinnissa. - Täysin itse valmistettu korkealaatuisesta polymeerimateriaalista (kalvo). - Valmistetaan (ISO5) ja muunnetaan (ISO7) puhdastilaympäristössä. - Kätevä ja tarkka merkintä eränumerolla, joka takaa tuotteen täydellisen jäljitettävyyden. - Tasainen huokoskoko mahdollistaa näytteiden tarkan erottelun koon mukaan. - Tasainen ja sileä pinta helpottaa näytteen analysointia. - Vähäinen uuttuvuus, vähäinen proteiinisidonta, vähäinen adsorptio ja absorptio. - Biologinen yhteensopivuus, erinomainen kemiallinen kestävyys ja lämmönkestävyys. - Toimitetaan laatutodistuksella varustettuna. - ISO 9001 -sertifikaatti.

Pyydä tarjous

Belgia

Europagesin varmentama

Saatavana koko huokoskokoalue, valkoiset ja läpikuultavat kalvosuodattimet, joilla on laaja ja monipuolinen valikoima sovelluksia, kuten ilman valvonta, veden analysointi, mikro-organismien talteenotto ja veren suodatus; saatavana myös hydrofiilisenä (PVP:llä käsitelty) tai hydrofobisena (PVP-vapaa) versiona. - Täysin itse valmistettu korkealaatuisesta polymeerimateriaalista (kalvo). - Valmistetaan (ISO5) ja muunnetaan (ISO7) puhdastilaympäristössä. - Kätevä ja tarkka merkintä eränumerolla, joka takaa tuotteen täydellisen jäljitettävyyden. - Tasainen huokoskoko mahdollistaa näytteiden tarkan erottelun koon mukaan. - Tasainen ja sileä pinta helpottaa näytteen analysointia. - Vähäinen uuttuvuus, vähäinen proteiinisidonta, vähäinen adsorptio ja absorptio. - Biologinen yhteensopivuus, erinomainen kemiallinen kestävyys ja lämmönkestävyys. - Toimitetaan laatutodistuksella varustettuna. - ISO 9001 -sertifikaatti.

Pyydä tarjous

Belgia

Europagesin varmentama

Suodatinkalvot polykarbonaattia (PC), polyesteriä (PET) ja polyimidiä (PI) varten Toteutettavuustestien tulosten perusteella ja radan syövytysprosessin mahdollisen optimoinnin jälkeen toimitamme sinulle sopivat testinäytteet: Kalvon tehokkuuden todentamiseksi sovelluksissasi; kalvojen spesifikaatioiden asteittaista optimointia varten. Sen jälkeen, kun oman tuotteenne eritelmät on lopullisesti validoitu, puhdastiloissamme suoritetaan laajamittainen valmistus, jotta voimme toimittaa korkealaatuisia, valvottuja tuotteita, joihin liittyy vaatimustenmukaisuustodistus.

Pyydä tarjous

Belgia

Europagesin varmentama

Läpinäkyvät kalvot, joiden huokoisuus on pieni, elävien solujen visualisoimiseksi optisella mikroskopialla Läpikuultavat kalvot, joiden huokostiheys on suuri ja joilla on suuri huokostiheys kuljetustutkimuksia varten. Pinnan ominaisuudet Yksinomainen pintakäsittely kudosviljelyyn (TC) Rinnakkais- tai ristihuokosvaihtoehto Soveltuu sterilointiin (gammasäteet). Hyvä kemiallinen kestävyys (taulukot), bioyhteensopivuus ja vähäinen proteiinien sitoutuminen. Enimmäiskäyttölämpötila: 140 °C (284 °F) PC- ja PET-kalvoille.

Pyydä tarjous

Domain icon Valmistaja/ Tuottaja

IT4IP S.A.

avenue Jean-Etienne Lenoir, 1

1348 Louvain-La-Neuve - Belgia

ALV-n:o
Yhteyshenkilö