A 100%-French company based in Champagne, Millbäker designs and produces ingredients solutions for baking professionals and is an expert in all aspects of wheat, flour and bread. Our goal: highlight the potential and taste, nutritional and technological possibilities of each ingredient. Discover a wide range of professional baking products: flour correctors, breadmaking improvers, mixes and premixes, inclusions. They are all manufactured at our in-house Technical Centre, a hotbed on baking innovation. Most products are formulated to order in response to a specific set of demands. The company has also created a range of health food and treat products focused on meeting the needs of tomorrow's consumers. Millbäker can offer you innovative expertise in the germination of cereals to help you create a complete range of sprouted sourdoughs.

Yrityksen verkkosivusto

  • Pääsivusto
  • Site en espagnol
  • Site en anglais

Yrityksen sosiaaliset verkostot

Yleiskuvaus tuotekatalogista

Luetteloa ei löydy tällä kielellä. Voit kuitenkin katsoa tämän yrityksen luetteloita seuraavina kieliversioina:

  • Katso luettelo

    Luettelo kielellä RANSKA

Lisätiedot

Videot

Avainluvut

  • 11 – 50
    Henkilökunnan määrän mukaan

Organisaatio

  • Yrityksen laatu Yrityksen laatu Pääkonttori, Emoyhtiö
  • Päätoimiala Päätoimiala Valmistaja/ Tuottaja

Markkinat ja kauppa-alueet

Markkina-alueet

Alueellinen
Kansallinen
Eurooppalainen
Kansainvälinen
katettu alue
kattamaton alue

Kaupalliset tiedot

Toimituslausekkeet

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Maksutavat

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Pankit

Tämä yritys ei ole antanut näitä tietoja.

Yrityksen tuoreimmat uutiset

Liiketoiminta-alue

Tämän yrityksen postaamat kuvat

  • Correcteurs de farine
  • Améliorants de panification
  • Création de Mixes et Prémixes

Tähän yritykseen liittyvät hakusanat

  • Ruoka - tuonti ja vienti
  • Ingredients for breads and pastry-making
  • Organic ingredients for breadmaking
  • Breadmaking ingredients
  • Breadmaking improvers
  • Ingredient solutions for breadmaking
  • Flour correctors
  • Craft and industrial improvers
  • Mixes and pre-mixes for special breads
  • Mixes and pre-mixes for pastries and cakes
  • Ingredients for industrial bread, pastry and cake making
  • Organic nutrition and health food
  • Toasted torrefied and malted ingredients
  • Ingredients for optimisation of industrial processes
  • Consultancy and diagnosis for wheat and flour
  • Vegan ingredients
  • Emulsifiers and enzymes
  • Germinated seeds and germination
  • Optimisation of moistness and volume
  • Doughnuts cookies brownies and muffins
  • Nutrition and nutriscore optimisation
  • Breads, sandwich loaves and baguettes
  • Burger bun brioche cakes
  • Replacement of cooking fats and eggs
  • Inclusions for breads, pastries and cakes
  • Seed topping
  • Flour mixes
  • Preparations for breads, pastries and cakes
  • Gluten-free formulations
  • ainekset konditorioita varten
Laajenna listaa
4051 p v