PRINTMASTA - CD/DVD pressing/duplication/manufacturing/replication, CD/DVD packaging printing/production

Puola

Office Building Outline icon Vähittäiskauppias

PRINTMASTA
Web icon
13 Tuotteet

Puola

Europagesin varmentama

Painotalomme tarjoaa digipainomenetelmällä valmistettuja digipakeja erinomaiseen hintaan, myös pienillä painosmäärillä. Valikoimastamme löytyy paljon erityyppisiä digipakeja alkaen neljä- (DIGIPAK 4-SIVUA) ja kuusisivuisista (DIGIPAK 6-SIVUA) ja päättyen kahdeksansivuisiin (8p) digipakeihin. Digipakimme laminoidaan kiiltävällä tai matalla kalvolla. Pakkaukset voidaan myös viimeistellä UV-lakalla. Vaihtoehto on saatavilla myös pienille painosmäärille

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

Tarjoamme asiakkaillemme CD-/DVD-levyjen prässäyspalveluja. Prässätyt levyt ovat tavallisia CD- ja DVD-levyjä, joita voi ostaa kaupasta. Meiltä saat CD-Audio ja DVD-Video -levyt sekä kaikki prässättyjen CD- ja DVD-levyjen (DVD5, DVD9) formaatit. Levyjen prässäyspalvelu on nyt saatavilla kaikille asiakkaillemme – erinomaiset hinnat, nopeat toimitukset!

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

Olemme levyjen ja levykoteloiden valmistukseen keskittynyt painopalvelu. Valmistamme CD- ja DVD-levyjen sekä vinyylilevyjen koteloita digipainomenetelmällä. Tarjoamme muun muassa seuraavia pakkausvaihtoehtoja: digipack 4p/digipak 4p, digipack 6p/digipak 6p, digipack 8p/digipak 8p, digipack cd, digipack DVD, ekopack 4p/ekopak 4p, ekopack 6p, ekopak 6p, CD-levyjen pahvitaskut, vinyylilevyjen pahvitaskut, CD- ja DVD-levyjen kotelot ja kansivihot. Levykotelot valmistetaan digipainotekniikalla, mikä takaa edulliset hinnat myös pienillä painosmäärillä.

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

CD-/DVD-levyjen ja -koteloiden painopalvelu Printmastan valikoimasta löydät myös CD-/DVD-levyjen pahvitaskut. Painettu tasku on erinomainen ja edullinen pakkausvaihtoehto levyille. Painamme taskut pahville neliväripainolla. Taskut laminoidaan kiiltävällä tai matalla kalvolla. Valikoimassamme on myös UV-lakalla pinnoitettuja pahvitaskuja. Taskut valmistetaan digipainotekniikalla, mikä takaa edulliset hinnat myös pienillä painosmäärillä.

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

Digifile on erinomainen ja edullinen CD-/DVD-levyjen pakkausvaihtoehto. Valmistamme digifile/digisleeve digipainotekniikalla, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan edullisia hintoja ja erittäin nopeita toimitusaikoja. Ekopackit/ekopakit laminoidaan matalla tai kiiltävällä kalvolla. CD-/DVD-levyjen kotelot voidaan myös päällystää UV-lakalla.

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

Tarjoamme painatusta suoraan CD-, DVD- tai Blu Ray -levyihin. Painatukset tehdään neliväripainolla (CMYK tai Pantone-värit) suoraan levyn pintaan. Painettavasta kuvasta ja painosmäärästä riippuen voit valita valmistustavaksi UV-, offset- tai silkkipainon. Painamme myös pieniä eriä ja tarjoamme levyjen monistuspalveluja. Suurempien painosmäärien toteutukseen suosittelemme CD-/DVD-levyjen offset-painoa ja prässäystä. Meiltä löydät myös laajan valikoiman CD-, DVD- ja BD-levyjen pakkauksia.

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

CD-/DVD-levyjen ja levykoteloiden painopalveluja tarjoavan painotalomme laajennettu valikoima kattaa nyt myös vinyylilevyjen kotelot. Meiltä löydät kaikki vinyylilevykoteloiden koot. Vinyylilevyjen kotelot valmistetaan digipainotekniikalla, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan erittäin edullisia hintoja myös pienillä painosmäärillä. Katso levy- ja vinyylilevykoteloidemme laatu!

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

Tarjoamme CD-/DVD-/Blu Ray -levyjen monistusta myös pienissä määrissä. Tulostamme levyt digitaalisella laitteella neliväripainomenetelmällä ja tulos on vettä hylkivä ja kulutusta kestävä. Levyjen monistus on edullinen ja nopea tapa kopioida niiden sisältö. Tarjoamme levyjen kopiointia jo yhdestä kappaleesta alkaen. Suuremmille painosmäärille (yli 500 CD-/DVD-levyä) tarjoamme levyjen prässäystä. Levyjen lisäksi saat meiltä myös levykotelot, myös pienissä erissä.

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

Meillä voit painattaa mainosesitteet joka lähtöön. Ne ovat erinomainen tapa mainostaa yritystäsi. Valmistamme mainosesitteet ja katalogit digipainomenetelmällä, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan erittäin edullisia hintoja myös pienillä painosmäärillä. Katalogit voidaan sitoa, laminoida ja viimeistellä UV-lakalla

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

Tarjoamme räätälöityjä painettuja pahvilaatikoita. Digipainatus asiakkaan taideteoksilla, saatavilla useita kokoja. Valmistamme pääasiassa kosmeettisia rasioita, jotka sopivat täydellisesti saippuaraasiaksi, shampoolaatikoksi, hajuvesirasiaksi, viinirasiaksi, suklaarasiaksi, CBD-öljyrasiaksi, lahjapakkaukseksi ja moniin muihin. Tulostamme ne digitaalisesti, joten edulliset hinnat pienillekin määrille. Meiltä löytyy useita tyyppejä ja kokoja, tuotelaatikoita, stanssattuja laatikoita sekä postituslaatikoita. Jos meillä ei ole laatikon kokoa, voimme tehdä leikkausmallin erityisesti sinulle. Painamme myös kierrätetyltä näyttävälle kraftlainer-kartongille. Lähetä meille sähköpostia ja tarkista upeat hinnat!

Pyydä tarjous

Domain icon Vähittäiskauppias

PRINTMASTA

Jarosława Dąbrowskiego 19 / 18

02-561 Warsaw - Puola

Yhteyshenkilö