• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • cd-rom- ja dvd-levyt

Tulokset hakusanalle

Cd-rom- ja dvd-levyt - Tuonti ja vienti

 1. PRINTMASTA

  Puola

  Verified by europages badge

  Printmasta CD/DVD/BD-puristus- ja painotehdas on CD/DVD/BD-valmistuksen, -painon ja -puristuksen asiantuntija. CD- ja DVD-levyjen painaminen/kopiointi ja kopiointi. Tarjouksemme: cd-kopiointi (puristus), cd monistaminen (kopiointi), painatus CD/DVD/BD-levyille, myös pienet ja keskisuuret volyymit, digitaalinen UV, offset- ja silkkipainatus, CD/DVD-levyjen monistus ja puristus, levypakkaustuotanto kuten; digipack/digipak, digifile, digisleeve, pahvilompakko/korttilompakko, CD/DVD-kannet, kirjaset, suojukset ja inlayt, kannet vinyylilevyille, valikoiva UV-pinnoite mahdollista myös pienempiä määriä. Valmistamme analogisia äänikasetteja. Voimme monistaa kasettisi, tulostaa tarroja kasettillesi ja huolehtia kasettisi pakkaustulostuksesta. Juuri nyt tarjouksessamme hihat ja pakkaukset luottokorteille, lahjakorteille jne. mukautetulla painatuksella Tulostamme myös paperille - luetteloita, kansioita, lehtisiä, käyntikortteja. Tuotamme myös painettuja pakkauksia ja räätälöityjä painettuja pahvilaatikoita monenlaisille tuotteille - saippua- ja kosmetiikkalaatikot, lahjarasia, tuotelaatikko, postilaatikko, painettu CDB-öljyrasia, paperilahjarasia, hajuvesirasia, pakkauslaatikko, viinilahjarasia, koruja laatikko, kosmetiikkalaatikko, suklaalaatikko, pakkauslaatikko. Pyydä tarjous pahvilaatikosta ja mittatilaustyönä painetusta pahvipakkauksesta, voimme valmistaa tarvitsemasi koon ja tyypin, myös pienellä määrällä. Alhaisimmat hinnat, korkein laatu.

 2. THE BOOKLETS PRINT

  Puola

  Verified by europages badge

  THE BOOKLETS PRINT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla CD-ROM- ja DVD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mainospainatteet - painatus, Catalogs, flyers, books, booklets, CD and DVD printing house, CD / DVD packaging production, Digipack, digifile, cardboard wallet / sleeve / envelope, Vinyls and cardboard wallets for vinyls, USB / Pendive and cardboard packaging for USB. Sen sijainti on Stare Babice, Puola.

 3. OPTI MEDIEN CENTER GESELLSCHAFT FÜR DIGITALEN MEDIENSERVICE MBH

  Saksa

  OPTI MEDIEN CENTER GESELLSCHAFT FÜR DIGITALEN MEDIENSERVICE MBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla CD-ROM- ja DVD-levyt. Sen sijainti on Haar, Saksa.

 4. PRESSAGE.EU

  Belgia

  PRESSAGE.EU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla CD-digitaaliäänilevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, CD-painatus, cd-polttajat, Levyjen prässäys. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 5. BILD + TONTECHNIK STASSWENDER

  Saksa

  BILD + TONTECHNIK STASSWENDER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla CD-ROM- ja DVD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-levyjen monistus, USB-liittimet, Audiovisuaalinen. Sen sijainti on Trostberg, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ERZSCHLAG GBR

  Saksa

  ERZSCHLAG GBR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nauhoitusstudiot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, Ohjelmistojen isännöinti. Sen sijainti on Aue, Saksa.

 2. REPLIQ MEDIA

  Puola

  REPLIQ MEDIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla CD-ROM- ja DVD-levyt. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 3. CRYSTAL TON 2

  Bulgaria

  CRYSTAL TON 2, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla CD-alkuperäistuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 4. PRAXISPRINT GMBH

  Saksa

  PRAXISPRINT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Audiovisuaali - tuotteet ja jakelu, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Audiovisuaali - tuotteet ja jakelu. Sen sijainti on Potsdam, Saksa.

 5. CD-R COPY SERVICE

  Belgia

  CD-R COPY SERVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla CD-ROM- ja DVD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla dvd-kopiointi. Sen sijainti on Berchem, Belgia.

 1. BUSCHFUNK MUSIKVERLAG GMBH

  Saksa

  BUSCHFUNK MUSIKVERLAG GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paperitavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Multimediajulkaisut, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Multimediajulkaisut, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 2. AARTON VERLAG EWALD SCHUMACHER

  Saksa

  AARTON VERLAG EWALD SCHUMACHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperitavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Multimediajulkaisut, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Multimediajulkaisut. Sen sijainti on Öhringen, Saksa.

 1. IKO MASTERING JANKO SADNIK AUDIO SERVICE

  Saksa

  IKO MASTERING JANKO SADNIK AUDIO SERVICE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaiutinlaitteet ja äänijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit. Sen sijainti on Bergisch Gladbach, Saksa.

 2. COMPRESS GMBH

  Saksa

  COMPRESS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietotekniikka - tietojenkäsittelyvälineet, Painanta, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Tietotekniikka - tietojenkäsittelyvälineet, Painanta, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt. Sen sijainti on München, Saksa.

 3. ABERLE-MEDIA GMBH

  Saksa

  ABERLE-MEDIA GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Radio- ja televisiolähetykset - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kotitalouskoneet - suuret, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Kotitalouskoneet - suuret, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu. Sen sijainti on Kaiserslautern, Saksa.

 4. DAS PROFESSIONELLE TONSTUDIO AUS DRESDEN MUSIK, SPRECHER UND WERBUNG

  Saksa

  DAS PROFESSIONELLE TONSTUDIO AUS DRESDEN MUSIK, SPRECHER UND WERBUNG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla CD-ROM- ja DVD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, Mainostoimistot, Video- ja äänimainonta - tuotanto ja toteutus, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, Mainostoimistot, Video- ja äänimainonta - tuotanto ja toteutus. Sen sijainti on Dresden, Saksa.

 5. BERNHARD MARCHAND

  Saksa

  BERNHARD MARCHAND, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaiutinlaitteet ja äänijärjestelmät, Hifi-, televisio- ja videolisätarvikkeet, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Kaiutinlaitteet ja äänijärjestelmät, Hifi-, televisio- ja videolisätarvikkeet, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt. Sen sijainti on Nettersheim, Saksa.

 6. YUSUF TOPCU

  Itävalta

  YUSUF TOPCU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietotekniikka - tietojenkäsittelyvälineet, Painanta, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Tietotekniikka - tietojenkäsittelyvälineet, Painanta, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 7. LIFETIMEFILMS

  Saksa

  LIFETIMEFILMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radio- ja televisiolähetykset - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, Mainostoimistot, Video- ja äänimainonta - tuotanto ja toteutus, CD-ROM- ja DVD-levyt, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, Mainostoimistot, Video- ja äänimainonta - tuotanto ja toteutus. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 8. DMS DISK MEDIA SERVICE GMBH

  Saksa

  DMS DISK MEDIA SERVICE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Painanta, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Painanta, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 1. MEDIASYSTEM CORPORATION

  Saksa

  MEDIASYSTEM CORPORATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Painanta, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Painanta, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu. Sen sijainti on Heimsheim, Saksa.

 2. MICHAEL EUEN

  Saksa

  MICHAEL EUEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, Tietojärjestelmät - neuvonta, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, Tietojärjestelmät - neuvonta. Sen sijainti on Ludwigsburg, Saksa.

 3. HUBERTUS NOGATZ

  Saksa

  HUBERTUS NOGATZ, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paperitavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Multimediajulkaisut, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Multimediajulkaisut, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 4. JENS GOTTSCHALK

  Saksa

  JENS GOTTSCHALK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radio- ja televisiolähetykset - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 5. GREEN HELL RECORDS GMBH & CO. KG

  Saksa

  GREEN HELL RECORDS GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paperitavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatteet, miesten, Vaatteet, naisten, Vaatteet, lasten ja vauvojen, CD-ROM- ja DVD-levyt, Vaatteet, miesten, Vaatteet, naisten, Vaatteet, lasten ja vauvojen, CD-ROM- ja DVD-levyt. Sen sijainti on Münster, Saksa.

 6. FACT+FILM MEDIENPRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Saksa

  FACT+FILM MEDIENPRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radio- ja televisiolähetykset - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, Mainostoimistot, Video- ja äänimainonta - tuotanto ja toteutus, CD-ROM- ja DVD-levyt, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, Mainostoimistot, Video- ja äänimainonta - tuotanto ja toteutus. Sen sijainti on Bremen, Saksa.

 7. EDITION JULIANE KLEIN KG

  Saksa

  EDITION JULIANE KLEIN KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperitavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Multimediajulkaisut, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Multimediajulkaisut, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 8. VIDEO STUDIO TÜNGLER

  Saksa

  VIDEO STUDIO TÜNGLER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radio- ja televisiolähetykset - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat. Sen sijainti on Gera, Saksa.

 9. STUDIO DU FLON

  Sveitsi

  STUDIO DU FLON, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla CD-ROM- ja DVD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat. Sen sijainti on Lausanne, Sveitsi.

 10. ROPÖNUS COMMUNICATIONS / MEDIEN- PRODUKTION UND VERLAG E.K.

  Saksa

  ROPÖNUS COMMUNICATIONS / MEDIEN- PRODUKTION UND VERLAG E.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radio- ja televisiolähetykset - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, Mainostoimistot, Video- ja äänimainonta - tuotanto ja toteutus, CD-ROM- ja DVD-levyt, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, Mainostoimistot, Video- ja äänimainonta - tuotanto ja toteutus. Sen sijainti on Dießen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen