SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Saksa

Factory icon Valmistaja/ Tuottaja

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH
Web icon
10 Tuotteet

Saksa

Europagesin varmentama

Vuonna 1999 Schöpp-Sportboden GmbH toi markkinoille Slide-laadun, ensimmäisen tekstiilisen tennisparketin, jossa on silmukkarakenne ja joka oli ehdoton tuoteinnovaatio markkinoilla. Tämän pintasukupolven vallankumouksellinen etu oli se, että profiloitujen tenniskenkien pelaamiseen tarvittava suurempi rakeiden määrä pysyy paljon paremmin paikoillaan korostuneen silmukkarakenteen ansiosta. Erottuva kumirakenne takaa tasaisen liukukäytöksen, kun pelataan profiloiduilla kengillä! Vuonna 2010 kehitimme edelleen strukturoidun silmukkarakeisen pintamme rakennetta. Uudelle kalanruoturakenteelle Winner on ominaista erityisen karkea rakenne, joka takaa entistäkin kestävämmän, tasaisemman rakeiden jakautumisen ja erittäin hiekkamaiset pallon pomppimisominaisuudet. SCHÖPP® Winner on erittäin korkealaatuinen tuppirakenne, jonka lankamäärä on 1 000 g/m2 ja 256 000 N/m2 ja joka on testattu noin 1 000 Slide- ja Winner-kentällä.

Pyydä tarjous

Saksa

Europagesin varmentama

Erittäin miellyttävien tennispintojemme (pistejousto) ja jousitetun lattian alusrakenteen (pintajousto) yhdistelmä tarjoaa varmasti maksimaalisen voiman vähennyksen! Hallien ylläpitäjät voivat mainostaa, että heidän valitsemansa urheilulattia tarjoaa maksimaalisen nivelsuojan ja voiman vähennyksen! Toisaalta jousitettu lattia kehittää mukavuuttaan vain silloin, kun liikutaan paljon. Pelaajat, jotka liikkuvat vain vähän, eivät siis tunne lisämukavuutta! Jousitetut lattiat ovat pallon pomppimisen (tasaisempi) ja yleisen pelikäyttäytymisen (esim. akustiikka) kannalta makuasia. Yleensä pelaajat tottuvat kuitenkin nopeasti muuttuneisiin peliolosuhteisiin. Tiivis jousitettu lattia voidaan asentaa olemassa olevan tennislattian päällysteen päälle, kunhan pinta on tasainen. Vanhaa lattiapäällystettä ei tarvitse poistaa ja hävittää! Jos pintaa on kunnostettava, liimattu tennislattia voidaan poistaa.

Pyydä tarjous

Saksa

Europagesin varmentama

Klassinen sileä veluurilattia hallitsi suorituskykyyn tähtäävien tennispintojen markkinoita 1990-luvulle asti. Se valmistettiin erityisestä tennislangasta, jonka filamenttien paksuus oli 30-40 dtexiä (kuitujen poikkileikkaus). Tennismailojen jatkokehitys viimeisten 20 vuoden aikana on muuttanut tennispeliä perusteellisesti. Mailojen kehitys on mahdollistanut sen, että harrastepelaajat voivat kiihdyttää palloa huomattavasti. Nykyään tennispinnan on hidastettava palloa enemmän ja annettava sen pomppia korkeammalle. Erittäin nopea klassinen velourpinta on lähes kokonaan kadonnut markkinoilta useimmissa maissa tennispinnoille asetettujen muuttuneiden vaatimusten vuoksi. Toisaalta suoritusorientoituneet tennispelaajat suosivat rakenteetonta ja täyttämätöntä pintaa. Tätä asiakaskuntaa silmällä pitäen Schöppin uusin kehitys on erittäin karkeakuituinen veluurilattia, jonka yksittäisen filamentin paksuus on 200 dtexiä!

Pyydä tarjous

Saksa

Europagesin varmentama

Aiemmin käytetyissä liukupinnoissa oli useita heikkoja kohtia, jotka johtuivat käytetyistä rakeista: Kvartsihiekka on liian kovaa ja tuhoaa alustan hyvin nopeasti, kun taas erilaiset kumirakeet ovat liian pehmeitä ja muodoltaan liian epätasaisia, joten ne puolestaan jauhautuvat suhteellisen nopeasti. Molemmat liukumateriaalit ovat kiistanalaisia niiden tuottaman pölyn vuoksi, ja ne aiheuttavat epämiellyttäviä sivuvaikutuksia, kuten hengitysvaikeuksia, vaatteiden värjäytymistä ja paljon siivoustyötä tennishallissa ja sosiaalitiloissa. Uusi valmistusprosessi on mahdollistanut merkittävän edistyksen: Perfect-Glide-tennisrakeet eivät ole perinteisten rakeiden tapaan jauhettuja kumilohkosta, vaan ne kehrätään kierteiksi ekstruuderin avulla ja leikataan sitten määrämittaan jäähdytyshauteessa. Prosessi mahdollistaa hienojen, pölyttömien ekstruuderilla valmistettavien mikrorakeiden tuottamisen uudessa, optimoidussa linssin muodossa.

Pyydä tarjous

Saksa

Europagesin varmentama

Olemme asentaneet SCHÖPP® Allround -rakenteista veluuria noin 2000 kentälle vuodesta 1994 lähtien. Sillä voidaan pelata sekä Perfect Glide -ekstruuderirakeiden kanssa että ilman niitä, ja sitä suositellaan käytettäväksi juoksumaton tenniskengillä. Monikäyttöisyytensä ja erittäin "rehellisten" pallon pomppimisominaisuuksiensa ansiosta sitä arvostavat yhtä lailla kaikki pelaajaluokat. Vuosina 1994-1998 tätä tuotetta valmistettiin 750 g/m2 . Sittemmin 1 000 g/qm:n kasapaino on osoittautunut hyväksi. Lankapainoa voidaan kuitenkin pyynnöstä nostaa 1 250 tai 1 400 g/m2 :iin. Tämä tekee kankaan pinnasta entistä tiiviimmän ja kestävämmän. Erityisen tärkeää tässä yhteydessä on, että suurempi lankapaino johtaa korkeampaan nukkatiheyteen, joka on jopa 300 000 pimpeliä/ neliömetri, ja vain vähäisessä määrin korkeampaan nukkakorkeuteen, joka vaikuttaisi kielteisesti pallon pomppimiskäyttäytymiseen! Suurempi lankapaino ei missään nimessä korvaa erittäin elastista, täyteaineetonta polymeeripinnoitettamme!

Pyydä tarjous

Saksa

Europagesin varmentama

Polymeeripinnoite - uraauurtava pinnoitustekniikka Tennispohjiemme mukavuusversio tarjoaa maksimaalisen joustavuuden polymeeripinnoitteen ansiosta, jossa on 400 g:n PES-joustava fleece. 2 mm:n paksuinen joustava fleece-kerros tarjoaa lisää pelimukavuutta - kävelet kuin pilvillä! Vuodesta 2011 lähtien käyttämämme elastisen fleece-polymeeripinnoitteen erityispiirre ei kuitenkaan ole edes elastinen fleece, jota olemme tarjonneet mukavuusalustana jo vuodesta 1994 lähtien, vaan vuonna 2011 käyttöön otettu täysin uusi polymeeripinnoiteteknologia.

Pyydä tarjous

Saksa

Europagesin varmentama

Vuodesta 1999 lähtien olemme myös valmistaneet itse pallonsieppausverhot, jotka sopivat täydellisesti kaksivärisen tennispinnan väreihin ja antavat vanhalle tennishallille uuden ilmeen. Pallonsieppausverhot räätälöidään tehtaallamme korkealaatuisesta polyesterikankaasta (paloluokka B1). Verhot ripustetaan teräsvaijeriin koukkujen avulla. Tennishallin kunnostaminen kaksivärisellä tennispinnalla ja pallonsieppausverhoilla räystäiden takaseinissä - ja tarvittaessa harjakattoseinissä - antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa täysin uusia värikonsepteja ja tehdä asiakkaasi tietoisiksi kunnostustoimenpiteistä uuden, huomiota herättävän hallin ulkonäön avulla. Toiminnallisuuden ja hyvän ulkonäön lisäksi palloverhot tarjoavat etuja myös akustiikan ja lämmöneristyksen osalta.

Pyydä tarjous

Saksa

Europagesin varmentama

SCHÖPP®-Champion valmistetaan SCHÖPP®Pro-Bounce -langan tavoin erityisen karkeasta ja kestävästä polyamidilangasta, jonka yksittäisen filamentin paksuus on 200 dtexiä. Suuremman, 6 mm:n nukkakorkeuden ja pienemmän filamenttitiheyden ansiosta pinta on vähemmän aggressiivinen kuin "tekstiilihardcourt". Mukava SCHÖPP® Champion on siksi suunnattu ensisijaisesti amatööri- ja seurapelaajille. Sen pallon pomppiminen on hidasta, hiekkakentän kaltaista. Topspin ja slice pehmentyvät hieman. Erittäin vankan pintarakenteen ansiosta tällä alustalla voidaan pelata myös profiloiduilla tenniskengillä ilman rakeiden käyttöä. Valinnaisen 400 g/m2 Perfect Glide -rakeista koostuvan rakeistäytteen kanssa SCHÖPP® Champion muistuttaa neulottua kuitukangasveluuria. Veluuriset neulahuopalattiapäällysteet, joissa on granulaattitäyte, ovat jo useiden vuosikymmenten ajan osoittaneet toimivuutensa tennisparketin lattianpäällysteenä. Nämä pinnat on valmistettu 100-prosenttisesta polypropeenikuidusta.

Pyydä tarjous

Saksa

Europagesin varmentama

Ralph Schöpp KG oli vuonna 1978 ensimmäinen valmistaja, joka valmisti sileän veluuripinnan sisätenniskenttään - sen jälkeen on asennettu yli 2000 veluurikenttää. Tänä aikana hankkimamme kokemuksen ansiosta pystymme nykyään tarjoamaan sinulle todella täydellisen tuotteen - SCHÖPP®-Classicin. Lankapaino 1000 g/m2 ja nukka-tiheys 244 000 nuppua/m2 takaavat pinnan laadun, jota ei voi enää ylittää urheilutoiminnallisuuden ja kestävyyden suhteen. urheilullinen, nopea pallon pomppiminen comfort-versiossa korkea kumin elastisuus ja hyvä luokitusmukavuus. käyttöiän odote n. 15 vuotta käyttöintensiteetistä riippuen tyylikäs, viihtyisä veluurinen ulkonäkö

Pyydä tarjous

Saksa

Europagesin varmentama

Uuden sukupolven kankaiden taustakangas Kun mattoraaka-aine on tuftattu ja värjätty asiakkaan haluamaan väriin, tennislattia saa tarvittavan nukkauksen sitovuuden ja vakauden takapinnoitteella. Klassisessa lateksipinnoitteessa lankasidonta ja pinnoitus tekstiilipinnoitteella (action back) tehdään erittäin kalkkitäytteisellä lateksidispersiolla. Tämä tekee matosta suhteellisen raskaan ja jäykän. Tässä pinnoitustekniikassa elastisuus tulee ainoastaan lankakerroksesta, joka on myös kulutuskerros. Tämä tarkoittaa sitä, että tenniskentät, joissa on klassinen kudottu selkämys, kovettuvat vuosi vuodelta, erityisesti tärkeimmillä juoksualueilla, jotka ovat suurimman kulutuksen kohteena. Kestävää elastista kerrosta ei ole.

Pyydä tarjous

Domain icon Valmistaja/ Tuottaja

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Am Weidenbroich 3

42897 Remscheid - Saksa

ALV-n:o
Yhteyshenkilö