STL SYSTEMS AG

Sveitsi

Factory icon Valmistaja/ Tuottaja

STL SYSTEMS AG
Web icon
12 Tuotteet

Sveitsi

Yksi MiniFEB (Front End Board) mahdollistaa 3 anturin rinnakkaisen käytön. MiniFEB:ssä on TCP/IP-lähtöprotokolla, ja sitä voidaan käyttää monikanavaisissa järjestelmissä yhdistämällä se kytkimen kanssa. Kaikkien MiniFEB-levyjen virransyöttöön ja synkronointiin voidaan käyttää taustalevyä. Hinnat voivat vaihdella halutun kaapelin pituuden ja käytettävissä olevan virtalähteen mukaan.

Pyydä tarjous

Sveitsi

ODMR (Overrun Deperming and Measurement Range System) on järjestelmä, joka on tarkoitettu ferromagneettisten pinta-alusten ja sukellusveneiden magneettisen signaalin vähentämiseen. Sen avulla voidaan magneettikäsittelyllä hallita alusten pysyvää magneettista allekirjoitusta siten, että alusten magneettinen allekirjoitus minimoidaan. Puhdistustehokkuus riippuu käsiteltävän aluksen luokasta, käytetyn teräksen magneettisesta käyttäytymisestä, rakennusprosessista ja aluksen magneettisesta historiasta sekä toiminta-alueesta sen pystysuuntaisen magneettikentän komponentin suhteen. ODMR:n kentät ovat riittävän suuria, jotta ne mahdollistavat kaikkien vaadittujen operaatioiden tyhjentämisen ja etäisyyden määrittämisen. ODMR voidaan suunnitella kaikenlaisiin pinta-aluksiin ja sukellusveneisiin syrjäytymisestä riippumatta, ja sen enimmäispituus on 250 metriä, ja siinä on oma säteen syvyys.

Pyydä tarjous

Sveitsi

STL tarjoaa maan magneettikenttäsimulaattorin (EMFS), jota voidaan käyttää maan magneettikentän maailmanlaajuiseen simulointiin. Maan magneettikenttäsimulaattorit (EMFS) asennetaan tyypillisesti lahtialueelle tai jokisuistoon sekä keinotekoisiin satamiin. EMFS-järjestelmää käytetään OBDS-järjestelmän (Onboard Degaussing System) kalibrointiin ja merivoimien alusten valmistautumiseen mahdollisiin operaatioihin sekä magneettikentän simulointiin operaatioalueella. Käytettävien antureiden määrä ja tyyppi, anturiryhmä, ohjelmisto ja käämijärjestelmä virtalähteineen suunnitellaan aina asiakkaan erityisvaatimusten mukaisesti. STL voi toimittaa: - Täydellinen anturiryhmä - Tiedonkeruujärjestelmä - Ohjaus- ja arviointiohjelmisto - käämikaapelit ja virtalähteet Hinnat voivat vaihdella kaapelin pituuden, käytettävissä olevan virtalähteen ja tarvittavan magneettikentän mukaan.

Pyydä tarjous

Sveitsi

DX-tyypin analogia-digitaalimuunninsarja on suunniteltu erityisesti suuren dynaamisen alueen ja korkean vakauden vuoksi, minkä ansiosta ne soveltuvat lähes kaikkiin sovelluksiin.Näissä ADC-muuntimissa on sisäiset digitaaliset kalibroinnit, joiden tuloksena on erittäin merkittävä signaalin ulostulo. Tämän digitaalisen signaalinkäsittelyn ansiosta kaikilla signaaleilla on identtinen siirtofunktio, mikä mahdollistaa tietojen erittäin tarkan jälkikäsittelyn. Kohokohdat - Alhainen virrankulutus - Erittäin alhainen kohina, suuri dynaaminen alue ja korkea lineaarisuus. - Digitaalinen lämpötilakompensointi minimoi poikkeamat - Anturin ulostulo digitaalisesti virheenkorjattu skaalauksen ja offsetin suhteen. - Pieni koko ja keveys - Yksi koaksiaalikaapeli virtaa ja dataa varten aiheuttaa minimaalisen magneettisen signaalin.

Pyydä tarjous

Sveitsi

Erittäin herkkä ympärivuorokautinen havainnointi- ja valvontajärjestelmä, joka mahdollistaa optimaalisen reaktioajan kaikkia ei-toivottuja epäsymmetrisiä uhkia vastaan. STL:n satama- ja rannikkosuojajärjestelmän avulla merivoimilla on yleinen kyky havaita tuntemattomia uhkia passiivisen mittauksen avulla hyökkääjän signaaleja. Tarkkailu voidaan suorittaa pinta- ja maanalaisessa valvonnassa. Passiivisen havaitsemisen etuna on, että hyökkääjä ei huomaa olevansa seurannan ja tarkkailun kohteena. Tämä lisää yllätysmomenttia ja on suuri etu merivoimien esikunnalle.Kaikki tämä on mahdollista, kun käytettävissä olevaa huipputeknologiaa käytetään optimaalisesti. Kolmannen sukupolven järjestelmämme perustuu STL:n korkearesoluutioiseen tiedonkeruuseen, erittäin herkkiin esivahvistimiin yhdessä UEP-elektrodien kanssa, erittäin hiljaisiin magneettikenttäantureihin, erittäin tarkkoihin akustisiin antureihin sekä uusimpaan vedenalaiseen ja tietokonetekniikkaan.

Pyydä tarjous

Sveitsi

Paikallaan olevaa alusta käsitellään ja mitataan magneettisella poistoetäisyydellä häkissä. Järjestelmä merivoimien alusten demagnetointia ja sitä seuraavaa magneettista kartoitusta varten häkkityyppiseen kehikkoon asennetulla magneettisella demagnetointi- ja kartoituslaitteistolla, jonka erityispiirteenä on, että alus on paikallaan koko hoitoprosessin ajan, joka on samanlainen kuin Saksan merivoimien maamagneettisimulaattori. Merivoimien alusten käsittely ja magneettinen mittaus yhdistettynä aikaoptimointiin ja pinta-alan säästöön johtavat valikoimaan, jossa yhdistyvät ODMR:n ja HDMR:n edut, kun kaikki järjestelmän osat on asennettu kehikkoon, joka ympäröi alusta, jossa mittaus ja käsittely suoritetaan. Yllä olevassa luonnoksessa on esitetty ODMR-järjestelmä, jossa simulointi- ja purkukäämijärjestelmä on integroitu häkkityyppiseen rakennukseen, joka voidaan asentaa mihin tahansa satamaan tai merivoimien alueelle. Hinnat voivat vaihdella kaapelin pituuden, käytettävissä olevan virtalähteen ja tarvittavan magneettikentän mukaan.

Pyydä tarjous

Sveitsi

Magneettisten ja sähköisten signaalien mittaaminen STL:n ainutlaatuisella 26-bittisellä ADC:llä. Sähkö- ja magneettikenttien mittaamisessa STL:n ainutlaatuinen 26-bittinen ADC on uraauurtava vedenalaisessa järjestelmässä. Käyttöönoton ja talteenoton lisäksi ketjukokoonpanossa, jossa käytetään yhtä ainoaa virran ja tiedonsiirtoon käytettävää kaapelia, käytetään kolmea tai useampaa anturialustaa, jotka ovat täysin yhteydessä tukiasemaan. Ympäristö- ja paineanturit käyttävät erittäin hiljaista eristysesivahvistinta, ja analogisen anturin etupää muodostuu kolmesta parista UEP Carbon -elektrodeja. Digitaalinen osa perustuu 26-bittiseen analogi-digitaalimuunninmalliin, jonka suorituskyky on uudenlainen ja huippuluokkaa. Geometriakompensoitu signaalilähtö digitaalisen signaalinkäsittelyn avulla tuottaa lämpötilan. Ohjelmistokohdistusta varten käytetään kallistusantureita tarkkojen asetusten saavuttamiseksi parilla korkean resoluution sähkökentän vektorikomponentilla.

Pyydä tarjous

Sveitsi

STL:n korkearesoluutioinen jännitemittarijärjestelmä DX 005 / 020 on suunniteltu delta-sigma-muuntimen konseptin mukaisesti tehokkaaseen signaalinlukuun erilaisista antureista, joita käytetään laadunvalvonnassa, tuotannossa, laboratorio- tai kenttäsovelluksissa. Se on suunniteltu tarjoamaan korkea lineaarisuus ja resoluution vakaus kalibrointilaitteelle, jonka järjestelmä pystyy käsittelemään jopa 3000 samanaikaisesti mitattua kanavaa.

Pyydä tarjous

Sveitsi

Järjestelmä merivoimien alusten demagnetointia ja sitä seuraavaa magneettista kartoitusta varten laituriin asennetulla magneettisella demagnetointi- ja kartoituslaitteistolla, jonka erityispiirteenä on, että alus on paikallaan koko käsittelyprosessin ajan. Merivoimien alusten käsittely ja magneettinen mittaus yhdistettynä alhaisiin kustannuksiin ja aluetaloudellisuuteen johtavat valikoimaan, jossa yhdistyvät ODMR:n ja CDMR:n edut ja jossa kaikki järjestelmän yksiköt asennetaan pystysuoraan matalalla sijaitsevalle magneettiselle laiturille tai laiturille. STL on kehittänyt tästä ideasta Half-Space Deperming Range (HDMR) -järjestelmän, joka tarjoaa laivaston aluksille kustannus- ja aikatehokkaita puhdistus- ja mittausprosesseja optimaalisella hyöty-kustannus-suhteella. Yllä olevassa luonnoksessa on esitetty HDMR-järjestelmä, jossa yhdistyvät simulointi- ja tyhjennyskelajärjestelmä, joka on integroitu olemassa olevaan laituriin.

Pyydä tarjous

Sveitsi

DM-sarjan digitaaliset magnetometrit perustuvat STL:n vertaansa vailla olevaan korkean resoluution ADC-tekniikkaan, jossa on 32 bitin resoluutio ja 26 bitin dynaaminen alue. Magneettimittareissa käytetään magneettisena herkkänä elementtinä fluxgateja, ja niissä on integroitu DXS. Digitaalisen signaalinkäsittelyn ansiosta magnetometrit ovat lähes ihanteellisia antureita, joiden geometria- ja lämpötilavirheet on korjattu digitaalisesti. DM-sarja tarjoaa jopa 1 mT:n mittausalueen, ja erittäin tarkka digitointi tapahtuu välittömästi anturin ulostulon jälkeen. Kaikki magnetometrit mittaavat kolme ortogonaalista kenttäkomponenttia enintään 10 kHz:n näytteenottotaajuudella, ja niiden ominaiskohina on erittäin alhainen: 60 pT/√Hz @ 1 Hz - 6 pT/√Hz @ 1 Hz. Ohjelmisto tarjoaa myös kokonaiskentän ylimääräisenä virtuaalisena kanavana. Tyypilliset virhelähteet, kuten akselivirheet, skaalaus-, offset- ja vaihevirheet, eliminoidaan mahdollisimman pitkälle digitaalisen signaalinkäsittelystrategian ansiosta.

Pyydä tarjous

Domain icon Valmistaja/ Tuottaja

STL SYSTEMS AG

Hauptstrasse 137E

8274 Tägerwilen - Sveitsi

Yhteyshenkilö
Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

  • Vain relevantit palveluntarjoajat
  • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
  • 100% ilmainen