TORRO SP. Z O.O. - high quality services for the preparation of printing and binding work

Puola

Factory icon Valmistaja/ Tuottaja

TORRO SP. Z O.O.
Web icon
13 Tuotteet

Puola

Europagesin varmentama

Suuri osa tuotannostamme koostuu pahvisista pakkauksista, jotka on metalloitu hopea-, kulta- ja sateenkaarifoliolla. Monivuotinen kokemuksemme monimutkaisimpien ja erilaisten hienostuneiden töiden toteuttamisesta puolalaisille ja ulkomaisille asiakkaille takaa sinulle täydellisesti valmistetun pakkauksen. Painamme PAKKAUKSIA monilla erilaisilla koristuksilla: niihin kuuluvat UV-hybridilakat, helmiäislakat, raskaslakat, lakat, joissa on hiukkasia, kuten kiillettä tai rautaa, lakat, jotka luovat 3D-efektin (kohokuvioinnin), ja kuperat lakat, jotka antavat meille mahdollisuuden luoda aistinvaraisia pakkauksia.

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

Kuvaus Olemme PET-, PVC- ja PP-muovipakkausten valmistaja. Pakkauksillemme on ominaista materiaalin mahdollisimman suuri läpinäkyvyys, jotta asiakas voi tarkastella pakattua tuotetta yksityiskohtaisesti. Lisäksi käyttämämme ”pehmeät rypyt”, PUR-liimaus ja automaattiset pohjat mahdollistavat pakkausten helpon ja nopean valmistelun tuotteiden käärimistä varten.

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

Matot ja pöytätyynyt ovat yleisimpiä: Läpinäkyvä PVC 0,3 mm, painettu 4+0 ja hitsattu mikrokumin kanssa, mutta mahdollinen on myös valkoinen PVC, joka on metallisoitu hopeafoliolla toiselta puolelta, tai pahvi 250g, joka on metallisoitu hopeafoliolla. Aluskatteeseen on mahdollista kiinnittää lohkossa oleva muistikirja tai tilata aluskate, jossa on PVC-saranoilla varustettu läppä, jonka alla on peräkkäisten kuukausien suunnittelukortteja tai kalentereita, jotka on painettu offset-painatuksella ja kiinnitetty aluskatteeseen. KORISTUKSET: Kansi - Hybridilakkaus, UV-lakkaus, UV-selektiivilakkaus, pyöristetyt kulmat.

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

Mainoskansiot ovat mainoskampanjoiden välttämätön lisä ja helpottavat myytävien tuotteiden esittelyä. Yrityksemme painattamat kansiot ovat aina korkealaatuisia. Niitä tarjotaan lisäksi erilaisilla, suoraan linjapainokoneella tehdyillä hienosäädöillä, kuten - hybridilakat / drip-off/ - UV-selektiiviset lakat - uv-kuperat lakat - painaminen metalloidulle kartongille metallifolioilla

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

Kalenterit ovat monipuolisuutensa ja käytännöllisyytensä ansiosta täydellisiä tuote- ja mainosvälineitä. Ne ovat täydellinen näyteikkuna yrityksellesi. Tarjouksestamme löydät: - kolmiosaiset kalenterit - pyramidikalenterit - julistekalenterit - suunnittelijat - hiirimattokalenterit - magneettikalenterit.

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

Kuvaus Ulkona käytettävät tarrat, jotka on painettu asianmukaisilla maaleilla, jotta ne eivät värjäydy nopeasti auringonvalolle altistuessaan Tarrat, jotka ovat kiinnitettävissä ja irrotettavissa uudelleen ilman, että tulostuslaatu tai itseliimautuvat ominaisuudet heikkenevät - F-tikkutyyppiset tarrat, joissa on erilaisia liimoja: - Duro (pysyvä yleisliima) - Non perm (kevyt liimaus) - Extra duro (vaikeille alustoille ja epäsuotuisiin olosuhteisiin) - Kanavaliimojen ja myös liimattomien materiaalien kanssa sileille lasipinnoille.

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

Sähköstaattinen - on ympäristöystävällinen materiaali / polypropeenikalvo - biohajoava / käytetään mainosvälineenä rakennusten sisällä. Erityispiirteenä on liiman puuttuminen ja sen korvaaminen sähköstaattisilla varauksilla, joiden ansiosta se kiinnittyy automaattisesti esimerkiksi lasiin, betoniin, puuhun, pleksilasiin, seiniin ja metalliin. Sähköstaattiset tarrat ovat tällä hetkellä yksi yleisimmin käytetyistä materiaaleista mainosvälineenä. Näkvyyys metallissa Näkyvyys puussa Näkyvyys kivessä Näkyvyys seinässä Näkyvyys lasissa Vasemmalla luettava

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

VALMISTAMME KOSMETIIKKA-, TUOTE- JA MUOVIPAKKAUKSIA. Painamme Uv- ja HuV-offset-tekniikalla 6-värikoneilla, joissa on kaksi lakkaustornia, minkä ansiosta voimme tarjota korkealaatuisia tuotteita. WATERLESS /vesitön/ painatus toimii, kuten nimestä voi päätellä, innovatiivisen tekniikan soveltamisen ansiosta ilman kostutusaineiden, kuten veden ja IPA:n /isopropyylialkoholin/, käyttöä. ”Valkoinen värimme on aina valkoinen” – tämä on erityisen tärkeää painettaessa metalloidulle kartongille ja läpinäkyvälle PET-muoville. Koristelemme pakkaukset yhdellä kertaa koneen läpi hybridi- / tiputus- / helmiäislakoilla ja Touch & Feel -erikoisefektilakoilla. PAKKAUKSESI ON AINA VIRHEETÖN. Painokoneemme on varustettu tarkastusjärjestelmillä, jotka takaavat automaattisen väri- ja tekstinvalvonnan / myös kyrillisillä ja arabialaisilla kielillä

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

Erittäin käytännöllinen lyhyiden tietojen kirjaamiseen. Usein asiakkaalle annetaan kortti, jossa on tietoja – yksittäisellä mainospainatuksella varustettu lehtiö on loistava tilaisuus mainostaa yritystäsi. Suuremmat muistikirjat (A4-kokoiset), joita käytetään usein kokousblokkeina, joihin tehdään laajempia muistiinpanoja kokouksissa, koulutustilaisuuksissa, konferensseissa jne. Erilaisia paperilehtiöitö. Liimatut lehtiöt. Laatikkoon asetetut kortit. Kanteen liimattu lehtiö. Curly Block, Hardbound Slanted Block. Kovakantinen muistikirja. Tuoksulehtiö. Post-it-lehtiö.

Pyydä tarjous

Puola

Europagesin varmentama

Epätavalliset tarjouskansiot herättävät varmasti huomiota ja yhdistävät yrityksen epätavalliseen mainontatapaan. Kansiot sopivat mainiosti yrityksen konferensseihin tai messuilla ilmaiseksi annettavaksi. Tehokas tapa mainostaa yritystäsi. Tarjouskansiot ovat erittäin tehokas mainosväline. Ne sopivat erinomaisesti yrityksen mainostamiseen ja tapahtumiin, kuten koulutukseen tai konferensseihin. Tarjoamme kansioiden painatusta kahdessa eri muodossa: selkämyksellä tai ilman selkämystä. Kansiot voivat olla mattapintaisia, kiiltäviä, kosketuspehmeitä, naarmuuntumattomia, UV-lakattuja, hybridilakattuja jne. Niissä on taskut asiakirjoille ja tilaa käyntikorteille tai kalentereille. Valmistamme erityyppisiä kansioita, jotka on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten pahvista tai PVC:stä. Yksi- tai monitaskuiset

Pyydä tarjous

Domain icon Valmistaja/ Tuottaja

TORRO SP. Z O.O.

Sokołowska 24 A

05-090 Puchały K/janek - Puola

Yhteyshenkilö