• Europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • mainosjulkaisu - suunnittelu ja tuotanto

Tulokset hakusanalle

Mainosjulkaisu - suunnittelu ja tuotanto - Tuonti ja vienti

Puola

Verified by Europages badge

Yrityskansiot, joiden selkä on eripaksuinen, kääritty mattapintaiseen tai kiiltävään kalvoon. Painettu pahville tai liidulle. Voidaan UV-lakalla. Meillä on valikoima valmiita muotteja, joita voit käyttää omaan projektiisi. On mahdollista tehdä epätyypillinen salkku asiakkaan pyynnöstä.

Suomi

Yrityksesi tarvitsee brändin. Se erottaa sinut kilpailijoistasi, kun ihmiset tekevät ensimmäistä ostopäätöstä. Brändin rakentamisen tehtävä on kasvattaa myyntiä nyt ja tulevaisuudessa. Brändi viestii yrityksesi arvoja yhtä lailla sisäisesti yrityksen työntekijöille, kuin ulospäin nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille. Brändin kautta täytyy kyetä ilmaisemaan yrityksen syvin olemus – miksi olet olemassa, mitä edustat, miten teet businesta ja mitä hyötyä siitä on ihmisille. Brändin rakentaminen on yksi tärkeimmistä markkinoinnin keinoista. Se on se syy, miksi sinulta ostetaan. Tuotteiden ja palveluiden samankaltaistuessa vahva brändi on yrityksen ehdoton kilpailuetu. Hieno brändi yhdistää suunnittelun ja sanoman herättämään tunteita kohti visiotasi. Prosessissa tarkastelemme nykyistä ja tulevaa tilaa ymmärtääksemme, mikä motivoi asiakkaat ja työntekijät. Rakennamme brändisi yritysilmeen suunnittelusta aina toteutukseen asti.

Suomi

Logon suunnittelu kiteyttää kantavan idean kuvallisesti. Logosuunnittelu on ensimmäinen askel yrityksen brändäykseen ja siksi yrityksen kannalta hyvinkin tärkeä graafinen elementti. Logon avulla yrityksesi/tuotteesi tunnistetaan kaikkialla, oli se sitten internetissä, printissä tai tuotteessa. Logo luo ensivaikutelman yrityksestäsi. Yrityksen tunnus tai logo näkyy yleensä kaikessa organisaation viestinnässä, se on kaiken ulospäin näkyvän kivijalka. Yritys ilman logoa ei juurikaan ole uskottava, vaan lähinnä kasvoton ja vaikeasti lähestyttävä kaupallisessa mielessä. Jos aloitetaan puhtaalta pöydältä ja tavoitteena on laadukas logo, joka kestää aikaa ja vahvistaa yrityksen brändiä, pitää yritykseenne tutustua paremmin. Logon suunnittelu kestää yleensä muutamasta päivästä pariin viikkoon. Saat valmiin logosi aina tuotantovalmiina tiedostoina, joiden avulla se voidaan painaa mille tahansa pinnalle ja kuinka suurena tahansa.

Suomi

Graafinen suunnittelu on kuvallista viestintää eli se antaa ulkoasun viestille. Olemme suunnitelleet laadukasta grafiikkaa vuodesta 1999 ja tarjoamme täyden valikoiman graafista suunnittelua. Graafisen suunnittelijan tehtävä on auttaa katsojaa ymmärtämään haluttu viesti mahdollisimman hyvin ja helposti. Laadukas visuaalinen toteutus on tehokkaan mainonnan kulmakivi. Paketoimme viestisi raikkaaksi, kilpailijoista erottuvaksi kokonaisuudeksi, sopivaksi mihin markkinoinnin välineeseen tahansa. Suunnittelemme kokonaisia konsepteja yrityksille, jotka tarvitsevat markkinointimateriaalia oman toimintansa edistämiseksi. Toteutamme usein yritysilmeitä uusille yrityksille ja uudistusta hakeville yrityksille. Tyypillisesti asiakkaanamme on myös suuremmat yritykset tai yritykset, joilla on jo olemassaoleva ilme, mutta on tarve saada visuaalista materiaalia myynnin ja markkinoinnin tueksi. Hoidamme kaiken suunnittelusta valmiisiin tuotteisiin.

Saksa

Tarjota parempaa laatua palvelua mukaisesti UEFA standardien kanssa erityistä suunnittelua AVA LED tuotteet urheilukenttien ... käyttötilanteet: Outdoor Stadium Led informaationäkymässä sisästadion Led informaationäkymässä Mekaaninen / kokoonpano ominaisuudet: Kevyt ansiosta valettu alumiini-magnesium runko muotoilu Mökki on edistyksellinen Säästä työvoimakustannuksia turvalukitusjärjestelmällä, signaali- ja virtaliitännällä Ohjaamo seisoo pystyssä ja luokiteltu maahan jalan, 4 kappaleen nopean tuulettimen jäähdytyksen , pienemmän virrankulutuksen, kuvan laaja katselukulma Selkeä kuva Camera Advanced High -toiminnolla Virkistystaajuus, edistynyt korkean kirkkauden tekniikka, 14- / 16- / 18-bittinen harmaasävy (4x markkinoiden keskiarvoa korkeampi) "Käytetyt kuvat ovat edustavia. Ava Led pidättää oikeuden muuttaa teknisiä tietoja"

Saksa

Tarjoa laadukkaampaa palvelua UEFA-standardien mukaisesti ja erityisiä AVA LED -tuotteita stadionille ... Käyttöalueet: Outdoor Stadium Led Billboard Indoor Stadium Led Billboard Mekaaniset / kokoonpano-ominaisuudet: Kevyt painevaletun alumiini-magnesium-kehysrakenteen ansiosta, Kestävä ja pehmeä naamio sen näytön pinta on iskuja ja ehkäisee vammojen urheilijoille Cabin kehittyneen lukituslaitteisto, Signal ja liitännät ja tallenna työvoimakustannusten ohjaamon pystyssä ja arvostellaan kentällä ansiosta jalka, 4 kpl Fast Fan Jäähdytys pienempi virrankulutus, Image Wide katselukulma Selkeä kuva kameralla Edistynyt korkea virkistystaajuus, edistynyt korkean kirkkauden tekniikka, 14 bitin / 16 bitin / 18 bitin harmaasävy (4x markkinoiden keskiarvoa korkeampi) "Käytetyt kuvat ovat edustavia. Ava Led pidättää oikeuden muuttaa teknisiä tietoja"

Myyttekö tai valmistatteko samanlaisia tuotteita?

Kirjaudu EUROPAGES-palveluun ja anna muiden löytää tuotteenne

Lisää yritykseni
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Mainosjulkaisu - suunnittelu ja tuotanto - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

6 Tuotteet