• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • öljy - poraus ja louhinta

Tulokset hakusanalle

Öljy - poraus ja louhinta - Tuonti ja vienti

 1. RUCATHO B.V.

  Hollanti

  Verified by europages badge

  RuCaTho B.V. is an International manufacturer of 100% Refined Cooking Oil around the world. We are a proud player in manufacturing/supplying the food industry. Our main products are : - Refined Sunflower - Refined Corn Oil - Wheat, Barley - Yellow Corn - Sunflower seeds - Lentils. The company is located in the Netherlands. We have built up experience over the years in manufacturing Refined sunflower oil, Refined corn oil as well as trading in grains and cereals over the world. RuCaTho B.V. can be characterized by it’s flexibility, pragmatism and quick response to changing market conditions. We offer best possible solutions for our client’s logistical needs and quality demands. We firmly believe that we can build and maintain a strong relationship with each client by continually ensuring strict measures in quality control, offering competitive prices and professional services. Through years of experience, our team of traders have had a great understanding of the workings of the international food commodity market. Combined with our dedication and professionalism this makes us the first option as your global manufacturer and exporter. Don't hesitate to contact us for more information !

 2. GUILIN STAR DIAMOND SUPERHARD MATERIAL CO., LTD

  Kiina

  GUILIN STAR DIAMOND SUPERHARD MATERIAL CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Poraus - konetyökalut, poraus luonnonkaasun talteenottamiseksi, Timanttiporakoneet. Sen sijainti on Guangxi, Kiina.

 3. MASSA PETROLEUM

  Turkki

  MASSA PETROLEUM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kemikaalit, Kemiallinen suodatus, veden, kairaus, Timanttiporakoneet. Sen sijainti on Eyüsultan, Turkki.

 4. MERITAUTOMOTIVE@GMAIL.COM

  Turkki

  MERITAUTOMOTIVE@GMAIL.COM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. MARKET RESEARCH REPORT

  Saksa

  MARKET RESEARCH REPORT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Mönchengladbach, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GROUPE CVA

  Ranska

  GROUPE CVA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainvälinen rekrytointitoimisto päteviä työntekijöitä varten. Sen sijainti on Bayonne, Ranska.

 2. ENERGAA

  Turkki

  ENERGAA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla biokaasuenergianeuvonta, vesivoimalaitosten rakennus, Neuvontaa uusiutuvista energiamuodoista, laitteet ja työvälineet öljyjohtoja varten. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE

  Ranska

  GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laitteet ja varusteet öljynjalostamoja varten, öljynjalostus, öljylogistiikka. Sen sijainti on Aix En Provence Cedex 3, Ranska.

 4. STRUK ALTA INGENIERIA

  Meksiko

  STRUK ALTA INGENIERIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Juarez, Meksiko.

 5. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD.

  Yhdysvallat

  SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Houston, Yhdysvallat.

 1. MERLIN ERD LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MERLIN ERD LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Perth, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS

  Ranska

  INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valvonta-, testi- ja analyysilaboratoriot ja -tutkimukset, kemikaalit öljyn- ja maakaasuntuotantoa varten. Sen sijainti on Le Plessis Robinson, Ranska.

 1. GINDUSTREZ TRADING INC

  Kanada

  GINDUSTREZ TRADING INC, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Energia ja raaka-aineet - teollisuuden palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljy - poraus ja louhinta, Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Calgary, Kanada.

 2. BIOSHELL

  Turkki

  BIOSHELL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla öljyporat, tarvikkeet öljy-, hiili- ja maakaasuteollisuutta varten. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. ARIA SANAT SAZEH BARSAVA CO.

  Iran

  ARIA SANAT SAZEH BARSAVA CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Mashhad, Iran.

 4. SOCIÉTÉ PÉTROLIÈRE SEREPT

  Tunisia

  SOCIÉTÉ PÉTROLIÈRE SEREPT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Tunis, Tunisia.

 5. LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL

  Ranska

  LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Voiteluaineet, teollisuuden, Voiteluaine, Voiteluaineet, teollisuuden, voiteluaineet, moottoriöljyt. Sen sijainti on Belleville-Sur-Vie, Ranska.

 6. TTS ENERGY

  Norja

  TTS ENERGY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla offhsore-öljynporauslauttojen rakentaminen. Sen sijainti on Kristiansand, Norja.

 7. GONGYI ANBO CERAMIC CO.,LTD

  Kiina

  GONGYI ANBO CERAMIC CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Gongyi, Kiina.

 8. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ukraina

  FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljy - poraus ja louhinta, Öljysäiliöt, Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Odessa, Ukraina.

 1. PAQELL

  Hollanti

  PAQELL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Balk, Hollanti.

 2. SINOBOOM PETROLEUM EQUIPMENT CO., LTD

  Kiina

  SINOBOOM PETROLEUM EQUIPMENT CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Jinan, Kiina.

 3. HENAN XINXIANG NO.7 CHEMICAL CO., LTD

  Kiina

  HENAN XINXIANG NO.7 CHEMICAL CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Xinxiang, Kiina.

 4. BAOSHIDA HOLDING GROUP CO., LTD.

  Kiina

  BAOSHIDA HOLDING GROUP CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Jinan, Kiina.

 5. FENGYANG PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD

  Kiina

  FENGYANG PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Xi'an, Kiina.

 6. IRAQI DRILLING COMPANY

  Iraq

  IRAQI DRILLING COMPANY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Baghdad, Iraq.

 7. LUOYANG MAIDE CERAMICS(PROPPANT) CO.,LTD.

  Kiina

  LUOYANG MAIDE CERAMICS(PROPPANT) CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Luoyang, Kiina.

 8. INDUSTRIAL VOX ANALYZER CA

  Venezuela

  INDUSTRIAL VOX ANALYZER CA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on San Antonio De Los Altos, Venezuela.

 9. BEIJING TRIPOD INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  Kiina

  BEIJING TRIPOD INTERNATIONAL TRADE CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Beijing, Kiina.

 10. R&L INTERNATIONAL(SHANGHAI) CO.,LTD

  Kiina

  R&L INTERNATIONAL(SHANGHAI) CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy - poraus ja louhinta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hankausjauheiden valmistus. Sen sijainti on Shanghai, Kiina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Öljy - poraus ja louhinta - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

1 109 Yritykset