• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • öljy- ja kumitetut kankaat

Tulokset hakusanalle

Öljy- ja kumitetut kankaat - Tuonti ja vienti

 1. IL TELONE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  IL TELONE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kankaat, pinnoitetut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljy- ja kumitetut kankaat, suojapeitteiden korjaus, suojapeitteet, Öljy- ja kumitetut kankaat, repeämättömät vahvistetut suojapeitteet. Sen sijainti on Brescia, Italia.

 2. ROBERTPLAST SRL

  Italia

  ROBERTPLAST SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kumi ja muovi - työstäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljy- ja kumitetut kankaat, muoviset kotitaloustuotteet, kynnysmatto, matot, Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Caselle Torinese, Italia.

 3. FONT LY

  Ranska

  FONT LY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy- ja kumitetut kankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vahakankaat, pöytäliina, matot. Sen sijainti on Caluire-Et-Cuire, Ranska.

 4. REX DECO KFT.

  Unkari

  REX DECO KFT., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljy- ja kumitetut kankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla seinäpaperit, muovipöytäliinat, akryyliastia, liimakalvot. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 5. WEIFANG XINLU LIGHT INDUSTRIAL PRODUCTS AND TEXTILES CO LTD

  Kiina

  WEIFANG XINLU LIGHT INDUSTRIAL PRODUCTS AND TEXTILES CO LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on weifang, Kiina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. G. FAR LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  G. FAR LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kankaat, pinnoitetut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljy- ja kumitetut kankaat, hotellien vuodevaatteet, Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Leighton Buzzard, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. HOCHAN NONWOVEN CO., LTD

  Kiina

  HOCHAN NONWOVEN CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 3. LS TARPS CO.,LTD

  Kiina

  LS TARPS CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on 223830, Kiina.

 4. LEDERPLAST FINTE PELLI S.P.A.

  Italia

  LEDERPLAST FINTE PELLI S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kankaat, pinnoitetut, Öljy- ja kumitetut kankaat, Kankaat, pinnoitetut, Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Pessinetto, Italia.

 5. SHANDONG TIANHENG CHEMICAL FIBER CO,,LTD

  Kiina

  SHANDONG TIANHENG CHEMICAL FIBER CO,,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Zhucheng, Kiina.

 1. TESSILPLASTICA S.R.L.

  Italia

  TESSILPLASTICA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kankaat, pinnoitetut, Öljy- ja kumitetut kankaat, Kankaat, pinnoitetut, Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Rescaldina, Italia.

 2. JIA YU INDUSTRIAL CO., LTD

  Taiwan

  JIA YU INDUSTRIAL CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Taichung, Taiwan.

 1. F.A.S. S.R.L.

  Italia

  F.A.S. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kankaat, pinnoitetut, Öljy- ja kumitetut kankaat, Kankaat, pinnoitetut, Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Ponte Lambro, Italia.

 2. HANGZHOU CHANGXIN CO., LTD-TEXTILES MANUFACTORY

  Kiina

  HANGZHOU CHANGXIN CO., LTD-TEXTILES MANUFACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy- ja kumitetut kankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hartiahuivit. Sen sijainti on Hangzhou, Kiina.

 3. NOVURANIA S.P.A.

  Italia

  NOVURANIA S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kankaat, pinnoitetut, Öljy- ja kumitetut kankaat, Kankaat, pinnoitetut, Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Tione Di Trento, Italia.

 4. TESSILMARE S.R.L.

  Italia

  TESSILMARE S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kankaat, pinnoitetut, Öljy- ja kumitetut kankaat, Kankaat, pinnoitetut, Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Sirtori, Italia.

 5. LEADING

  Kanada

  LEADING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Miss, Kanada.

 6. TACONIC INTERNATIONAL LTD

  Irlanti

  TACONIC INTERNATIONAL LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kankaat, pinnoitetut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljy- ja kumitetut kankaat, Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Mullingar, Irlanti.

 7. SHANGHAI SHENDA KOBOND NEW MATERIALS CO., LTD

  Kiina

  SHANGHAI SHENDA KOBOND NEW MATERIALS CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy- ja kumitetut kankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vahvistettu suojapeite, pvc-kuljetushihnat. Sen sijainti on Shanghai, Kiina.

 8. SUPERIDE LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SUPERIDE LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kankaat, pinnoitetut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljy- ja kumitetut kankaat, Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Oldham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. SHANGHAI QIANWEI INTERLINING FACTORY

  Kiina

  SHANGHAI QIANWEI INTERLINING FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Shanghai, Kiina.

 2. WINTOP HOUSE HOLDINGS LIMITED

  Kiina

  WINTOP HOUSE HOLDINGS LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Guangzhou, Kiina.

 3. POLSER SEFAF ÖRTÜLER SAN. VE TIC. AS

  Turkki

  POLSER SEFAF ÖRTÜLER SAN. VE TIC. AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kankaat, pinnoitetut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljy- ja kumitetut kankaat, Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 4. BELSTAFF JACKE BILLIG

  Saksa

  BELSTAFF JACKE BILLIG, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 5. CEDAR WINTEX BLOSSOM LTD.

  Taiwan

  CEDAR WINTEX BLOSSOM LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on New Taipei City,, Taiwan.

 6. SALAH EL DIEN

  Egypti

  SALAH EL DIEN, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Öljy- ja kumitetut kankaat. Sen sijainti on DMAITTA, Egypti.

 7. GOMMATEK S.R.L.

  Italia

 8. IGEA - PLAST DI CARUGO RAFFAELE & C. - S.A.S.

  Italia

 9. DELTA - PREG UNINOMINALE S.P.A.

  Italia

 10. TRELLEBORG ENGINEERED SYSTEMS ITALY S.P.A.

  Italia

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen