• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • öljykasvit

Tulokset hakusanalle

Öljykasvit - Tuonti ja vienti

 1. HUBCYCLE

  Ranska

  Verified by europages badge
 2. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  The Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” became one of Top-3 agricultural companies in Western Ukraine in 24 years of its existence. The total area of fertile land cultivated by Agroprodservice is about 45, 000 hectares. We grow corn, winter wheat and barley, sunflower, soy, spring barley and wheat, rapeseed, peas and sugar beet. The total number of cattle is more than 3, 000 heads. of simultaneous maintenance, the annual production volume will be 1, 255 tons of beef meat. The experience of companies with European and world names is widely implemented, which contributes to the effective growth of yield and quality of grain of cereals and legumes, as well as of sugar beet root crops. The Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” company realizes the importance of preservation of the environment, that’s why one of the main company principles is “do not harm”. The company takes care of the environment and supports ecological programs staying devoted to our mission.

 3. CROPFUL S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  Verified by europages badge

  CROPFUL S.R.O., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sinappi, korianteri, hirssinsiemenet, pellavansiemenet, auringonkukansiemenet, soija, Kumina, Herneet, luomusiemenet. Sen sijainti on Chlum u Třeboně, Tsekin tasavalta.

 4. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Ranska

  Verified by europages badge

  VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuivatut hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljykasvit, Dieetti- ja luomuruoat, Reilu kauppa, Kaakao ja suklaa, Hedelmät, kuivatut, Öljykasvit, siemenet, hedelmien ja vihannesten tukkumyynjä, Dieetti- ja luomuruoat. Sen sijainti on Montenay, Ranska.

 5. TRUST AGRO LTD.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  TRUST AGRO LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Coriander Seeds, Auringonkukat, Jalostettu auringonkukkaöljy, pakatut auringonkukansiemenet, korianteri, Sunflower pellets, Coriander pellets, Coriander powder, Coriander SPLIT. Sen sijainti on Targovishte, Bulgaria.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Ranska

  Verified by europages badge

  HILAIRE AGRI-SERVICES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Palkokasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljykasvit, Kasviöljy, Jalostamattomat kasviöljyt, Maataloustuotanto, kasviperäiset elintarvikeöljyt, puolisakeat polttoöljyt, rapsinsiemenet, auringonkukkaöljyt, linssit. Sen sijainti on Vregny, Ranska.

 2. GTMD SARL

  Mali

  Verified by europages badge

  GTMD SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla LUOMUMAANVILJELY. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljykasvit, Shea butter, Shea nuts, Hiili, Organic charcoal, Unprocessed Shea butter, Shea butter-based products, Öljykasvinviljely, Öljykasvit. Sen sijainti on Bamako, Mali.

 3. AMARANTH PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Saksa

  AMARANTH PRODUKTE GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Argaaniöljy. Sen sijainti on Dillenburg, Saksa.

 4. IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG

  Saksa

  IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viljakasvit, Mausteet, Palkoviljat, Viljakasvit, Mausteet, durra, Palkoviljat. Sen sijainti on Remagen, Saksa.

 5. TURKEY DALAL

  Turkki

  TURKEY DALAL, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. AGROCHIMINVEST, LLC

  Venäjä

  AGROCHIMINVEST, LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mausteet, Pellava - kasvit, Öljykasvit, Dieetti- ja luomuruoat, Mausteet, Pellava - kasvit, Öljykasvit, Dieetti- ja luomuruoat. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 2. GREENAGROTECH

  Ukraina

  GREENAGROTECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Sen sijainti on Kiew, Ukraina.

 1. TORGOPTYUG LLC

  Venäjä

  TORGOPTYUG LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoka - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalous - tuonti ja vienti, Vilja nauta- ja siipikarjalle, Öljykasvit, Maataloustuotanto, Maatalous - tuonti ja vienti, Vilja nauta- ja siipikarjalle, Öljykasvit, Maataloustuotanto. Sen sijainti on Novorossiysk, Venäjä.

 2. TOMA IMPEX

  Ranska

  TOMA IMPEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla auringonkukkaöljyt. Sen sijainti on Domont, Ranska.

 3. MTK LTD

  Venäjä

  MTK LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Palkokasvit, Maataloustuotanto, Viljakasvit, Palkokasvit, Maataloustuotanto, Viljakasvit, Öljykasvinviljely. Sen sijainti on Saratov, Venäjä.

 4. IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ

  Eesti

  IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ruoka - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, Öljykasvit, Meijerituotteet, Kasviöljy, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, Öljykasvit, Meijerituotteet, Kasviöljy. Sen sijainti on Tallinn, Eesti.

 5. BEITY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BEITY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vehnäjauhot, 0-tyypin vehnäjauhot. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. PURGRANA INH. MAXIM BORODIN

  Saksa

  PURGRANA INH. MAXIM BORODIN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pellavansiemenet. Sen sijainti on Oedheim, Saksa.

 7. TENUTA ZIMARINO MASSERIA DON VINCENZO

  Italia

  TENUTA ZIMARINO MASSERIA DON VINCENZO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luonnonmukainen ekstraneitsytoliiviöljy, ekstraneitsytoliiviöljy. Sen sijainti on Vasto, Italia.

 8. SEJUM EUROPE

  Ranska

  SEJUM EUROPE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Sen sijainti on Puteaux, Ranska.

 1. RM & INVEST

  Ranska

  RM & INVEST, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kovavehnä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljykasvit, Öljykasvit, pellavansiemenet, polttopuut ja kivihiili, polttoainehiili. Sen sijainti on Le Mesnil Le Roi, Ranska.

 2. MPL AGRO

  Ukraina

  MPL AGRO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sinapit, tattari, pakatut auringonkukansiemenet. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 3. AGROPODNIK A.S TRNAVA

  Slovakia

  AGROPODNIK A.S TRNAVA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lannoitteet ja maanparannusaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Luonnonmukaiset lannoitteet, Öljykasvit, Luonnonmukaiset lannoitteet, rapsinsiemenet, vilja, Öljykasvit. Sen sijainti on Trnava, Slovakia.

 4. PLANTUREUX & ASSOCIES

  Ranska

  PLANTUREUX & ASSOCIES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Sen sijainti on Noisy Le Grand, Ranska.

 5. NAVSCAPE INTERMED SRL

  Romania

  NAVSCAPE INTERMED SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemialliset lannoitteet, Öljykasvit, Kemialliset lannoitteet, Öljykasvit. Sen sijainti on Galati, Romania.

 6. KOLYAR

  Ukraina

  KOLYAR, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viljakasvit, Viljakasvit, sinappi. Sen sijainti on Ivano-Frankivsk, Ukraina.

 7. MAGIC AGRO LLC

  Ukraina

  MAGIC AGRO LLC, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalous - tuonti ja vienti, Maatalous - tuonti ja vienti, soija. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 8. SEVOA NATURALS

  Bulgaria

  SEVOA NATURALS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Luomukosmetiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla AROMAATTISET KASVIT, Jalostamattomat kasviöljyt, Öljykasvit, Lääkevalmisteuutteet, AROMAATTISET KASVIT, Jalostamattomat kasviöljyt, Öljykasvit, Lääkevalmisteuutteet. Sen sijainti on Stara Zagora, Bulgaria.

 9. WEPOOIL SRL

  Italia

  WEPOOIL SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Sen sijainti on Torino, Italia.

 10. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraina

  GK KUSHPIT-AGRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalous - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljykasvit, Vilja nauta- ja siipikarjalle, Viljakasvit, Öljykasvit, Vilja nauta- ja siipikarjalle, Viljakasvit, vehnä. Sen sijainti on Zvertiv Village, Ukraina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen