• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • öljykasvit

Tulokset hakusanalle

Öljykasvit - Tuonti ja vienti

 1. HUBCYCLE

  Ranska

  Verified by europages badge
 2. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  The Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” became one of Top-3 agricultural companies in Western Ukraine in 24 years of its existence. The total area of fertile land cultivated by Agroprodservice is about 45, 000 hectares. We grow corn, winter wheat and barley, sunflower, soy, spring barley and wheat, rapeseed, peas and sugar beet. The total number of cattle is more than 3, 000 heads. of simultaneous maintenance, the annual production volume will be 1, 255 tons of beef meat. The experience of companies with European and world names is widely implemented, which contributes to the effective growth of yield and quality of grain of cereals and legumes, as well as of sugar beet root crops. The Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” company realizes the importance of preservation of the environment, that’s why one of the main company principles is “do not harm”. The company takes care of the environment and supports ecological programs staying devoted to our mission.

 3. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraina

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO is an association of Ukrainian farmers (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), which main activity is the cultivation of grain, technical crops and oilseeds. We storage and sale maintain the country's food sector of crop products, through the cultivation of crops, through the involvement of skilled workers and the latest technologies. GC KUSHPIT-AGRO is a family business that has been thriving for almost 30 years. The land bank is about 5 000 hectares. The main crops grown: spring wheat, winter wheat, sunflower, corn, soybeans, buckwheat. Farms have their own machine and tractor fleet. In 2020, its own grain cleaning complex with a dryer was launched. Elevator capacity 40 thousand tons. Also, we have our own laboratory and our own transport - grain trucks. You can find brief information about us on our website: www.kushpit-agro.com We sell our products both in Ukraine and abroad. We can work on DAP and CIF conditions. We deliver products by our own grain carriers, we can also work through container transportation and by rail.

 4. TRUST AGRO LTD.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  TRUST AGRO LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Coriander Seeds, Auringonkukat, Jalostettu auringonkukkaöljy, pakatut auringonkukansiemenet, korianteri, Sunflower pellets, Coriander pellets, Coriander powder, Coriander SPLIT. Sen sijainti on Targovishte, Bulgaria.

 5. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Ranska

  Verified by europages badge

  VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuivatut hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljykasvit, Dieetti- ja luomuruoat, Reilu kauppa, Kaakao ja suklaa, Hedelmät, kuivatut, Öljykasvit, siemenet, hedelmien ja vihannesten tukkumyynjä, Dieetti- ja luomuruoat. Sen sijainti on Montenay, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CROPFUL S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  Verified by europages badge

  CROPFUL S.R.O., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sinappi, korianteri, hirssinsiemenet, pellavansiemenet, auringonkukansiemenet, soija, Kumina, Herneet, luomusiemenet. Sen sijainti on Chlum u Třeboně, Tsekin tasavalta.

 2. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Ranska

  Verified by europages badge

  HILAIRE AGRI-SERVICES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Palkokasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljykasvit, Kasviöljy, Jalostamattomat kasviöljyt, Maataloustuotanto, kasviperäiset elintarvikeöljyt, puolisakeat polttoöljyt, rapsinsiemenet, auringonkukkaöljyt, linssit. Sen sijainti on Vregny, Ranska.

 3. IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ

  Eesti

  Verified by europages badge

  IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ruoka - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, Öljykasvit, Meijerituotteet, Kasviöljy, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, Öljykasvit, Meijerituotteet, Kasviöljy, Kansainvälinen kauppa. Sen sijainti on Tallinn, Eesti.

 4. GTMD SARL

  Mali

  Verified by europages badge

  GTMD SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla LUOMUMAANVILJELY. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljykasvit, Shea butter, Shea nuts, Hiili, Organic charcoal, Unprocessed Shea butter, Shea butter-based products, Öljykasvinviljely, Öljykasvit. Sen sijainti on Bamako, Mali.

 5. TURKEY DALAL

  Turkki

  TURKEY DALAL, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. AMARANTH PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Saksa

  AMARANTH PRODUKTE GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Argaaniöljy. Sen sijainti on Dillenburg, Saksa.

 2. IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG

  Saksa

  IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viljakasvit, Mausteet, Palkoviljat, Viljakasvit, Mausteet, durra, Palkoviljat. Sen sijainti on Remagen, Saksa.

 1. TORGOPTYUG LLC

  Venäjä

  TORGOPTYUG LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoka - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalous - tuonti ja vienti, Vilja nauta- ja siipikarjalle, Öljykasvit, Maataloustuotanto, Maatalous - tuonti ja vienti, Vilja nauta- ja siipikarjalle, Öljykasvit, Maataloustuotanto. Sen sijainti on Novorossiysk, Venäjä.

 2. GREENAGROTECH

  Ukraina

  GREENAGROTECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Sen sijainti on Kiew, Ukraina.

 3. AGROCHIMINVEST, LLC

  Venäjä

  AGROCHIMINVEST, LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mausteet, Pellava - kasvit, Öljykasvit, Dieetti- ja luomuruoat, Mausteet, Pellava - kasvit, Öljykasvit, Dieetti- ja luomuruoat. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 4. TOMA IMPEX

  Ranska

  TOMA IMPEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla auringonkukkaöljyt. Sen sijainti on Domont, Ranska.

 5. MTK LTD

  Venäjä

  MTK LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Palkokasvit, Maataloustuotanto, Viljakasvit, Palkokasvit, Maataloustuotanto, Viljakasvit, Öljykasvinviljely. Sen sijainti on Saratov, Venäjä.

 6. BEITY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BEITY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vehnäjauhot, 0-tyypin vehnäjauhot. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. RM & INVEST

  Ranska

  RM & INVEST, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kovavehnä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljykasvit, Öljykasvit, pellavansiemenet, polttopuut ja kivihiili, polttoainehiili. Sen sijainti on Le Mesnil Le Roi, Ranska.

 8. JAWDA INTERNATIONAL TRADING

  Egypti

  JAWDA INTERNATIONAL TRADING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla seesaminsiemenet. Sen sijainti on New Cairo, Cairo, Egypti.

 1. TENUTA ZIMARINO MASSERIA DON VINCENZO

  Italia

  TENUTA ZIMARINO MASSERIA DON VINCENZO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luonnonmukainen ekstraneitsytoliiviöljy, ekstraneitsytoliiviöljy. Sen sijainti on Vasto, Italia.

 2. KAZCROP

  Kazakstan

  KAZCROP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pellavansiemenet, bioetanoli, linssit. Sen sijainti on Petropavlovsk, Kazakstan.

 3. PURGRANA INH. MAXIM BORODIN

  Saksa

  PURGRANA INH. MAXIM BORODIN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pellavansiemenet. Sen sijainti on Oedheim, Saksa.

 4. SEJUM EUROPE

  Ranska

  SEJUM EUROPE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Sen sijainti on Puteaux, Ranska.

 5. MPL AGRO

  Ukraina

  MPL AGRO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sinapit, tattari, pakatut auringonkukansiemenet. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 6. RIYOH IMPORT & EXPORT PLC

  Etiopia

  RIYOH IMPORT & EXPORT PLC, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vienti, seesaminsiemenet, pavut. Sen sijainti on Addis Ababa, Etiopia.

 7. DIVINE SOURCE UCUCU VE BITKISEL YAGLAR TIC. LTD. STI.

  Turkki

  DIVINE SOURCE UCUCU VE BITKISEL YAGLAR TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 8. TRIESDORF AGRO LLP

  Kazakstan

  TRIESDORF AGRO LLP, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Maatalous - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljykasvit, Viljakasvit, vienti, Öljykasvit, Viljakasvit. Sen sijainti on Astana, Kazakstan.

 9. NR MARINE AND GENERAL SERVICES

  Bangladesh

  NR MARINE AND GENERAL SERVICES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Sen sijainti on Chittagong, Bangladesh.

 10. CRETAN MOUNTAINS SKOULA LTD

  Kreikka

  CRETAN MOUNTAINS SKOULA LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljykasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla standardituotteet. Sen sijainti on Iraklio, Kreikka.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Öljykasvit - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

1 734 Yritykset