• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • öljyn- tai kaasunporauspalvelut

Tulokset hakusanalle

Öljyn- tai kaasunporauspalvelut - Tuonti ja vienti

 1. ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Bochum, Saksa.

 2. RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C.

  Italia

  Verified by europages badge

  RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, palvelut julkisia töitä varten, kairauskoneet ja -laitteet, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, vesikaivojen porauslaitteet. Sen sijainti on Santarcangelo Di Romagna, Italia.

 3. BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD

  Saksa

  Verified by europages badge

  BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Bonn, Saksa.

 4. DIETER HÄSELBARTH E.K.

  Saksa

  DIETER HÄSELBARTH E.K., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Kretzschau, Saksa.

 5. BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C.

  Italia

  BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C., joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, asbestinpoisto, rottien hävitys, Kaivonrakentaminen, upposähköpumput. Sen sijainti on Follonica, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE

  Saksa

  MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Mörfelden-Walldorf, Saksa.

 2. HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH

  Saksa

  HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Ötigheim, Saksa.

 3. BRUNNENBAU SCHAB

  Saksa

  BRUNNENBAU SCHAB, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Wilhelmsdorf, Saksa.

 4. BRUNNENBOHR TEAM NORD

  Saksa

  BRUNNENBOHR TEAM NORD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Meine, Saksa.

 5. CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE

  Puola

  CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, Kaivonrakentaminen. Sen sijainti on Przodkowo, Puola.

 1. FRATELLI MOLÈ S.R.L.

  Italia

  FRATELLI MOLÈ S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Chiaramonte Gulfi, Italia.

 2. APER-VERMEULEN

  Belgia

  APER-VERMEULEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Pumput, Kaivonrakentaminen, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Pumput. Sen sijainti on Lichtervelde, Belgia.

 1. YOUCOND

  Italia

  YOUCOND, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Desinfiointi- ja sterilisaatiopalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Tiedonhallintapalvelut, siivouspalvelu yhteisomistuksia varten, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, asennus, kiinteistöosakeyhtiön antenni. Sen sijainti on Tivoli, Italia.

 2. AMCAL

  Belgia

  AMCAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paineilmajärjestelmät ja -työkalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, paineilma-, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Porat, paineilma-, pumput, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, pumppujen asennus. Sen sijainti on Lichtervelde, Belgia.

 3. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Romania

  FORAJE PUTURI FORAMAT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivu- ja poraustyöt, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Kaivotuotannon hallinta, Kaivu- ja poraustyöt, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Kaivotuotannon hallinta. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 4. AQUA DEWULF

  Belgia

  AQUA DEWULF, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadetinjärjestelmät, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Pumput, Sadetinjärjestelmät, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Pumput, vesien puhdistus ja käsittely. Sen sijainti on Loppem, Belgia.

 5. SC N&A TRADE SRL

  Romania

  SC N&A TRADE SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Sen sijainti on Sibiu, Romania.

 6. TIPFOR SRL

  Romania

  TIPFOR SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porauspalvelut, Juomavesilähteet, Geotermiset energiajärjestelmät, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Porauspalvelut, Juomavesilähteet, Geotermiset energiajärjestelmät, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Timisoara, Romania.

 7. WERNER STUCKMANN GMBH

  Saksa

  WERNER STUCKMANN GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Werl, Saksa.

 8. SANA FONDATIONS

  Belgia

  SANA FONDATIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porauspalvelut, Porauspalvelut, Geotermia. Sen sijainti on Naninne, Belgia.

 1. AVSDRILL

  Portugali

  AVSDRILL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Kaivu- ja poraustyöt, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Kaivu- ja poraustyöt. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

 2. KOSUN

  Kiina

  KOSUN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Xi'an, Kiina.

 3. EDIL PALI SOC. COOP.

  Italia

  EDIL PALI SOC. COOP., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaivojen poraus, kairaus ja kaivu, arteesisten kaivojen huolto, vesikaivot yksityiskäyttöön, vesikaivot teollisuuskäyttöön. Sen sijainti on Ceccano, Italia.

 4. BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD

  Kiina

  BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Baoji, Kiina.

 5. QINGDAO WONTIDE CO.,LTD.

  Kiina

  QINGDAO WONTIDE CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljylähteiden pumppaus. Sen sijainti on Qingdao, Kiina.

 6. BUREAU D'INGÉNIERIE GENERAL (BIG SARL)

  Kamerun

  BUREAU D'INGÉNIERIE GENERAL (BIG SARL), on Alihankkija, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Yaounde, Kamerun.

 7. DI PIETRO PERFORAZIONI S.R.L.

  Italia

  DI PIETRO PERFORAZIONI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Alba Adriatica, Italia.

 8. ECOPOZOS

  Espanja

  ECOPOZOS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaivot, vesikaivot teollisuuskäyttöön. Sen sijainti on Huelva, Espanja.

 9. G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L.

  Italia

  G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Osimo, Italia.

 10. EUROSONDA 2 S.R.L.

  Italia

  EUROSONDA 2 S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivonrakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Spresiano, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen