• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut

Tulokset hakusanalle

Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut - Tuonti ja vienti

 1. SC N&A TRADE SRL

  Romania

  SC N&A TRADE SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Sen sijainti on Sibiu, Romania.

 2. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Italia

  TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Sydänkairauskoneet, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Montebello Della Battaglia, Italia.

 3. M.C.S. S.R.L.

  Italia

  M.C.S. S.R.L., joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Milano, Italia.

 4. OBERTO S.R.L.

  Italia

  OBERTO S.R.L., joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Savigliano, Italia.

 5. I.GE.M. S.R.L.

  Italia

  I.GE.M. S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on San Prisco, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ITAL SONDA S.R.L.

  Italia

  ITAL SONDA S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Sant'agata Li Battiati, Italia.

 2. GEONEBRODI S.R.L.

  Italia

  GEONEBRODI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Capo D'orlando, Italia.

 3. VENTURA VINCENZO

  Italia

  VENTURA VINCENZO, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Gela, Italia.

 4. SANNA MARIO E VENTURI S.N.C.

  Italia

  SANNA MARIO E VENTURI S.N.C., joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Alghero, Italia.

 5. F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S.

  Italia

  F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Roma, Italia.

 1. GEOUMBRIA SERVICE S.N.C.

  Italia

  GEOUMBRIA SERVICE S.N.C., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Gualdo Cattaneo, Italia.

 2. PERAZZOLI DRILLING S.R.L.

  Italia

  PERAZZOLI DRILLING S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Cortemaggiore, Italia.

 1. COGNIGNI ROSSANO

  Italia

  COGNIGNI ROSSANO, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Montegranaro, Italia.

 2. F.LLI VINCIGUERRA PERFORAZIONI S.R.L.

  Italia

  F.LLI VINCIGUERRA PERFORAZIONI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on San Felice A Cancello, Italia.

 3. IMPRESA SONDEDILE S.R.L.

  Italia

  IMPRESA SONDEDILE S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Rieti, Italia.

 4. SCALZO ANTONIO

  Italia

  SCALZO ANTONIO, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on San Cataldo, Italia.

 5. PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C.

  Italia

  PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Gravina In Puglia, Italia.

 6. EREDI S.R.L.

  Italia

  EREDI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Caccamo, Italia.

 7. GSM PROTEC

  Saksa

  GSM PROTEC, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Sen sijainti on Obermarchtal, Saksa.

 8. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Italia

  DELL'ORSO APPALTI S.R.L., joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Camerano, Italia.

 1. PIETRO SUCCIO S.R.L.

  Italia

  PIETRO SUCCIO S.R.L., joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadetinjärjestelmät, Keinokastelujärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Asti, Italia.

 2. BARLETTA GIUSEPPE

  Italia

  BARLETTA GIUSEPPE, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Sydänkairauskoneet, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Ispani, Italia.

 3. GEOSONDAGGI

  Italia

  GEOSONDAGGI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Giardini Naxos, Italia.

 4. TEKNOSONDA S.R.L.

  Italia

  TEKNOSONDA S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Lamezia Terme, Italia.

 5. TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA

  Italia

  TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Lacco Ameno, Italia.

 6. GEOLAVORI S.R.L.

  Italia

  GEOLAVORI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Este, Italia.

 7. SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C.

  Italia

  SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Farigliano, Italia.

 8. IDROMILAN S.R.L.

  Italia

  IDROMILAN S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenotto - järjestelmät ja laitteet, Kaasunotto - järjestelmät ja laitteet, Vedenotto - järjestelmät ja laitteet, Kaasunotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Corsico, Italia.

 9. TRANZA GINO

  Italia

  TRANZA GINO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Marrubiu, Italia.

 10. PAG S.R.L.

  Italia

  PAG S.R.L., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on San Miniato, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen