• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut

Tulokset hakusanalle

Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut - Tuonti ja vienti

 1. SC N&A TRADE SRL

  Romania

  SC N&A TRADE SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Sen sijainti on Sibiu, Romania.

 2. F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S.

  Italia

  F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Roma, Italia.

 3. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Italia

  TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Roma, Italia.

 4. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Italia

  TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Sydänkairauskoneet, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Montebello Della Battaglia, Italia.

 5. FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italia

  FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Matera, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TRANZA GINO

  Italia

  TRANZA GINO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Marrubiu, Italia.

 2. OBERTO S.R.L.

  Italia

  OBERTO S.R.L., joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Savigliano, Italia.

 3. SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C.

  Italia

  SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Farigliano, Italia.

 4. BARLETTA GIUSEPPE

  Italia

  BARLETTA GIUSEPPE, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Sydänkairauskoneet, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Ispani, Italia.

 5. I.GE.M. S.R.L.

  Italia

  I.GE.M. S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on San Prisco, Italia.

 1. PIETRO SUCCIO S.R.L.

  Italia

  PIETRO SUCCIO S.R.L., joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadetinjärjestelmät, Keinokastelujärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Asti, Italia.

 2. G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L.

  Italia

  G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Osimo, Italia.

 1. M.C.S. S.R.L.

  Italia

  M.C.S. S.R.L., joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Milano, Italia.

 2. VENTURA VINCENZO

  Italia

  VENTURA VINCENZO, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Gela, Italia.

 3. IDROMILAN S.R.L.

  Italia

  IDROMILAN S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenotto - järjestelmät ja laitteet, Kaasunotto - järjestelmät ja laitteet, Vedenotto - järjestelmät ja laitteet, Kaasunotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Corsico, Italia.

 4. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Italia

  DELL'ORSO APPALTI S.R.L., joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Camerano, Italia.

 5. ITAL SONDA S.R.L.

  Italia

  ITAL SONDA S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Sant'agata Li Battiati, Italia.

 6. SANNA MARIO E VENTURI S.N.C.

  Italia

  SANNA MARIO E VENTURI S.N.C., joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Alghero, Italia.

 7. ZHEJIANG RONGDA EXPLOSION- PROOF ELECTRIC CO.,LTD

  Kiina

  ZHEJIANG RONGDA EXPLOSION- PROOF ELECTRIC CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Sen sijainti on Wenzhou, Kiina.

 8. PERAZZOLI DRILLING S.R.L.

  Italia

  PERAZZOLI DRILLING S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Cortemaggiore, Italia.

 1. GEOUMBRIA SERVICE S.N.C.

  Italia

  GEOUMBRIA SERVICE S.N.C., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Gualdo Cattaneo, Italia.

 2. GEOTECNICA LAVORI S.R.L.

  Italia

  GEOTECNICA LAVORI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Perugia, Italia.

 3. PAG S.R.L.

  Italia

  PAG S.R.L., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on San Miniato, Italia.

 4. GEONEBRODI S.R.L.

  Italia

  GEONEBRODI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Capo D'orlando, Italia.

 5. SIME S.R.L.

  Italia

  SIME S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Sydänkairauskoneet, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Monopoli, Italia.

 6. GEOLAVORI S.R.L.

  Italia

  GEOLAVORI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Este, Italia.

 7. SCALZO ANTONIO

  Italia

  SCALZO ANTONIO, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on San Cataldo, Italia.

 8. TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA

  Italia

  TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Lacco Ameno, Italia.

 9. IDROSUD DEI FRATELLI DE RIGGI & C. S.N.C.

  Italia

  IDROSUD DEI FRATELLI DE RIGGI & C. S.N.C., joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Atena Lucana, Italia.

 10. PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C.

  Italia

  PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Gravina In Puglia, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen