• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • öljyt- ruoka- - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Öljyt- ruoka- - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. GAI MACCHINE IMBOTTIGLIATRICI SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Presently GAI has a 200 people workforce. The personnel is considered as human capital, a resource. It's selected from the most highly-rated universities and vocational schools. Engineers, technicians, testers and fitters. It's obviously a virtuous circle as the investment in human resources results in machines that are designed internally with the highest know-how, this has led GAI's machines to improve continuously during the course of the years.

 2. ASFAR HOLDING

  Malesia

  ASFAR HOLDING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasviperäiset elintarvikeöljyt, palmuöljy. Sen sijainti on Selangor, Malesia.

 3. CENTRIMAX - WINKELHORST TRENNTECHNIK GMBH

  Saksa

  CENTRIMAX - WINKELHORST TRENNTECHNIK GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet, selkeytysaltaat, Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 4. LORUSSO & SCALERA SRL

  Italia

  LORUSSO & SCALERA SRL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla öljypuristamokoneiden varaosat, öljypuristamolaitteiden asennus, öljykoneet. Sen sijainti on Altamura, Italia.

 5. ANTON FRIES MASCHINENBAU GMBH

  Saksa

  ANTON FRIES MASCHINENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Meitingen-Herbertshofen, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. NOWACO AS

  Tanska

  NOWACO AS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarviketeollisuuden laitteet, soijamaito. Sen sijainti on Aalborg, Tanska.

 2. ARSELON NON-STICK KITCHENWARE COMPANY

  Turkki

  ARSELON NON-STICK KITCHENWARE COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Kahramanmara?, Turkki.

 3. FILTERTEX TUNISIA

  Tunisia

  FILTERTEX TUNISIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla biomassa. Sen sijainti on Ksour Essef, Tunisia.

 4. SYNERGY GRILL - ACTIVE FOOD SYSTEMS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SYNERGY GRILL - ACTIVE FOOD SYSTEMS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Offord Cluny, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. TECNOLIVA S.R.L

  Italia

  TECNOLIVA S.R.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla dekantointiastia. Sen sijainti on Spello, Italia.

 1. PORCELLI MACCHINE OLEARIE

  Italia

  PORCELLI MACCHINE OLEARIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla öljykoneet. Sen sijainti on Andria, Italia.

 2. HUATAI CEREALS AND OILS MACHINERY

  Yhdysvallat

  HUATAI CEREALS AND OILS MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Zhengzhou China, Yhdysvallat.

 1. QUICKPIZZ

  Ranska

  QUICKPIZZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suunnittelijat, Suunnittelijat. Sen sijainti on Pierre Percée, Ranska.

 2. WOOSHIN NTI

  Etelä-Korea

  WOOSHIN NTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keittiölaitteet, elintarvike- ja säilyketeollisuuden friteerauskoneet ja laitteet, kasviperäisten elintarvikeöljyjen ja -rasvojen jalostuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Seoul, Etelä-Korea.

 3. VICTORIA BENOIT S.L

  Espanja

  VICTORIA BENOIT S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Communidad De Valenciana, Espanja.

 4. SIGMAPROLAB

  Tunisia

  SIGMAPROLAB, on Jakelija, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bizerte, Tunisia.

 5. ALLIANCE INDUSTRIA MECANICA LTDA

  Brasilia

  ALLIANCE INDUSTRIA MECANICA LTDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jauhatus, seulomiskoneet. Sen sijainti on Ourinhos, Brasilia.

 6. CONTIFRAC

  Belgia

  CONTIFRAC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyt - hyötykäyttö ja kierrätys, kasviperäisten elintarvikeöljyjen ja -rasvojen jalostuskoneet ja -laitteet, eläinperäisten elintarvikeöljyjen ja -rasvojen tuotantokoneet ja -laitteet, Öljyt - hyötykäyttö ja kierrätys. Sen sijainti on Charleroi, Belgia.

 7. ELENCO-PLUS

  Tunisia

  ELENCO-PLUS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Gabes, Tunisia.

 8. OILLIA LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  OILLIA LIMITED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kasviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet, tukkumyynti, Rapsiöljyt, Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet, Ruokaöljyn keräys. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. OFFICINE MECCANICHE TOSCANE S.P.A.

  Italia

  OFFICINE MECCANICHE TOSCANE S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla öljypuristamojen nosturit. Sen sijainti on Bagno a Ripoli, Italia.

 2. PRIMO SOLE PRODOTTI DELLA TERRA S.A.S. DI DI PALMA ARIANNA

  Italia

  PRIMO SOLE PRODOTTI DELLA TERRA S.A.S. DI DI PALMA ARIANNA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla öljypuristamolaitteiden asennus, täyttökoneet, murskainten reunat, koneet suodatusta varten. Sen sijainti on Conversano, Italia.

 3. GOYUM SCREW PRESS

  Intia

  GOYUM SCREW PRESS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Ludhiana, Intia.

 4. SDT (SUSTAINABLE DEVELOPMENT TRADING COMPANY)

  Saudi-Arabia

  SDT (SUSTAINABLE DEVELOPMENT TRADING COMPANY), on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Riyadh, Saudi-Arabia.

 5. BRACCO SRL

  Italia

  BRACCO SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet, Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bagnatica, Italia.

 6. HENAN VIC MACHINERY CO.,LTD

  Kiina

  HENAN VIC MACHINERY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Henan,zhengzhou, Kiina.

 7. CL OVERSEAS

  Ranska

  CL OVERSEAS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Lamorlaye, Ranska.

 8. JUNTA INDUSTRIAL CO., LTD

  Kiina

  JUNTA INDUSTRIAL CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Zhengzhou, Kiina.

 9. CASTEL DEL CHIANTI S.P.A.

  Italia

  CASTEL DEL CHIANTI S.P.A., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jalostamattomat kasviöljyt, Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet, Jalostamattomat kasviöljyt, Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Barberino Tavarnelle, Italia.

 10. AZN STORE SDN BHD

  Malesia

  AZN STORE SDN BHD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt, ruoka- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla auringonkukkaöljyt. Sen sijainti on SABAH, Malesia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen