• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ajoneuvojen vaihdelaatikot

Tulokset hakusanalle

Ajoneuvojen vaihdelaatikot - Tuonti ja vienti

 1. DB AUTOMOBILE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  As one of the few gear maintenance companies in Europe, we have made a name for ourselves as a specialist in all gear types and as a problem solver for exotic gear types. As the first manufacturer-independent workshop in Germany, we have been able to repair/regenerate your torque converter in-house and at short notice since the start of 2004. Upon request, you can get a reinforced version of our gears, which are, of course, modified by the company to bring them completely up-to-date. We import spare parts for all gear types directly from the manufacturer and can pass on our good purchase conditions to our customers. We provide a 12-month, Europe-wide guarantee without a mileage limit.

 2. GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, All-wheel drives, vaihdelaatikot standardivaihto-osina, voimansiirtoelimet, Gear parts for motor vehicles, Transmission repairs, Manual transmissions, moottorisiirto, Ajoneuvojen voimansiirtolaitteet. Sen sijainti on Oberkrämer Ot Vehlefanz, Saksa.

 3. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autojen romutus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autojen varaosat, Dieselmoottoreiden varaosat, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Moottoreiden hävittäminen, Hyötyajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, autojen käytetyt komponentit ja osat. Sen sijainti on Villorba, Italia.

 4. GETRIEBEZENTRUM EUROPA FIRMA SZWARC

  Puola

  Verified by europages badge

  GETRIEBEZENTRUM EUROPA FIRMA SZWARC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Renovation of transmissions, Drives, renovation of manual transmissions, Repair of manual transmissions, Manual transmissions, replacement of the bearing, replacement of the transmission bearing, Transmission maintenance, Reconditioned transmissions. Sen sijainti on Osieczna, Puola.

 5. AUTOMATIKGETRIEBE REUTER LTD & CO KG

  Saksa

  AUTOMATIKGETRIEBE REUTER LTD & CO KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nopeudensäätimet voimansiirtolaitteita varten, voimansiirtoelimet, Ajoneuvot - sähkökorjaukset. Sen sijainti on Altenstadt, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. OFFICINE RICCI - CAMBI VEICOLI COMMERCIALI E INDUSTRALI

  Italia

  OFFICINE RICCI - CAMBI VEICOLI COMMERCIALI E INDUSTRALI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vaihteiston tarkastus. Sen sijainti on San Piero In Bagno, Italia.

 2. ATG

  Belgia

  ATG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, autojen elektroniset varaosat, kuorma-autojen korjaustyöpajat, autojen vaihdelaatikot ja niiden komponentit. Sen sijainti on Houdeng-Goegnies, Belgia.

 3. AUTO-MATIC

  Belgia

  AUTO-MATIC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Vaihdelaatikot, pakettiautot, kuorma-auton korjaus. Sen sijainti on Ruiselede, Belgia.

 4. TRASMATIC SRL

  Italia

  TRASMATIC SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla auton varaosat. Sen sijainti on Calderara Di Reno, Italia.

 5. STEMPLINGER KVF GMBH

  Saksa

  STEMPLINGER KVF GMBH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaihteistot, Tarkkuushammaspyörät, CNC-sorvausosat, Vaihteistot, CNC-poraus. Sen sijainti on Hauzenberg, Saksa.

 1. ART-MAG KOZIEŁ ARTUR

  Puola

  ART-MAG KOZIEŁ ARTUR, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Korjaamot - ajoneuvot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvojen vaihdelaatikot, autotalli, Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Sen sijainti on Gliwice, Puola.

 2. HANGZHOU HENGBAI GEAR REDUCER CO.,LTD

  Kiina

  HANGZHOU HENGBAI GEAR REDUCER CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Sen sijainti on Yi Peng, Kiina.

 1. KUMERA GETRIEBE GMBH

  Saksa

  KUMERA GETRIEBE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Sen sijainti on Troisdorf, Saksa.

 2. NAGPOL

  Puola

  NAGPOL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla voimansiirtolaitteiden laakerit. Sen sijainti on Kalisz, Puola.

 3. SERVICE DRIVELINESS

  Belgia

  SERVICE DRIVELINESS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Mekaaniset liitososat, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Mekaaniset liitososat, automaattivaihteistot, automaattisten vaihdelaatikkojen huolto. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 4. ETRAG GMBH

  Saksa

  ETRAG GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Alentimet, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Alentimet. Sen sijainti on Aachen, Saksa.

 5. HMK - GETRIEBETECHNIK

  Saksa

  HMK - GETRIEBETECHNIK, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Alentimet, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Alentimet. Sen sijainti on Aachen, Saksa.

 6. TRANSMISSION REPAIR INTERNATIONAL GMBH

  Saksa

  TRANSMISSION REPAIR INTERNATIONAL GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Sähkö - jakelulaitteet, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Sähkö - jakelulaitteet. Sen sijainti on Henstedt-Ulzburg, Saksa.

 7. DINAMIC OIL GMBH

  Saksa

  DINAMIC OIL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Nopeudensäätimet ja -laskijat, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Nopeudensäätimet ja -laskijat. Sen sijainti on Karlsdorf-Neuthard, Saksa.

 8. AAM GETRIEBE SERVICE

  Saksa

  AAM GETRIEBE SERVICE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Konetyökalut - metallin muotoiluun, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Konetyökalut - metallin muotoiluun, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 1. HÖR TECHNOLOGIE GMBH

  Saksa

  HÖR TECHNOLOGIE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Testauslaitteet, Tieteelliset tutkimuskeskukset ja -laboratoriot, Korjaukset - teollisuuslaitteet, Kellojen ja rannekellojen valmistus, Testauslaitteet, Tieteelliset tutkimuskeskukset ja -laboratoriot, Korjaukset - teollisuuslaitteet, Kellojen ja rannekellojen valmistus. Sen sijainti on Weiden i.d.OPf, Saksa.

 2. PORSCHE-VERSNELLINGSBAK-REVISIE

  Hollanti

  PORSCHE-VERSNELLINGSBAK-REVISIE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla automaattiset vaihdelaatikot moottoriajoneuvoja varten. Sen sijainti on Ede, Hollanti.

 3. AUTOMATIK-GETRIEBE-CENTER, JENS WINKLER

  Saksa

  AUTOMATIK-GETRIEBE-CENTER, JENS WINKLER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Konetyökalut - metallin muotoiluun, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Konetyökalut - metallin muotoiluun, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Sen sijainti on Friedrichshafen, Saksa.

 4. PS AUTOKLINIKA, S.R.O.

  Slovakia

  PS AUTOKLINIKA, S.R.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Siirtolaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvojen vaihdelaatikot, hammaspyörästöjen korjaus, autojen tasauspyörästöt, Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Sen sijainti on Senec, Slovakia.

 5. GETRIEBE SERVICE 24 PLUS

  Saksa

  GETRIEBE SERVICE 24 PLUS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Alentimet, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Alentimet. Sen sijainti on Fuldatal, Saksa.

 6. MULTIGEAR GMBH

  Saksa

  MULTIGEAR GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Konetyökalut - metallin muotoiluun, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Konetyökalut - metallin muotoiluun, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Sen sijainti on Mendig, Saksa.

 7. RENK GMBH

  Saksa

  RENK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, teollisuuden vaihteistot. Sen sijainti on Augsburg, Saksa.

 8. RICHARD URBANEK GMBH

  Saksa

  RICHARD URBANEK GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla akselit. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 9. TRANSMISSION-SERVICE JÖRG SCHEFFLER

  Saksa

  TRANSMISSION-SERVICE JÖRG SCHEFFLER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Konetyökalut - metallin muotoiluun, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Konetyökalut - metallin muotoiluun, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot. Sen sijainti on Genthin, Saksa.

 10. H&S AUSTAUSCHGETRIEBE GMBH

  Saksa

  H&S AUSTAUSCHGETRIEBE GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Alentimet, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Alentimet. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen