• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat

Tulokset hakusanalle

Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat - Tuonti ja vienti

 1. MEREFIELDS ELECTRONICS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  Merefields Electronics, a family run business in Kent, offers total distribution of all products within Automotive, Aviation/Aerospace, Automation, Medical, Instrumental and Telecommunication industries. A global electronic components provider with 90% of products procured from manufacturers, broad-line distributors and trusted brokers for better pricing and delivery. Merefields support manufacturers including, but not limited to: Semiconductors Altera, Analog Device, Atmel, Infineon, Linear Tech, Microchip, Micron, Renesas, ROHM, Texas Instruments, Fairchild, Zetex and many more. Connectors Amphenol, Bosch, Camden Boss, Delphi, Deutsch, Harting, Hirose, Hirschmann, JST, Kostal, Molex, Postronic, Souriau, Sumitomo, TYCO, Weidmuller, Yazaki and many more. Electro-Mechanical Bourns, Bussmann, Carlisle, C&K, Camden Boss, Hongfa, Honeywell, Kingbright, Littlefuse, Murata, Nichia, NKK Switches, Omron, ONSemiconductor, Osram, Phoenix Contact, Raychem, Rafi, Schnieder, Schurter, Siba and many more. Passives AVX, Bourns, Coilcraft, Epcos, Kemet, Murata, Nichicon, Panasonic, Rubycon, Samsung, TDK, Vishay, Welwyn, Wurth, Yageo and many more. Merefields provides solutions for design in products such as Power Supplies, Batteries, Cable Assemblies and Keypad Membranes. Quality Assurance is vital with procedures monitoring all processes and dedicated account management for clients. Certification includes ISO 9001: 2015, ISO14001: 2004, IPC 620 trained staff, ERAI Members, IMDS Registered

 2. DGS AUTODYWAN SP. Z O.O.

  Puola

  Verified by europages badge

  DGS Autodywan is a leading automotive company dedicated to providing high-quality products and services in the field of car accessories. With a commitment to innovation, craftsmanship, and customer satisfaction, Autodywan has established itself as a trusted brand in the industry. We understand the importance of personalization and customization when it comes to vehicles. Our extensive range of car accessories is designed to enhance the functionality, comfort, and style of your vehicle. Whether you're looking for interior or exterior enhancements, we have a diverse selection of products to meet your specific needs. From floor mats and seat covers to car covers and exterior trim, our products are meticulously crafted using premium materials and cutting-edge technology. We prioritize durability, ensuring that our accessories withstand the test of time and maintain their quality appearance even under demanding conditions. In addition to our wide product range, we aldo offer professional installation services. Our team of skilled technicians is trained to install our accessories with precision and care, ensuring a seamless integration into your vehicle. Visit our website to explore our extensive product range, learn more about our services, and discover why Autodywan is the go-to destination for automotive accessories.

 3. AMS AUTO GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  AMS AUTO GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, vanhanaikaisten autojen varaosat, Classic car batteries, Classic car electrics, Classic car hoses, Car covers, Covers made of PVC-coated fabrics, Stainless steel bumpers for classic cars. Sen sijainti on Gevelsberg, Saksa.

 4. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autojen romutus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autojen varaosat, Dieselmoottoreiden varaosat, Kuorma-autojen ja perävaunujen varaosat, Ajoneuvojen vaihdelaatikot, Moottoreiden hävittäminen, Hyötyajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, autojen käytetyt komponentit ja osat. Sen sijainti on Villorba, Italia.

 5. AYVAZ OTO TICARET LTD. STI.

  Turkki

  Tarjoamme aitoja varaosia kaikentyyppisille yksityisautoille: moottorikomponentit, alusta ja kori, kytkin, kumituotteet, jarru- ja sähköjärjestelmät. Yrityksemme päätoimiala on tuoda, viedä ja ostaa henkilöautojen varaosia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ADS - ADVANCED DIGITAL SYSTEMS

  Puola

  FAP / DPF / DPNR -emulaattorit. Emulaattori on sähkölaite, joka emuloi (matkii) FAP-suodattimen läsnäoloa. Se lähettää moottorin ohjaimeen signaaleja samalla tavalla kuin anturit tarkkailevat dieselhiukkassuodattimen toimintoja.

 2. ELEKTRIKER

  Bahrain

  elektriker

 3. VLAD+ LTD

  Ukraina

  VLAD+ LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Autot - sähköiset ja elektroniset osat ja komponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Hyötyajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Hyötyajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, liitäntäkaapeli, kaapelikokoonpanot kolmannelle osapuolelle. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 4. STS FRICTION GMBH

  Saksa

  STS FRICTION GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Sen sijainti on Moers, Saksa.

 5. IKA INDUSTRIE- UND KRAFTFAHRZEUGAUSRÜSTUNG GMBH

  Saksa

  IKA INDUSTRIE- UND KRAFTFAHRZEUGAUSRÜSTUNG GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Releet, Tehoreleet, Miniatyyrireleet, Releet, Relesokkelit. Sen sijainti on Königswinter, Saksa.

 1. FHS OTOMOTIV LTD STI

  Turkki

  FHS OTOMOTIV LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 2. REMONT AVTOSVETA I AVTOMOBILNOI OPTIKI

  Ukraina

  REMONT AVTOSVETA I AVTOMOBILNOI OPTIKI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 1. HORTON EUROPE GMBH & CO. KG

  Saksa

  HORTON EUROPE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Jäähdytysaineet, Tuulettimet ja puhaltimet - teollisuuden, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Jäähdytysaineet, intercooler, Tuulettimet ja puhaltimet - teollisuuden. Sen sijainti on Schweinfurt, Saksa.

 2. REMANTE

  Ranska

  REMANTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autojen varaosat, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Autojen varaosat, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Sen sijainti on L'isle D'abeau, Ranska.

 3. DALROAD NORSLO

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  DALROAD NORSLO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Metro - laitteet ja liikkuvat kalustot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, teollisuusautomaatio, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Autot - komponentit ja osat, mekaaniset, Ajoneuvojen LED-valot. Sen sijainti on Luton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. ELECTRIC POWERTRAIN

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ELECTRIC POWERTRAIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla autojen keskimmäiset tuulilasinpyyhkijät, sähköajoneuvojen akut, autojen elektroniset ja sähkökomponentit. Sen sijainti on Knaresborough, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. GIGANT GMBH

  Saksa

  GIGANT GMBH, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot, erikois- - rakennus ja laitteet, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Ajoneuvot, erikois- - rakennus ja laitteet, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Dinklage, Saksa.

 6. HHO PLUS

  Portugali

  HHO PLUS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Sen sijainti on Vieira De Leiria, Portugali.

 7. SCHNEEBICHLER - ERSATZTEILE FÜR AUTOTRANSPORTER

  Itävalta

  SCHNEEBICHLER - ERSATZTEILE FÜR AUTOTRANSPORTER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla perävaunut ajoneuvojen kuljetusta varten, auton varaosat, vetovoimalaitteiden varaosat. Sen sijainti on Zell Am Moos, Itävalta.

 8. AUTOELETTROSAT S.R.L.

  Italia

  AUTOELETTROSAT S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Sen sijainti on Vibo Valentia, Italia.

 1. JUMI PLASTICS BELGIUM

  Belgia

  JUMI PLASTICS BELGIUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot, erikois- - rakennus ja laitteet, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, injektiovalu, Ajoneuvot, erikois- - rakennus ja laitteet, Muovikomponentit. Sen sijainti on Diepenbeek, Belgia.

 2. ELECTRIC STATION CLIMATISATION ANCIENS ETS BRANGER

  Ranska

  ELECTRIC STATION CLIMATISATION ANCIENS ETS BRANGER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - telematiikka, Kompressorit, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - telematiikka, Kompressorit. Sen sijainti on Sartrouville, Ranska.

 3. OUTILLAGE PICHLER

  Ranska

  OUTILLAGE PICHLER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat. Sen sijainti on Wittelsheim, Ranska.

 4. MECANAUTO

  Luxemburg

  MECANAUTO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Renkaat ja lisätarvikkeet, Turvalaitteet, työpaikkojen, Renkaat ja lisätarvikkeet, Turvalaitteet, työpaikkojen, autotallin laitteet, teollisuuslaitteiden ja -varusteiden tarvikkeet, osat ja komponentit. Sen sijainti on Howald, Luxemburg.

 5. SIENA AUTO SPA

  Italia

  SIENA AUTO SPA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Mikro- ja pienautot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, kuorma-auton vaihto, teollisuusajoneuvojen vaihto, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, kaupallisen ajoneuvon varaosa. Sen sijainti on Siena, Italia.

 6. GARAGE CAMMAERT

  Belgia

  GARAGE CAMMAERT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Korjaamot - ajoneuvot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Kuorma-autot, pakettiautot ja hyötyajoneuvot, automerkkien yksinedustaja, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Kuorma-autot, pakettiautot ja hyötyajoneuvot, automerkkien yksinedustaja. Sen sijainti on Gooik, Belgia.

 7. LED GLOBAL LIGHTING

  Irlanti

  LED GLOBAL LIGHTING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Sen sijainti on Ireland, Irlanti.

 8. SERVIZIO RICAMBI PER CARRELLI ELEVATORI

  Italia

  SERVIZIO RICAMBI PER CARRELLI ELEVATORI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varaosat - haarukkatrukit, Liikkuvien työkoneiden suodattimien vaihto-osat. Sen sijainti on Bisceglie, Italia.

 9. KÉT MOLNÁR AUTÓ KFT.

  Unkari

  KÉT MOLNÁR AUTÓ KFT., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Sen sijainti on Bocskaikert, Unkari.

 10. MON ELEC AUTO

  Ranska

  MON ELEC AUTO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Katkaisimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Sähköiset tienviitat ja opasteet - järjestelmät ja laitteet, sähköosat, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Sähköiset tienviitat ja opasteet - järjestelmät ja laitteet, vilkkuvalot. Sen sijainti on St Arnoult En Yvelines, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

7 623 Yritykset