• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ajoneuvot - telematiikka

Tulokset hakusanalle

Ajoneuvot - telematiikka - Tuonti ja vienti

 1. PETER HIRT GMBH

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  Peter Hirt linear ball bearings adapted to be play-free. The components of linear ball bearings, including shaft, ball cage and housing, are individually lapped and honed together in matched sets for each individual linear ball bearing. This ensures no stick-slip effect and maximum lifetime values. Peter Hirt thread gauge feelers are available from the smallest size of 0-200 (ball diameter 0.200 mm) up to size 12 (ball diameter 4.000 mm). The smallest thread gauge feeler at present, size 0-200 with a ruby ball diameter of 0.200 mm, is sized for measuring threads up to size M1.7. The thread gauge feelers are available individually or in a protective wooden box as a 12 pc, 13 pc or 14 pc set. Signal conditioning modules from Peter Hirt are specially calibrated for T-series tranducers with TESA® compatible half-bridge circuit. Modules are available with supply voltages of 5, 12 or 24 VDC and with a bipolar or unipolar output signal of ± 5 VDC, ± 10 VDC, 0-5 VDC, 0-10 VDC

 2. MICROCONTROL GMBH & CO. KG - SYSTEMHAUS FÜR AUTOMATISIERUNG

  Saksa

  Verified by europages badge

  MICROCONTROL GMBH & CO. KG - SYSTEMHAUS FÜR AUTOMATISIERUNG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tarkkailu- ja valvontalaitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Sähkö - jakelulaitteet, Sähkökomponentit ja -osat, Sähkölaitteet, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat. Sen sijainti on Troisdorf, Saksa.

 3. HEINRICH LIBELLENFERTIGUNG

  Saksa

  Verified by europages badge

  HEINRICH LIBELLENFERTIGUNG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Sen sijainti on Backnang, Saksa.

 4. GRANT INSTRUMENTS (CAMBRIDGE) LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  GRANT INSTRUMENTS (CAMBRIDGE) LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tutka- ja radionavigointilaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - telematiikka, Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Ajoneuvot - telematiikka, Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Scientific Laboratory Equipment, Data Acquisition Solutions, controlled rate freezer, ap360 Air Purifier, Data Logger Systems. Sen sijainti on Cambridgeshire, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. EC-TOOLS OY

  Suomi

  EC-TOOLS tuottaa palveluja, joiden avulla saavutetaan pysyviä kustannussäästöjä ajoneuvojen käyttöön ja hallintaan yhdistäen samaan palveluun myös mitattavan ympäristöystävällisyyden, turvallisuuden ja työhyvinvoinnin parantamista. Tuotamme asiakkaillemme pysyvästi kustannussäästöjä, pienemmän CO2-renkaanjäljen sekä turvallisuutta. Auton käyttäjille parempaa työn hallittavuutta ja työhyvinvointia sekä verotukseen ja ajansäästöön liittyvät edut automaattisesta ajopäiväkirjasta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MASTERNAUT

  Ranska

  MASTERNAUT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tiekuljetusten informaatiopalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Televiestintä - laitteet ja järjestelmät, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Ajoneuvot - telematiikka, Kartografia, Televiestintä - laitteet ja järjestelmät, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Ajoneuvot - telematiikka, Kartografia. Sen sijainti on Puteaux, Ranska.

 2. FROTCOM - INTELLIGENT FLEETS

  Portugali

  FROTCOM - INTELLIGENT FLEETS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Sen sijainti on Carnaxide, Portugali.

 3. REAL MEDIA SHOP

  Saksa

  REAL MEDIA SHOP, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla autoradioiden lisävarusteet, autonavigaattori, kosketusnäyttö, autojen elektroniset varaosat. Sen sijainti on Neuss, Saksa.

 4. BÖHM FERTIGUNGSTECHNIK SUHL GMBH

  Saksa

  BÖHM FERTIGUNGSTECHNIK SUHL GMBH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Viestitys - järjestelmät ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tutka- ja radionavigointilaitteet, Ajoneuvot - telematiikka, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Ajoneuvot - telematiikka, kankaiden nukituskoneet, hitsatut ja kokoonpannut laitteistot. Sen sijainti on Zella-Mehlis, Saksa.

 5. VEHCO FRANCE

  Ranska

  VEHCO FRANCE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Sen sijainti on Brest, Ranska.

 1. OWASYS GESTIÓN DE FLOTAS

  Espanja

  OWASYS GESTIÓN DE FLOTAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Sen sijainti on Derio, Espanja.

 2. CT-VISION INH. DIPL.-ING. OTTMAR SCHWÖRER

  Saksa

  CT-VISION INH. DIPL.-ING. OTTMAR SCHWÖRER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Sen sijainti on Emmendingen, Saksa.

 1. RKI ANALYTICAL INSTRUMENTS GMBH

  Saksa

  RKI ANALYTICAL INSTRUMENTS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaasumittarit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Ajoneuvot - telematiikka, Kaasuliittimet, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Ajoneuvot - telematiikka, Kaasuliittimet, Tutka- ja radionavigointilaitteet. Sen sijainti on Bad Homburg, Saksa.

 2. NOVATRONICA INNOVATIVE TECHNOLOGY

  Portugali

  NOVATRONICA INNOVATIVE TECHNOLOGY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Sen sijainti on Arvore, Portugali.

 3. DESIGN NAVAL & TRANSPORT

  Belgia

  DESIGN NAVAL & TRANSPORT, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, voimistelu, neuvonta, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut. Sen sijainti on Angleur, Belgia.

 4. FLEXTRACK

  Tanska

  FLEXTRACK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Sen sijainti on Esbjerg Ø, Tanska.

 5. DAGICO

  Belgia

  DAGICO, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Markkinointi, Tietoverkon hallinnointi ja varmuuskopiointi, varastonhallinta, etiketöinti, Markkinointi, Tietoverkon hallinnointi ja varmuuskopiointi. Sen sijainti on Bierges, Belgia.

 6. KISTLER INSTRUMENTE AG

  Sveitsi

  KISTLER INSTRUMENTE AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viestitys - järjestelmät ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - telematiikka, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Ajoneuvot - telematiikka, Tutka- ja radionavigointilaitteet, paineenilmaisimet. Sen sijainti on Winterthur, Sveitsi.

 7. MANAGEMENT EXPERTS TEAM

  Belgia

  MANAGEMENT EXPERTS TEAM, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla voimistelu, neuvonta, Ajokaluston hallinta. Sen sijainti on Ans, Belgia.

 8. MAITRE EQUIPEMENT

  Ranska

  MAITRE EQUIPEMENT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Ajoneuvot - telematiikka, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Ajoneuvot - telematiikka. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 1. FLUKE BELGIUM

  Belgia

  FLUKE BELGIUM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Viestitys - järjestelmät ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - telematiikka, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Ajoneuvot - telematiikka, Tutka- ja radionavigointilaitteet, mittausvälineet, sähkölaitteet. Sen sijainti on Gent, Belgia.

 2. CLAS EQUIPEMENTS

  Ranska

  CLAS EQUIPEMENTS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - telematiikka, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - telematiikka. Sen sijainti on Chignin, Ranska.

 3. DEKOMTE BENELUX

  Belgia

  DEKOMTE BENELUX, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Tasauslaitteet, Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Tasauslaitteet, kaasuturbiinit. Sen sijainti on Oostende, Belgia.

 4. TRIO MOBIL

  Turkki

  TRIO MOBIL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. TRAXXEO

  Belgia

  TRAXXEO, joka toimii toimialalla Satelliittipaikannusjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - telematiikka, sulautetut ohjelmistot, hallintaohjelmisto, Ajoneuvot - telematiikka, Henkilöstöjohtaminen. Sen sijainti on Ottignies-louvain-la-neuve, Belgia.

 6. BAMO IER GMBH

  Saksa

  BAMO IER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viestitys - järjestelmät ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - telematiikka, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Ajoneuvot - telematiikka, Tutka- ja radionavigointilaitteet, tasokennot, virtausmittari. Sen sijainti on Mannheim, Saksa.

 7. TRACK

  Malta

  TRACK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Sen sijainti on Naxxar, Malta.

 8. BERNT MESSTECHNIK GMBH

  Saksa

  BERNT MESSTECHNIK GMBH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tutka- ja radionavigointilaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Ajoneuvot - telematiikka, Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Ajoneuvot - telematiikka, kaasulaitteiden huolto, teollisuuskaasun analysointilaite. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 9. HANS HUONKER GMBH

  Saksa

  HANS HUONKER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi ja muovi - työstäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - telematiikka, Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Ajoneuvot - telematiikka, Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Metallityöt, Kumi-metalli-seokset. Sen sijainti on Villingen-Schwenningen, Saksa.

 10. DEMIG PROZESSAUTOMATISIERUNG GMBH

  Saksa

  DEMIG PROZESSAUTOMATISIERUNG GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viestitys - järjestelmät ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - telematiikka, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Terästen ja metallien lämpökäsittely, Ajoneuvot - telematiikka, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Terästen ja metallien lämpökäsittely. Sen sijainti on Siegen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Ajoneuvot - telematiikka - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

5 111 Yritykset