• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ankkurikäämityskoneet

Tulokset hakusanalle

Ankkurikäämityskoneet - Tuonti ja vienti

 1. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Our range of machines includes, among others, toroidal winding machines and robots, stator winding machines and robots, combined wire winding and strip winding systems, taping machines and semi-robotic machines, wire brakes, mica-strip winding machines, taping machines for generator bars, hot strip and spiral winding machines, turret winding machines, layer winding machines and ring winding machines. The company's profile of services also includes the following: Reconditioning of used winding machines and systems to state-of-the-art condition in terms of both technology and control. Mechanical processing of all materials that are conventional in machine construction. Mechanical and electromechanical assembly of modules. PLC programming. The company offers extensive help and advice to customers to develop a solution for their winding tasks. Since the opening of the CWIEME in Berlin more than 20 years ago, F.U.R. has been present there and shows its latest generation of machines to the national and international public every year.

 2. ACME MECHATRONICS

  Yhdysvallat

  ACME MECHATRONICS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on San Diego, Yhdysvallat.

 3. WINDING AND MORE SRL

  Italia

  WINDING AND MORE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ankkurikäämityskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ranskalaisten perunoiden valmistuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Chieve, Italia.

 4. GOBBI ELETTROMECCANICA ( S.N.C. )

  Italia

  GOBBI ELETTROMECCANICA ( S.N.C. ), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Arco, Italia.

 5. FAI.S SRLS

  Italia

  FAI.S SRLS, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Olbia, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ATAM S.P.A.

  Italia

  ATAM S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Agrate Brianza, Italia.

 2. BORGONOVO S.R.L.

  Italia

  BORGONOVO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Arzignano, Italia.

 3. MABE

  Italia

  MABE, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Ossana, Italia.

 4. ELAS S.R.L.

  Italia

  ELAS S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Martinengo, Italia.

 5. MECA TECNOLOGIE ELETTROMECCANICHE S.R.L.

  Italia

  MECA TECNOLOGIE ELETTROMECCANICHE S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Ferrandina, Italia.

 1. AMEC S.N.C. DI CONCATO CLAUDIO E C.

  Italia

  AMEC S.N.C. DI CONCATO CLAUDIO E C., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Arzignano, Italia.

 2. BODINET S.N.C.

  Italia

  BODINET S.N.C., joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Volvera, Italia.

 1. ZUCCONI ALDO

  Italia

  ZUCCONI ALDO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Montecatini Terme, Italia.

 2. AUGUST LANGE ANKERWICKELEI GMBH

  Saksa

  AUGUST LANGE ANKERWICKELEI GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ankkurikäämityskoneet, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Bremen, Saksa.

 3. TECNICA IREVALE DI PROCIDA IVANO

  Italia

  TECNICA IREVALE DI PROCIDA IVANO, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Salerno, Italia.

 4. C.E.A.

  Italia

  C.E.A., joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Carugate, Italia.

 5. ELETTROMECCANICA APRILIA

  Italia

  ELETTROMECCANICA APRILIA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Aprilia, Italia.

 6. GIUNTI ALFREDO ELETTROMECCANICA S.R.L.

  Italia

  GIUNTI ALFREDO ELETTROMECCANICA S.R.L., joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Pisa, Italia.

 7. RICCI DOMENICO

  Italia

  RICCI DOMENICO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Livorno, Italia.

 8. DONGWOO SG

  Etelä-Korea

  DONGWOO SG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on , BUSAN, KOREA, Etelä-Korea.

 1. ELETTROMECCANICA F.LLI CULTRERA DI CULTRERA S. & C. S.N.C.

  Italia

  ELETTROMECCANICA F.LLI CULTRERA DI CULTRERA S. & C. S.N.C., joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Bovisio Masciago, Italia.

 2. COILS S.R.L.

  Italia

  COILS S.R.L., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Leini, Italia.

 3. ROMINSERV IAIFO ZALAU

  Romania

  ROMINSERV IAIFO ZALAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ankkurikäämityskoneet, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Zalau, Romania.

 4. LANARI SIMONE AVVOLGIMENTI ELETTRICI

  Italia

  LANARI SIMONE AVVOLGIMENTI ELETTRICI, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Camerata Picena, Italia.

 5. GROOTHANDEL DE LEEDE B.V.

  Hollanti

  GROOTHANDEL DE LEEDE B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ankkurikäämityskoneet, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Gouda, Hollanti.

 6. PRO.EL

  Italia

  PRO.EL, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Villanova Di Camposampiero, Italia.

 7. VOLPETTI GIOVANNI

  Italia

  VOLPETTI GIOVANNI, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Tirano, Italia.

 8. MERCANTI TRAFO WINDINGS S.R.L.

  Italia

  MERCANTI TRAFO WINDINGS S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Lugo, Italia.

 9. CO.EL. S.R.L.

  Italia

  CO.EL. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Castiglione Del Lago, Italia.

 10. EMILIANA AVVOLGIMENTI S.R.L.

  Italia

  EMILIANA AVVOLGIMENTI S.R.L., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Virranjakajat ja sytytyspuolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet, Sähkökäämitys, Ankkurikäämityskoneet. Sen sijainti on Berra, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen